Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Bo oni wtryniali się na wiele imprez (JP, Motory) w krótkim czasie. Ludzie po prostu byli tym zniesmaczeni. Do tego dodajmy fakt, że dla większości odbiorców to nie było szczególnie interesujące granie, a sam zespół sprawiał wrażenie takiego, który nie za bardzo czai, o co chodzi w tym całym metalu. Bo prawda jest taka, że żeby w tej muzyce zaistnieć, odnieść jakiś sukces, to trzeba też pokazać odpowiednie nastawienie. Scream Maker w ogóle go nie miał i błaznował. Połącz sobie to wszystko w całość i masz niezły ogląd na sytuację.Ja to wiem i skoro wszyscy zdają się wiedzieć, to skąd te podśmiechujki ze Scream Makera swego czasu?
<3A "The X Factor " kończy 29 lat - dzisiaj.
Pamiętam jak dziś jak wracałem tramwajem do domu, z zakupioną kasetą (oryginalną) i nie mogłem się doczekać odsłuchu. A później wielkie zaskoczenie "co to jest za granieA "The X Factor " kończy 29 lat - dzisiaj.
U mnie kaseta po kilku odsłuchach odstawiona na jakiś rok. W tym czasie sporo się u mnie pozmieniało, trochę też i muzycznie. Odpaliłem sobie po czasie i kliknęło od razu. Do dzisiaj bardzo lubię i gdzieś tam wysoko stoi u mnie.Mi z pół roku zajęło oswojenie się z tym materiałem. To było już długo po premierze, ale jak człowiek "uczył się" zespołu na pierwszych 7 płytach, to TXF był małym szokiem poznawczym. Koniec końców zaskoczyło i płyta stabilnie mieści się w moim top 5 kapeli, aczkolwiek trzeba przyznać, że to wtedy zaczęło się jechanie po schemacie intro-piosenka-outro. Wtedy to jeszcze pasowało, bo te utwory nadawały się do tej konwencji, ale z czasem było tylko gorzej. W sumie najlepiej wyszło im to według mnie na AMOLAD (które nota bene uważam za pewną kontynuację TXF), ale wjeżdżają ci takie Celty czy inne HoE i echhh xD
No trochę to słabe, że się wrzuca takie "newsy" na forum...Ralf wrzuca fejury, vol. 9000 Przecież wystarczyło zgooglować Netflixa, że nigdzie takich ogłoszeń nie wrzucali, więc już pierwsze zdanie tego zmyślonego artykułu jest nieprawdą. Ludzie a potem się dziwić, że tak łatwo nastawiać jednych na drugich itp... Nikt nawet nie zweryfikował czegokolwiek z tego artykułu? XD
Mam nadzieję, że newsy też czytacie np. tutaj: https://aszdziennik.pl/ ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości