... Problem w tym, że ten live od dawna jest w całości dostępny na YT

Sam koncert jest bardzo fajny, ale decyzja niezrozumiała.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nagrywali Krk rok temu, więc przypuszczam, że coś by się jednak znalazło.Pewnie chcieli wydać zestaw audio / video (CD / BR / DVD) a nie mieli nic swojego sfilmowanego to wybrali festivalowy gig![]()
Szkoda. Zdecydowanie wolałbym jakiś normalny ich gig w wersji live![]()
https://blabbermouth.net/news/saxons-bi ... MYFC5VtKvwSAXON frontman Biff Byford has revealed that he recently underwent an operation to remove "a small tumor" from his "prostate gland". He will now be treated with chemotherapy for "a short period", resulting in the cancelation of a couple of shows and the postponement of several others.
Prawda, Lemmy się nie oszczędzał całe życie, ale mam wrażenie, że tam już nie grało więcej przed tą diagnozą. Ona raczej dokończyła dzieła. W przypadku Biffa mam nadzieję, że przezwycięży go i grupa wróci na trasę.Może nie tyle zszedł na samego raka ale ale bardziej przez niegoLemmy zszedł właśnie na raka prostaty, więc ten news mnie podświadomie trochę zmroził.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości