Zapewne nieźle nalatałeś się po tych specjalistach, zanim sobie kogoś wybrałeś. Nie dziękuję.Mam dobrego specjaliste polecic?
Zaleciłbym ci trochę dystansu do tego co piszą inni, ale nikt mi za to nie płaci, więc niczego ci nie radzę.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Zapewne nieźle nalatałeś się po tych specjalistach, zanim sobie kogoś wybrałeś. Nie dziękuję.Mam dobrego specjaliste polecic?
Czekaj, czekaj... brzmi znajomo, ale nie moge skojarzyćNie trzeba mieć żadnych pomysłów, można wejść bez nich do studia i nagrać album i to nawet dwupłytowy, trwający ponad godzinę i 20 minut. Jak się bardzo chce to wszystko można.
Ze "Skunkworks" ma niby być jakiś rarytas ("Inertia" lub "Innerspace", zdaje się oba były grane w 2002)... Za to kojarzę, że miało nic nie być z "Tattooed Millionaire"...Początkowo mówił, że ze Skunkworks nic nie będzie. Ale później, po wyjściu Roya z zespołu live i wejściu dwóch innych gitarzystów, trochę zmienił śpiewkę w wywiadach. Ogólnie więc są szanse na bardzo przekrojowy set.
Innerspace oraz Back from the Edge grywał.
Ze "Skunkworks" ma niby być jakiś rarytas ("Inertia" lub "Innerspace", zdaje się oba były grane w 2002)... Za to kojarzę, że miało nic nie być z "Tattooed Millionaire"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości