Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i Wniosków
Śmiechłem, a maluję mamusi balkon. Zaraz spadnę z drabiny i rozwalę sobie ten głupi ryj 
To nie czytaj forum na drabinie.
@Dzosef, nie będziemy zmieniać skryptów strony, które potem i tak zostaną przywrócone do domyślnych ustawień podczas aktualizacji. Dziwię się, że osoba, która "wszystko" ogarnia na telefonie ma problem z jednym linkiem na forum.
@Dzosef, nie będziemy zmieniać skryptów strony, które potem i tak zostaną przywrócone do domyślnych ustawień podczas aktualizacji. Dziwię się, że osoba, która "wszystko" ogarnia na telefonie ma problem z jednym linkiem na forum.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Czego zimie się nie udało może udać się drabinie
Ale tak, lepiej uważaj bo sumienie by mnie zagryzło. Dziwne że tylko Dzosef ma problem z tym przyciskiem i nikt inny się nie żali, ale to pewnie wina nugza że mu się w oczy rzuca 
Nie ukrywam satysfakcji, że Michała to triggeruje 
Boot na samym dole. Co ciekawe - na istniejącym nicku.
Ostatnio zmieniony wt cze 02, 2026 7:00 pm przez gumbyy, łącznie zmieniany 1 raz.
www.MetalSide.pl
Mówisz o tym piszącym z konta VeeKinga?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Sprzątnięte. Konto mu zablokowałem
popieramBon Dzosef pisze: ↑sob maja 23, 2026 10:32 am Weźcie do kurwy ciezkiej schowajcie ten przycisk do odczytania wszystkiego albo dajcie potwierdzenie
właśnie na telefonie najłatwiej można przypadkiem popsuć sobie forum
Najbliższe koncerty w 2026: Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN, METALFEST Open Air, Metallica ...
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Ciekawe co może łączyć Dzozefa i krusejdera, że akurat ci dwaj są tacy specjalni... hmm...
Obaj dostaliby perma dawno temu na każdym innym forum, gdzie Admin robi swoje, pilnuje i egzekwuje Zasady
- Caracalized
- -#Moonchild

Dziwne, że ja niemalże codziennie wchodzę na Sanktuarium w telefonie i nie zdarza mi się przypadkiem tego przycisku naciskać 
+1Caracalized pisze: ↑śr cze 03, 2026 1:17 pm Dziwne, że ja niemalże codziennie wchodzę na Sanktuarium w telefonie i nie zdarza mi się przypadkiem tego przycisku naciskać![]()
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- johnny_o
Ja tak samo, z tym że bez niemalże od jego wprowadzenia, i mimo tego że jestem prawie ślepyCaracalized pisze: ↑śr cze 03, 2026 1:17 pm Dziwne, że ja niemalże codziennie wchodzę na Sanktuarium w telefonie i nie zdarza mi się przypadkiem tego przycisku naciskać![]()
Trzeba chcieć wyzerować sobie forum - zaufajcie mi
Reszta to jakieś atencyjne skomlenie.
Ja nawet nie wiem gdzie ten przycisk jest, a tylko z telefonu operuję 
- johnny_o
Bot w ZiA, jeszcze widoczny.