KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2025
Zamowienie wysłane do drukarni. Po weekendzie przewidywany druk koszulek. Potem czekamy na Budziola aż wróci z urlopu i po 10tym to co tygryski lubią najbardziej… wysyłka!!!
A jako, że szewc chodzi bez butów, ja tradycyjnie dostanę swoje koszulki na końcu. Pewnie dopiero tuż przed samym koncertem
A jako, że szewc chodzi bez butów, ja tradycyjnie dostanę swoje koszulki na końcu. Pewnie dopiero tuż przed samym koncertem
Jeszcze jedna dodatkowa koszulka od qracoss
108!!!
108!!!
A jak już wcześniej wspominałam tuż po zakończeniu warszawskiego koncertu rusza zapisy na nową historyczną koszulkę Iron Maiden Polska
Dwa nagie miecze....czyzby Och ten Wladek,ten Jagiello to co zdzialal z nog nas sciełło 
A od wtorku - środy będę robił takie
A to się zgraliśmy w czasie. Ja też jutro drukuje 
Normalnie niczym cisza przed wyborcza.
Nikt już nie pisze. Kazdy tylko czeka
Nikt już nie pisze. Kazdy tylko czeka
- Steve Harris
- -#Prisoner

Witam chyba wydra używałeś tego samego narzędzia AI co Rod podczas przygotowań animacji do RFYL tour pozdrawiam
You walk through the subway
His eyes burn a hole in your back
His eyes burn a hole in your back
Sam jestem ciekaw. AI bylo w jakims zakresie wykorzystywane?
Koszulki wydrukowane i wysłane do Budziola. Ciekawe kto pierwszy dostanie
bo pierwsze zdjęcia to pewnie Budziol wrzuci
Extra wyglada. Jestem troche zaskoczony (na plus), bo stylistycznie odbiega od tego, co Wydra wrzucil w pierwszym poscie. Moim zdaniem wyglda lepiej niz ''pierwowzor''.
Super robota, jak zwykle Wydra.
Super robota, jak zwykle Wydra.
Super. Od poniedziałku wysyłka?
Przez week rusze 
UWAGA KONKURS!!!!
Na koszulce jest 7 detali które coś symbolizują.
Moze jakieś piosenki z setlisty, może jakieś wydarzenia, może miejsca, może jakieś detale.
Pierwsze 3 osoby, które wyślą mi prywatną wiadomość z poprawnymi siedmioma detalami dostaną 10% zniżki na kolejne zamówienie. Kto pierwszy ten lepszy
Na koszulce jest 7 detali które coś symbolizują.
Moze jakieś piosenki z setlisty, może jakieś wydarzenia, może miejsca, może jakieś detale.
Pierwsze 3 osoby, które wyślą mi prywatną wiadomość z poprawnymi siedmioma detalami dostaną 10% zniżki na kolejne zamówienie. Kto pierwszy ten lepszy
Rozmiar L proszę .
Ciekawe kto napisze jako pierwszy że dostał.
No i czekam na wiadomości z odpowiedziami na konkursowe pytanie. Każdy może wysłać tylko jedna wiadomość. Takze czekam na 7 szczegółów z wyjaśnieniem co symbolizują
No i czekam na wiadomości z odpowiedziami na konkursowe pytanie. Każdy może wysłać tylko jedna wiadomość. Takze czekam na 7 szczegółów z wyjaśnieniem co symbolizują
Mam! Jak zwykle na żywo wygląda lepiej. Na konkurs na razie nie mam czasu, bo zaraz jadę w trasę i będę wieczorem. Pozostałym - powodzenia.

Wydra i Budziol ponownie spisali się na medal. Dziękuję za Waszą pracę i czas.

Wydra i Budziol ponownie spisali się na medal. Dziękuję za Waszą pracę i czas.
Ja znalzlem klika detali, ale nie 7 
Czekam niecierpliwie 
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN