Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No tu już poleciałeś, to akurat nie o mnie chodziło a o przedmówcęHehe...Chłopie, na początku pisałeś o kompromitacji Dickinsona. Weź się zastanów nad sobą zanim coś napiszesz
A widzisz, na początku nie byłeś entuzjastą.
No typowy Ralf, jak zawieje, taka opinia
Ja w grudniu zamawiałem w Gandalfie i były dostępne standardowe trzy wersje, natomiast dzisiaj dostałem maila że dostawa planowana jest na dopiero 08.03.Słuchajcie - mam do wszystkich, którzy kupili album takie pytanko: Gdzie kupowaliście (w sensie net albo sklep stacjonarny) i czy można było dostać standardowe wersje? Pytam, bo na Fan.pl twierdzą, że BMG nie wysłali jeszcze płyty z głównego magazynu?!! Z góry serdecznie dziękuję.
No rzeczywiście... ale tyle razy odwijałeś swoje zdanie, że i tak pasujeNo tu już poleciałeś, to akurat nie o mnie chodziło a o przedmówcęHehe...
Chłopie, na początku pisałeś o kompromitacji Dickinsona. Weź się zastanów nad sobą zanim coś napiszesz
No typowy Ralf, jak zawieje, taka opinia
Ja też dostałem takie info odnośnie winyla. Jakaś obsuwa, czyli najpewniejszy EMPIK.Ja w grudniu zamawiałem w Gandalfie i były dostępne standardowe trzy wersje, natomiast dzisiaj dostałem maila że dostawa planowana jest na dopiero 08.03.Słuchajcie - mam do wszystkich, którzy kupili album takie pytanko: Gdzie kupowaliście (w sensie net albo sklep stacjonarny) i czy można było dostać standardowe wersje? Pytam, bo na Fan.pl twierdzą, że BMG nie wysłali jeszcze płyty z głównego magazynu?!! Z góry serdecznie dziękuję.
Dzięki, to ja czarny winyl z Fana sobie poczekam.Ja dzisiaj w empiku odebrałem CD Deluxe. Dwóch jakichś gości zaś wychodziło ze standardowymi winylami, jak ja wchodziłem.
Nie wiem po co ta agresja, ale nie masz racji. Dla pewnosci sprawdzilem co pisalem i zdanie podtrzymuje. Rain najmniej lubie, ale pasuje kompozycyjnie w calosci.Chłopie, na początku pisałeś o kompromitacji Dickinsona. Weź się zastanów nad sobą zanim coś napiszeszA widzisz, na początku nie byłeś entuzjastą.Kurde swietny album. Kontynuacja Tyranny dla mnie. Nie oczekiwalem heavy metalu w strojeniu B i jest zajebiscie.
Tymczasem macham glowa do Many Doors To Hell. <3
Mówiłem do Ralfa. Wydźwięk jego posta odczułem tak, jakby dziką satysfakcję czuł, że niektórzy się dopiero przekonali, że to niezła płyta, a tylko on od zawsze był twardym orędownikiem nowego materiału Dickinsona. Akurat czego jak czego, ale tobie geri konsekwencji odmówić nie mogęNie wiem po co ta agresja, ale nie masz racji. Dla pewnosci sprawdzilem co pisalem i zdanie podtrzymuje. Rain najmniej lubie, ale pasuje kompozycyjnie w calosci.Chłopie, na początku pisałeś o kompromitacji Dickinsona. Weź się zastanów nad sobą zanim coś napiszesz
A widzisz, na początku nie byłeś entuzjastą.
Gdzie tu cos niespojnego widzisz?
a.jpgb.jpgc.jpg
a dobra bo sie zdziwilem Dzieki za wyjasnienie. To piona i milegoMówiłem do Ralfa. Wydźwięk jego posta odczułem tak, jakby dziką satysfakcję czuł, że niektórzy się dopiero przekonali, że to niezła płyta, a tylko on od zawsze był twardym orędownikiem nowego materiału Dickinsona. Akurat czego jak czego, ale tobie geri konsekwencji odmówić nie mogęNie wiem po co ta agresja, ale nie masz racji. Dla pewnosci sprawdzilem co pisalem i zdanie podtrzymuje. Rain najmniej lubie, ale pasuje kompozycyjnie w calosci.
Chłopie, na początku pisałeś o kompromitacji Dickinsona. Weź się zastanów nad sobą zanim coś napiszesz
Gdzie tu cos niespojnego widzisz?
a.jpgb.jpgc.jpg
Tak, to wersja pierwotnaFajnie posłuchać 'If Eternity Should Fail' w nowej wersji (pierwotnej wersji? ).
na Mendrake brzmi jakby bardziej epickoTak, to wersja pierwotnaFajnie posłuchać 'If Eternity Should Fail' w nowej wersji (pierwotnej wersji? ).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość