Zamiast Hanoweru będzie Bukareszt
Ktoś się wybiera?
My w trójkę (ja, Cybul oraz Zygi) plus chyba Qba z Krk sie meldujemy bo podróż juz ogarnięta podobnie jak nocleg i bilety na gig ( te akurat wychodzą mega drogo bo ponad 500zl na płytę!)
Mieliśmy być, ale nie będziemy. Po Sofii wracamy do WAW. Wpadł lot do domu za grosze, podczas gdy Sofia-Bukareszt wydawały się trudnym połączeniem. Zamiast tego przerzuciliśmy dwa oszczędzone dni na wcześniejszy przyjazd przed pierwszym gigiem, żeby coś zwiedzić bez pędu. Jeśli nic się nie pokitrasi, bedziemy na dwóch pierwszych - i może jakiś spontan Amsterdam, Knebworth. Oczywiście jadę tylko dlatego, że liczę na Infinite Dreams w secie
Powrotny do Krakowa mam 29.05 przed 9. Tego samego dnia muszę być już w Bratysławie, a 31.05 melduje się w Neapolu . Mam nadzieję, że w Bukareszcie będzie okazja na wspólne piwo.
Under Jolly Roger pisze: ↑pt mar 20, 2026 6:50 pm
Powrotny do Krakowa mam 29.05 przed 9. Tego samego dnia muszę być już w Bratysławie, a 31.05 melduje się w Neapolu . Mam nadzieję, że w Bukareszcie będzie okazja na wspólne piwo.
To nie lepiej było leciec z bukaresztu do wiednia?
Tam jakieś przepychanki byly przy okazji koncertów Mety i IM ze na stadion to pierwszeństwo mają piłkarze, a wtedy jakieś mecze ligowe są. To tym bardziej hala bylaby bardziej trafiona
remi pisze: ↑wt kwie 28, 2026 10:12 am
Jakby ktoś miał to kupię bilet na płytę pod sceną. Możliwe, że włączą ten sektor ale może ktoś chce sprzedać - to pomogę.
Ja byc moze bede mial dwa, ale bede wiedzial w przeciagu dwoch tygodni bo nie wiem, czy bede w stanie leciec. Jesli mozesz poczekac, to daj znac na priv.
remi pisze: ↑wt kwie 28, 2026 10:12 am
Jakby ktoś miał to kupię bilet na płytę pod sceną. Możliwe, że włączą ten sektor ale może ktoś chce sprzedać - to pomogę.
Ja byc moze bede mial dwa, ale bede wiedzial w przeciagu dwoch tygodni bo nie wiem, czy bede w stanie leciec. Jesli mozesz poczekac, to daj znac na priv.
Jesli bede sprzedawal, to rowniez Sofie x2
Ok dzięki, to poczekam z Bukaresztem. Niestety Sofii nie dam rady zrobić...
Widzę, że otworzyli sprzedaż na większości sektorów. Sześć jest w ogóle wyłaczonych ze sprzedaży, jak się domyślam na zrobienie przejść z płyty. To na pewno ostatni koncert IM w Rumunii . Smutny to będzie widok.
Myślę, że 20k się odstuka czyli akceptowalne minimum, ale bardzo dobrze pstryczek w nos za takie ceny biletów. Tyle samo zapłaciłem za bilet w Japonii …