Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Super! Teraz tylko konsekwentnie się trzymać taryfikatora (ew. delikatnie dołożyć za recydywę) i nasze "Dorosłe Dzieci" się z czasem ogarną i będzie spokójUżytkownik Dzosef poszedł odpoczywać od forum na 3 dni - za debila, idiotę i spierdolinę
Użytkownik nugz poszedł odpoczywać od forum na jeden dzień - za nieustanny spam w wielu tematach mimo wielokrotnego zwracania uwagi, prowokowanie i dawanie się sprowokować
Użytkownik Shedao Shai dostał ostrzeżenie za prowokowanie.
Miłego wieczoru
czy chwalenie się, że "Adrian się na mnie spojrzał" się liczy?I do naszego "nieistniejącego" regulaminu dochodzi zakaz chwalenia się swoimi podbojami/porażkami w kontaktach damsko-męskich. Jak ktoś ma taką potrzebę, to z pewnością znajdzie do tego odpowiednie portale.
czy chwalenie się, że "Adrian się na mnie spojrzał" się liczy?I do naszego "nieistniejącego" regulaminu dochodzi zakaz chwalenia się swoimi podbojami/porażkami w kontaktach damsko-męskich. Jak ktoś ma taką potrzebę, to z pewnością znajdzie do tego odpowiednie portale.
Za dawanie się sprowokować nie powinno być kar. Na przyszłość sobie zastrzegam bo coś czuję, że chyba dam się sprowokować.Użytkownik Dzosef poszedł odpoczywać od forum na 3 dni - za debila, idiotę i spierdolinę
Użytkownik nugz poszedł odpoczywać od forum na jeden dzień - za nieustanny spam w wielu tematach mimo wielokrotnego zwracania uwagi, prowokowanie i dawanie się sprowokować
Użytkownik Shedao Shai dostał ostrzeżenie za prowokowanie.
Miłego wieczoru
Tu jeszcze dorzucę, że było rozważane ostrzeżenie, ale kolega ma już na koncie dwa ostrzeżenia, więc za recydywę należał się krótki ban.
Za dawanie się sprowokować nie powinno być kar. Na przyszłość sobie zastrzegam bo coś czuję, że chyba dam się sprowokować.
Ja mam ostrzeżenia? Nie dostałem. Mamy chyba praworządność. Poproszę na PW. Ustosunkuję się.Tu jeszcze dorzucę, że było rozważane ostrzeżenie, ale kolega ma już na koncie dwa ostrzeżenia, więc za recydywę należał się krótki ban.
Za dawanie się sprowokować nie powinno być kar. Na przyszłość sobie zastrzegam bo coś czuję, że chyba dam się sprowokować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości