Chujowe, nie słuchałem.
A szczerze to zmęczyli nas jednym utworem i wyszliśmy z sali. Ale trochę ludzi pod sceną się bawiło.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Chujowe, nie słuchałem.
wg pz też, bo to on jest tym "friend", którego podałem jako źródło
No to jak to? Niezła płyta której nie chce Ci się sluchać i nic w głowie nie pozostaje? To w czym ona jest dobra?
Tak. Nie widzę w tym nic dziwnego. Jest tyle świetnych albumów, że na słuchanie tych "tylko niezłych" często brakuje po prostu czasu i chęci. W samym klasycznym heavy są dziesiątki lepszych płyt, o całości muzyki nie wspominając. Nie zmienia to jednak faktu, że to nie jest zła płyta. Ot, po prostu "niezła".
Mr. M pisze: ↑ndz mar 02, 2025 9:40 pm Ciekawy jestem co dalej, bo, po pierwsze, słychać już wypalenie się tematu, co było już slyszalne przy poprzedniej płycie, ale mam też wrażenie, że miejscami jakby konieczność zaaplikowania odpowiednich melodii pod heheszkowe rymowanki i refreny powoduje ograniczanie się w stworzeniu dobrej kompozycji. Fajnie, jakby chłopaki zrobili sobie przerwę od Kochanków i następną płytę nagrali jako Night Mistress z tekstami po angielsku, nie ograniczając się tekstowo i kompozycyjnie. Raczej nie mają takich planów, ale kto wie, zależy pewnie jak się nowy krążek i trasa przyjmą.
Wasz odzew pod postem z pierwszym i ostatnio odbytym koncertem nas zaskoczył!
Idziemy w to dalej!
Wszystkich, którzy byli na koncercie w klubie U Bulka w Sulęcinie, 26 lutego 2016 roku zapraszamy na koncert 4 kwietnia w MTP, w Poznaniu!
ZAPRASZAMY - nie musicie mieć biletu na ten koncert!
ARCHIWALNE WYDARZENIE - SULĘCIN - U BULKA: https://fb.me/e/6fXakwfRV
Weryfikacja nastąpi na bramce wydarzenia, na podstawie zdjęcia z koncertu i rozpoznania twarzy przez bliżej nieokreśloną teraz komisję orzekającą LUB posiadanego biletu na ten koncert, które sprzedawane były wówczas WYŁĄCZNIE w formie papierowej! Naliczyliśmy około 20-30osób, mamy nadzieje, że ktoś z Was się pojawi na jubileuszowym koncercie trasy „10 na 10” w Poznaniu, 4 kwietnia 2025 roku!
Fot. M. Dębowski