Run for Your Lives tour 2025

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
pinio
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: Run for Your Lives tour 2025

Post autor: pinio »

Under Jolly Roger pisze: pn cze 02, 2025 7:56 pm Koncert w Bratysławie był całkiem dobry, jednak w moim przekonaniu nie ma podjazdu do pierwszego Budapesztu. Niestety miałem bilet na trybuny i jakiś gość zwrócił mi uwagę, żebym tak głośno nie śpiewał. Grzecznie mu powiedziałem żeby spierdalał i wybrał się do filharmonii. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Dalej uważam, że Czesi i Słowacy to stypiarze.
Sporo widziałem, jeszcze więcej przeczytałem (zwłaszcza na tym forum) co to się na koncercie może zdarzyć, ale zwrócenie uwagi na zbyt głośne śpiewanie - perełka :lol: .
A w końcu gdzie to się zadziało? W Budapeszcie czy Bratysławie?
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem

Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy

Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
Under Jolly Roger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Under Jolly Roger »

Takie cuda tylko w Bratysławie.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Z drugiej strony jak ktoś ci nad uchem wyje fałszem przez 2h koncertu, to też milutko ;) :lol:
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

gumbyy pisze: pn cze 02, 2025 8:29 pm Z drugiej strony jak ktoś ci nad uchem wyje fałszem przez 2h koncertu, to też milutko ;) :lol:
To prawda, ale to jest ryzyko jednak pójścia na koncert. Lepsze to niż tłumaczyć robienie bydła tym że "przecież nie jesteśmy w kościele" (swoją drogą tam też z tego co kojarzę przez godzinę nad uchem ci fałszują :lol:)
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

blackcocker pisze: pn cze 02, 2025 8:31 pm
gumbyy pisze: pn cze 02, 2025 8:29 pm Z drugiej strony jak ktoś ci nad uchem wyje fałszem przez 2h koncertu, to też milutko ;) :lol:
To prawda, ale to jest ryzyko jednak pójścia na koncert. Lepsze to niż tłumaczyć robienie bydła tym że "przecież nie jesteśmy w kościele" (swoją drogą tam też z tego co kojarzę przez godzinę nad uchem ci fałszują :lol:)
Kurna... zawodzące stare baby... trauma wciąż siedzi głęboko ;)
www.MetalSide.pl
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Albo zawsze możesz opierdolić fałszującego moderatora, w skrajnym wypadku mu jebnąć :lol:

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

pz pisze: pn cze 02, 2025 8:36 pm
Albo zawsze możesz opierdolić fałszującego moderatora, w skrajnym wypadku mu jebnąć :lol:
:lol: hola, hola, to wszystko prosto z serducha :D
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

Roberrcik pisze: pn cze 02, 2025 4:17 pm I nie mam jakichś wygórowanych oczekiwań, myślę że nawet Tailgunner by w miarę to wszystko uratował, a w zamian dostaliśmy wycie na Aces High.
Jak nam szybko stopniały oczekiwania :D Już tylko Tailgunner zamiast Aces i byłoby spoko. Wg mnie nie - mają Dawsona teraz, który napierdala w te gary, mogli spokojnie pocisnąć Be Quick. Mogli zrobić z lat 90 ze trzy numery, tak jak z Early days grają na początku.

Chociaż teraz sobie myślę, że te lata 90 (obietnica zagrania pierwszych 9 albumów) to trochę na siłę wymuszone, bo musieli zagrać Feara. Tak to by ogłosili trasę obejmującą pierwsze 7 klasycznych albumów, mogę się założyć. :P

Ciekawe co tam było grane na próbach i wyleciało. Ciekawe czemu np OTGDY nie zostało zagrane, a z Powerslave z kolei dali 4 numery. Rozumiem powrót 2MTM bo chyba nie było go 5 lat, ale po co Aces wałkować i to jeszcze w takim wykonaniu.

No za cholerę nie brzmi to dobrze: https://www.youtube.com/watch?v=hA2NJM-E4b0
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

blackcocker pisze: pn cze 02, 2025 8:36 pm
pz pisze: pn cze 02, 2025 8:36 pm

:lol: hola, hola, to wszystko prosto z serducha :D
Z serducha do ucha :lol:
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Tydzień trasy i nikt nic nie złapał?? :roll:
pz
-#Administrator
-#Administrator

nugz pisze: wt cze 03, 2025 9:13 am Tydzień trasy i nikt nic nie złapał?? :roll:
No przecież wrzucałem zdjęcie pałki z pierwszego koncertu. Nieuważne czytasz. A Dzosef ma oczywiście worek kostek.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Dzosef łapie tego tyle że już się nawet nie chwali, a pz od razu prawilnie wrzucił fotę pałki. Które jeszcze tematy mam Ci nugz streścić?
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

Obrazek

Nie chwalę się bo to jest wstyd żeby z czterech koncertów, w tym dwóch na barierce wyjąć tak mało. Słabo rzucają, na lewo nie leci nic od Steve'a i Simona, Dave ma mniej frotek... ciezkie czasy
pz
-#Administrator
-#Administrator

Ładne grafiki, ale czy jedna nie jest z TFP?

Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Piękne!
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Zapomniałem, że Prezes złapał Simona (za) pałkę ;)
Czyli Dunlopy, spoko. To jest ciekawe, że wszyscy grają identycznymi, to wcale nie jest takie oczywiste.
Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: marekkraw »

Geri666 pisze: pn cze 02, 2025 9:13 pm
Roberrcik pisze: pn cze 02, 2025 4:17 pm I nie mam jakichś wygórowanych oczekiwań, myślę że nawet Tailgunner by w miarę to wszystko uratował, a w zamian dostaliśmy wycie na Aces High.
Jak nam szybko stopniały oczekiwania :D Już tylko Tailgunner zamiast Aces i byłoby spoko. Wg mnie nie - mają Dawsona teraz, który napierdala w te gary, mogli spokojnie pocisnąć Be Quick. Mogli zrobić z lat 90 ze trzy numery, tak jak z Early days grają na początku.

Chociaż teraz sobie myślę, że te lata 90 (obietnica zagrania pierwszych 9 albumów) to trochę na siłę wymuszone, bo musieli zagrać Feara. Tak to by ogłosili trasę obejmującą pierwsze 7 klasycznych albumów, mogę się założyć. :P

Ciekawe co tam było grane na próbach i wyleciało. Ciekawe czemu np OTGDY nie zostało zagrane, a z Powerslave z kolei dali 4 numery. Rozumiem powrót 2MTM bo chyba nie było go 5 lat, ale po co Aces wałkować i to jeszcze w takim wykonaniu.

No za cholerę nie brzmi to dobrze: https://www.youtube.com/watch?v=hA2NJM-E4b0
Nie zapominaj że Piece of Mind też zostało olane.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

pz pisze: wt cze 03, 2025 11:22 am Ładne grafiki, ale czy jedna nie jest z TFP?
Nie, na TFP był edek pół senjutsu-pół sit. Janek ma podobny design co Dave, tylko czerwone.
Awatar użytkownika
mikdyb
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: mikdyb »

Dzosef pisze: wt cze 03, 2025 11:02 am … Słabo rzucają, na lewo nie leci nic od Steve'a i Simona…
Coś tam rzucają, bo na drugim Budapeszcie po lewej stronie złapałem frotę od Steve’a :)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Ma ktoś może grafikę z koszulki z Pragi? Albo może zrobić ładną fotkę samej grafiki z tej koszulki? :)
www.MetalSide.pl
ODPOWIEDZ