Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Wtedy bilety nie były dostępne w systemie komputerowym TicketPro dlatego też ich dystrybucja zajęła trochę dłużej. Jednak pamiętam, że brakowało ich już kilka tygodniu po wejściu do sprzedaży. Z tego co pamiętam to już w grudniu, zaraz po ogłoszeniu, że Maideni wystąpią na Mystic Festival, poszło kilkanaście tysięcy biletów więc jeśli koncert odbywałby się w Spodku to zostałby bardzo szybko wyprzedany.no tak tak - tak jak wyprzedał się koncert w czerwcu 2003 tylko jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności trwało to ze 2 miechy a nie "kilkadziesiąt godzin", a według innych źródeł bilety można było normalnie kupić w sklepie All w K-ch nawet w dniu koncertu
Jedź na Masters Of Rock...Mystic Festival moich marzeń to: Główna Gwiazda -> IRON MAIDEN
a dalej to:
Hammerfall
Children Of Bodom
Manowar
Hunter
Tiamat
dla takich koncertów jest metalmania a nie mystic festival.. na taki skład nawet bym nie spojrzał ani jednego porządnego zespołu....slayer mógłby byc supportem dla np AC/DC czy ironów to wtedy bym pojechał....no niestety Spodek nie jest zbyt prawdopodobny (no chyba ze przyjechaliby jesienia/zima, kiedy to warunki by nie pozwalaly na gig stadionowy).
A co do wymarzonego skladu:
- Frontside
- Anthrax
- Annihilator
- Sodom
- Kreator
- i glowna gwiazda - Slayer \m/
po takim koncercie to sadze ze juz bym sie nie podniosl
Ciekawe zestawienieslayer mógłby byc supportem dla np AC/DC
Ale czy Turbo nie zakończyło/zawiesiło działalności? Na Polach Mokotowskich czas jakiś temu był koncert pożegnalny...
bluznisz synu dla mnie to jest koncert marzen, bez zadnego power metalu & stuff. Wiele bym dal aby taki sklad zobaczyc w jednym miejscu, a specjalnie dla tradycjonalistow powiedzmy wymienilbym Annihilatora na Motorheaddla takich koncertów jest metalmania a nie mystic festival.. na taki skład nawet bym nie spojrzał ani jednego porządnego zespołu....slayer mógłby byc supportem dla np AC/DC czy ironów to wtedy bym pojechał....
zawiesiło ale maja jeszcze zagrac kilka pozegnalnych koncerówAle czy Turbo nie zakończyło/zawiesiło działalności? Na Polach Mokotowskich czas jakiś temu był koncert pożegnalny...
a nie wiem, nie znam za bardzo tego zespołu... w podstawówce byłam tylko przypadkiem na ich koncercie, no i widzę ich dosyć często... (mają próby w mojej byłej szkole, którą widzę z okna). Ale wtedy- koncert marzenie (wejściówki ^^)
Fajny skład. Jestem za.A co powiecie na takie zestawienie
JUDAS PRIEST
IRON MAIDEN
i reszt jest milczeniem
Cały stadion pełny. No cóż ale trzeba mieć marzenia "....the dream is true..."
Wróć do „29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival - Chorzów @ Stadion Śląski”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości