Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No i zrąbał... to nie w kamerzystchh problem, tylko w dźwiękowcach. Dawaj kolejna zrzutkęJuż zebrałem od każdego po 5euro na profesjonalnego kamerzyste, zostanie też może na korki piłkarskie dla Stefana, bo szkoda żeby w dziurawych grał, a może nie ma na nowe![]()
Dobre. Pewnie ktoś z canal+ montował.Witam a filmiki jak grane w piłkę jest są dobrze zmontowane dźwięk ok? Pozdrawiam
Filmiki brzmią jakby ktoś przed montażem zdrowo się napierdolił za zdrowie całego świata.Witam a filmiki jak grane w piłkę jest są dobrze zmontowane dźwięk ok? Pozdrawiam
Oj tam oj tamI kolejny temat o Maiden niezdatny do czytania
Może będzie w lepszej jakości niż MeksykBootleg
Jak Panu chleb nie smakuje to proszę spróbować w innej piekarni. Po co się męczyć i na niestrawność narażać.Żeby wydać opinię na temat chleba też przechodzisz wcześniej szkolenie piekarskie?Zabawne są te wasze utyskiwania. Sami eksperci od produkcji muzycznej, inżynierii dźwięku, prowadzenia wielomilionowego biznesu, promocji i dowolnej innej sfery życia. Marnujecie się na tym forum
![]()
Nigdy nie rozumialem takiego podejscia. No chyba, ze zle zrozumialem, albo zle sie wyraziles.Płacimy im niektórzy od 40 lat za wszystko co wydadzą, lub zagrają to i mamy prawo wymagać, albo wspominać -
No racja, Iron Maiden jest tylko jedno ale z tego co czytam to dobrego chleba już nie potrafi upiec. Mnie nadal smakuje stąd z mojej strony brak krytyki. Ni jasne można mnie nazwać pelikanem czy tam innym łykającym gówno.Z chlebem jest sprawa prosta. Można iść do innej piekarni i wybrać coś dla siebie, bo chleba jest pod dostatkiem. Iron Maiden jest tylko jedno i nam zależy, żeby nie było chujowe, tylko zawsze smakowało. Proste.
Płacimy im niektórzy od 40 lat za wszystko co wydadzą, lub zagrają to i mamy prawo wymagać, albo wspominać - "kiedyś to było lepiej".
A jak się to komuś nie podoba, to nie musi nas czytać. Jest demokracja, którą podobno wszyscy tutejsi, miejscowi hipokryci bardzo kochają. No to odpierzyć się łaskawie proszę od cudzego zdania, co?
Wszyscy popierają różnorodność, wielokulturowość i uwaga WOLNOŚĆ SŁOWA, ale jakoś kiedy przyjdzie pogadać o Iron Maiden, to bardzo wielu staje się dławicielami tej wolności słowa, niczym PiSiory, którymi pogardzają. Co za obrzydliwa obłuda.![]()
![]()
To jest forum i ta formuła komunikacji dopuszcza różnicę poglądów, chyba, że chcecie tu mieć nieustający Parteitag i wiece fanowskie na wzór tych uwielbieniowych dla Adolfa z 20 lecia międzywojennego.
Wróć do „The Future Past Tour 2023”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości