Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nicko to by był pierwszy w tym zespole do takich podmianekMyślę, że z uwagi na Nicko po prostu nie chcą ryzykować ze zmienianiem ogranego już seta
Nie podobno tylko tak było, mówił w DrumOnePodobno Nicko chciał Parchment w secie.
No właśnie kojarzyłem coś, że o tym pisałeś, ale nie chciało mi się szukać.Nie podobno tylko tak było, mówił w DrumOnePodobno Nicko chciał Parchment w secie.
Widzisz, ja tak mam z prawie każdym numerem na Book of Souls. Przesłuchałem tę płytę dziesiątki razy i z większości numerów nie jestem w stanie skojarzyć ani jednego motywu. Z kolei należę do zdecydowanej mniejszości która bardzo lubi Senjutsu, a Clansmana vol. 2 w szczególności. Znam na pamięć i bardzo chętnie do niego wracam.Celtowie... Nawet już nie pamiętam jak to leci. To straszne, ale niektóre utwory Maiden znam na pamięć co do stuknięcia i każdego niuansu. A z niektórych nawet nie potrafiłbym zanucić motywu... Celtami tak zanudzali, że spokojnie mogliby wymienić je na Stratego (żeby utrzymać 5 z Senjutsu) i dorzucić... Wrathchild
M.
Bruce też wolał Parchment i ktoś jeszcze. Podobno było 3-3 z Celtami i Steve zdecydował.No właśnie kojarzyłem coś, że o tym pisałeś, ale nie chciało mi się szukać.Nie podobno tylko tak było, mówił w DrumOnePodobno Nicko chciał Parchment w secie.
Nicko, Bruce i Steve byli za Parchment.Bruce też wolał Parchment i ktoś jeszcze. Podobno było 3-3 z Celtami i Steve zdecydował.No właśnie kojarzyłem coś, że o tym pisałeś, ale nie chciało mi się szukać.
Nie podobno tylko tak było, mówił w DrumOne![]()
Wychodząc z definicji określenia "debil" powiedziałbym, że nie powstrzymaJest zmiana FTTB, mail z punktem zbiórki ma byc wysylany dopeiro w dzien koncertu do zwyciezcow fttb. Tak zeby nie dało sie wczesniej koczowac pod hala. Ciekawe czy to powstrzyma debili
Będą koczować, wpisywać numerki i po otrzymaniu maila będą się ustawiać w miejscu zbiórki xD według mnie to może powstrzymać już tylko pomysł, który przedstawił pz.Jest zmiana FTTB, mail z punktem zbiórki ma byc wysylany dopeiro w dzien koncertu do zwyciezcow fttb. Tak zeby nie dało sie wczesniej koczowac pod hala. Ciekawe czy to powstrzyma debili
Może dlatego, że byłby internetowy jazgot "dlaczego ja mam 13 a on(a) 4? Skrzynki by się zapchały.No jasne, takie to oczywiste i nie wiem czemu nie zostało wprowadzone już dawno.
Wróć do „The Future Past Tour 2023/2024”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości