Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
VPN nie będzie potrzebny, ale ze swojej strony proponuję założyć konto przed zakupem na eventimie lub Ticketmaster w domenie kraju, na który będziesz kupował, bo chyba nie da się kupować jako gość, a lepiej mieć na spokojnie to ogarnięte wcześniejPrzede wszystkim chciałbym się przywitać na forum. Jako cichy fan od koncertu w Atlas Arenie 2013 zwykle nie udzielam się na forach natomiast zmęczony polską komerchą eventową wybieram się do Bratysławy. Stąd moje pytanie czy zakup biletów na zagranicznych stronach eventim czy ticketmaster jest w jakis sposób problematyczna? Czy blokowane są zagraniczne IP i potrzebuje VPN aby kupić bilet? Jak wygląda to od strony technicznej? Dzięki
Ciekawe, że w Niemczech nie oferują eticketów bo tylko papier, a u nas nie oferują eticketów bo tylko apka srapka
Trzeba kupić przez link z podstrony z presale
No i dupa....Bilety na Berlin 116,50 Euro, ale wysyłka do PL 35. Nie ma e-ticketów. Odpuściłem. Chyba jednak Bratysława![]()
Co z nimi jest nie halo, ze nie oferują eticketow w dzisiejszych czasach
Zależy od gigu, bo często mają etickety, nawet na Berlin 2022 chyba były. Dziwni oni sa....Ciekawe, że w Niemczech nie oferują eticketów bo tylko papier, a u nas nie oferują eticketów bo tylko apka srapka
No i dupa....Bilety na Berlin 116,50 Euro, ale wysyłka do PL 35. Nie ma e-ticketów. Odpuściłem. Chyba jednak Bratysława![]()
Co z nimi jest nie halo, ze nie oferują eticketow w dzisiejszych czasach
Tez mam taką nadzieje i myślę, ze stad ceny tak przyzwoite zeby szybko sprzedaćW Budapeszcie są 2 duże hale. Właśnie odkryłem, że Maiden zagra w tej mniejszej, na 12 500. Zatem uważam że 2 data jest wręcz pewna
O faktycznie, byłem tam na Ghost swego czasu. Mała hala która zresztą wtedy i tak była jeszcze bardziej zmniejszona przez zasłony.W Budapeszcie są 2 duże hale. Właśnie odkryłem, że Maiden zagra w tej mniejszej, na 12 500. Zatem uważam że 2 data jest wręcz pewna
Mam taką nadzieję. Ten Budapeszt mi mega nie leży, ale jest pierwszy...A i chyba nasze życzeniowe myślenie dotyczące drugiego Budapesztu jest spowodowane tym, że to duża stolica, natomiast dla managementu i samego zespołu to może być bez znaczenia czy Ljubljana czy Budapeszt. Zależało im na kameralnym koncercie na start.
Więc jak miałbym obstawiać to myślę, że drugiego koncertu nie będzie, mimo, że sam osobiście bym go przyjął bardzo chętnie![]()
Mnie najbardziej zastanawia czy Lie Nation ograniczy się u nas jedynie do eticketów (tak można wnioskować z informacji na tm) czy dodatkowo będzie można fizycznie kupić, ofc +ileśtam zł.
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości