18-19/07/2026 - System Of A Down - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Caracalized
- -#Moonchild

Re: 18-19/07/2026 - System Of A Down - Warszawa
Przyznam, że nieraz ignorancja jest moim wielkim marzeniem 
A w poniedziałek 2x sold out będzie 
www.MetalSide.pl
Co ma być moim punktem zaczepienia w zespole, który dwie dekady nic nie wypuścił. Natomiast z flagowego Toxicity lubię 3 numery
Mam gdzieś na kasecie, pewnie kupioną we wczesnych 2000's 
I nie są to single, poza Aerials. Jeszcze lubię Prison Song i ATWA.
I nie są to single, poza Aerials. Jeszcze lubię Prison Song i ATWA.
Czy kogoś w LN/TM popierdoliło? Na górnych trybunach bilety są tylko w opcji platinum za 1300zł?! Dolne to samo i ceny 1500zł. Oczywiście 90% sektorów niedostępne - to już wiem, że u nich standard.
Tak, a o co chodzi?
To akurat standard w ostatnim czasie: najpierw przedsprzedaże, gdzie wszystkie kategorie cenowe są dostępne, ale w różnych ilościach i porach uruchamiane. Gdzieś następnego dnia po rozpoczęciu normalnej sprzedaży, większość normalnych cen jest wyłączana i zostawiane są tylko platinium w pojebanych cenach. Po jakimś czasie tańsze opcje wracają w różnych ilościach (chyba że wszystko się sprzeda jako platinium, to nie), a parę dni przed koncertem zazwyczaj można przebierać w resztkach wrzuconych do sprzedaży czy resale'ach, za niewielki ułamek tego, co chcieli w platinium.
Tak że warto sobie przy kupowaniu biletów wziąć do serca maksymę studentów: bez spiny, są drugie terminy (zakupu)
Ok, dzięki za info, w takim razie wrzucam na luz.
Wszystko to doskonale wiem, a i tak się wkurwiłem czytaniem, LOLMr. M pisze: ↑czw wrz 18, 2025 10:42 pmTak, a o co chodzi?![]()
To akurat standard w ostatnim czasie: najpierw przedsprzedaże, gdzie wszystkie kategorie cenowe są dostępne, ale w różnych ilościach i porach uruchamiane. Gdzieś następnego dnia po rozpoczęciu normalnej sprzedaży, większość normalnych cen jest wyłączana i zostawiane są tylko platinium w pojebanych cenach. Po jakimś czasie tańsze opcje wracają w różnych ilościach (chyba że wszystko się sprzeda jako platinium, to nie), a parę dni przed koncertem zazwyczaj można przebierać w resztkach wrzuconych do sprzedaży czy resale'ach, za niewielki ułamek tego, co chcieli w platinium.
Tak że warto sobie przy kupowaniu biletów wziąć do serca maksymę studentów: bez spiny, są drugie terminy (zakupu).
Zespół wrzuci info, że wszystkie daty poza ostatnią Warszawą mają status sold out. Na niedzielę w Studni jest masa miejsc do wyboru, aktualnie ceny od 427 zł. Jak komuś się nie spieszy, to może poczekać, na 99,9% kupi bilet poniżej 400 zł bliżej koncertu.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Druga Warszawa się wyprzeda w przyszłym tygodniu, bo rzucą się na nią ci którzy nie załapali się na wszystkie pozostałe daty 
Jak to kogoś zainteresuje, to 18.07 o 10:00 jest meet & greet z Dolmayanem w Centrum Komiksu na al. Niepodległości. Jeśli to ta piwnica, o której myślę, to całkiem kameralne spotkanie się szykuje. Bilety po 270 zł, bo oczywiście nie ma nic za darmo w życiu. 
Obejrzałem fragmenty z Mediolanu. Kurwa, jakim cudem ten zespół nabija stadiony - to będzie dla mnie do końca życia chyba kolejną tejemnicą fatimską.
Ba, robi nawet dwa Narodowe
A co tam w Mediolanie ?
www.last.fm/user/darkfuneral18
No właśnie - nic. 40 minut na Torwarze i bym wyszedł. Nie kumam.
- Caracalized
- -#Moonchild

Nie wszystko musisz rozumieć na tym świecie i już nie rób sensacji z tego, że System of a Down się podoba milionom ludzi xDD
Nie robię sensacji, piszę o o moich odczuciach. Nie musisz tego czytać, typie, nie zależy mi
W tym czasie możesz jeszcze poprzeglądać forum i poszukać jakie inne teksty dzosefa Tobie imponują XDDD
Nie było szansy, żebyś poszedł, więc nie ma problemu
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Caracalized
- -#Moonchild

Czytam większą część forum, bo przecież bez wejścia w jakiś temat zupełnie nie wiem o czym ktoś pisze, a może akurat ktoś napisze coś interesującego lub wartościowego dla mnie - nawet Ty czasem to potrafisz. I już się przylepiłeś do tego Dżosefa jak pies do suki, gdzie napisałem, że jego teksty mi imponują? Chociaż po prawdzie, jakieś bydlaki w latynoskach czy to o Five Finger Death Punch rzeczywiście mu wyszły 
Pisze w temacie o SOAD, że osobiście nie rozumiem, że ta muza robi taki wiatr na stadionach. To gdzie mam to pisać?
Zwykła opinia randoma, nie ma co się bardziej nad tym pochylać. Fajnie, że im się powodzi. Nie byłem wśród rzucających fantami przed Zabójcą. Dziś też bym nie rzucał.
Wiesz, ja uważam Ghost za okropne gówno a Bring Me The Horizon za muzycznego raka, a jednak to te zespoły pewnie zaraz zaczną grać na stadionach. Takie czasy.nugz pisze: ↑czw lip 09, 2026 11:47 pm Pisze w temacie o SOAD, że osobiście nie rozumiem, że ta muza robi taki wiatr na stadionach. To gdzie mam to pisać?Zwykła opinia randoma, nie ma co się bardziej nad tym pochylać. Fajnie, że im się powodzi. Nie byłem wśród rzucających fantami przed Zabójcą. Dziś też bym nie rzucał.
A co do Systemu, no przejdę się bo raz że akurat wracam z wakacji dzień wcześniej i ląduje w Warszawie, a dwa to mam jakiś tam sentyment bo słuchało się ich za dzieciaka 20 lat temu.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Też czasami posłuchałem Toxicity, powiedzmy, że mam pewien sentyment. Nie wiem, Tankian po prostu tam stoi, Malakian coś bełkocze, Shavo się fajnie buja, ok. Trudno mi ogarnąć te nabite stadiony, tyle