Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Caracalized
- -#Moonchild

Re: Koncertowe przewidywania
Jak będą takie ceny jak na AC/DC to na pewno podziękuję, ale nadal się łudzę, że za te 500 czy 600 zł będą jakieś dobre miejscówki xDD
Ja tam tylko o płycie bym pomyślał, ale sądzę że ceny będą zaporowe a widziałem dwa razy Mete i jakoś nie mam wielkiego ciśnienia. Wiadomo, ze zobaczyłoby się i kolejny raz, ale nic na siłę... 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Caracalized
- -#Moonchild

No ja na płytę najchętniej bym kupił bilet, ale gdyby cena była zbyt duża i na trybunie z niezłą widocznością było taniej to na trybunę też bym kupił, chociaż na takim koncercie szkoda siedzieć xD
Myślę, że będzie taniej niż na ACDC, jednak Meta tu jest co chwilę, tak te 600 zł obstawiam płytę
Forum internetowe to poważna sprawa.
Przecież już na Narodowym rok temu płyta była bodaj za 785 zł.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Tak, ale tu zakładam że był tax żeby się bardziej opłacał karnet. Z drugiej strony, skoro wtedy się sprzedało to czemu nie zedrzeć znowu
Forum internetowe to poważna sprawa.
Zapewne będzie to ostatni etap obecnej trasy M72 i no repeat weekend. W 2023 i 2024 była Europa + USA, w 2025 jest Ameryka + Australia, a w 2026 powrót do Europy (+ może Azja). Zresztą zawieszka, którą było widać ostatnio u Jacka White na ich koncercie miała na sobie napisane lata 2025 i 2026, więc myślę, że należy spodziewać się ostatniego etapu obecnej trasy. Ale wyjaśni się zapewne jutro 
Za ostatnie 2 koncerty, z super miejscówki na średnim poziomie trybun, zapłaciłem około 650zl. To ja rucham LN, nie odwrotnie 
Ja też wcześniej obstawiałem, że w przyszłym roku będzie kontynuacja M72, ale teraz te plakaty + przecieki wskazywałyby, że to będzie nowa trasa. Byłbym trochę zdziwiony, bo jednak M72 ze swoimi "no repeat weekends" to świetny pomysł, a po drugie, w Europie zagrali niewiele koncertów na tej trasie, a w takiej Ameryce Południowej kompletnie nic. Może jednak managamentowi z Excela wyszło inaczej i kolejna rocznica Black Albumu sprzeda się lepiejspooki pisze: ↑śr maja 21, 2025 9:20 pm Zapewne będzie to ostatni etap obecnej trasy M72 i no repeat weekend. W 2023 i 2024 była Europa + USA, w 2025 jest Ameryka + Australia, a w 2026 powrót do Europy (+ może Azja). Zresztą zawieszka, którą było widać ostatnio u Jacka White na ich koncercie miała na sobie napisane lata 2025 i 2026, więc myślę, że należy spodziewać się ostatniego etapu obecnej trasy. Ale wyjaśni się zapewne jutro![]()
Dawać mnie to ogłoszenie Mety. I Warszawę. Licze, że o 10 kurwy z LN ogłoszą.
https://www.last.fm/user/kamooo
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Odliczamy!
Na oficjalnej nie ma jeszcze dat, więc chyba jeszcze trochę...
A jednak Chorzów
Jako że dalszy wątek jest już w temacie koncertowym, to pozostanę przy spekulacjach: na kilku koncertach gościem trasy jest Pantera. Pewnie nie będą grali tylko jednego koncertu na tydzień jako support Mety, a pomiędzy dorzucą własne daty. To co, "For the Brothers" po raz trzeci gdzieś w Polsce? Może Mystic? 
Wygląda na to że Simonowi się październiki pojebały. Koncert będzie ale w 2026 roku. Purpurowi obecnie kończą nową płytę w Nashville której premiera będzie miała miejsce wiosną. No a potem koncerty. U nas będzie to prawdopodobnie KRK.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Dzięki za info, właśnie przy okazji wczorajszego newsa o remiksie RotD zastanawiałem się czemu nie ogłosili jeszcze tego października. Paice wspominał niedawno o pracach nad nową płytą więc wszystko się zgadza.
15.11 Progresja, Winiary BookingsShedao Shai pisze: ↑sob lut 01, 2025 11:05 pm W listopadzie/grudniu będzie trasa: Perturbator, Gost, Kaelan Mikla. Jest Praga i Berlin, u nas nikt nie ogarnął![]()
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Pięknie, dzięki za info. Będzie robione.Max323 pisze: ↑pt cze 13, 2025 11:07 am15.11 Progresja, Winiary BookingsShedao Shai pisze: ↑sob lut 01, 2025 11:05 pm W listopadzie/grudniu będzie trasa: Perturbator, Gost, Kaelan Mikla. Jest Praga i Berlin, u nas nikt nie ogarnął![]()