Anthrax
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Anthrax
Nowy numer jest spoko, nic innego nie przychodzi mi do głowy. Ale też jakoś specjalnie nie podkręca oczekiwania na wrzesień. Liczę tylko, że zapowiedzi o przebojowej i ostrej płycie się sprawdzą. Fajny miks, ale to znów Jay Ruston, więc zgadza się 
Ten zespół znam słabo, ma potencjał, bo miałem among the living kiedyś pierwsze wydanie na cd, partie perki mnie tam rozwalały, niestety sprzedałem. Ale pewnie kupię jeszcze raz jak mi się spodoba. Widziałem ich na bemowie na wielkiej czwórce, nie było takie złe. Postaram się zapoznać po Exodusie 
I don't belong here, we gotta move on, dear
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Kings of Leon - Łódź
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
Escape from this afterlife
'Cause this time I'm right to move on and on
Far away from here
Zajzajer on the Road 2026:
Kings of Leon - Łódź
Eric Johnson - Krk
Testament - Krk
Deep Purple - Łódź 50%
OK, po 5 razie numer sporo zyskał, no i jest fajny Madhouse w klipie 
Bardzo dobry hook w refrenie.
Już słyszę echa pierdolenia, że solo zdziera z Tornado.
Wszyscy od wszystkich kradną
Bardzo dobry hook w refrenie.
Już słyszę echa pierdolenia, że solo zdziera z Tornado.
Wszyscy od wszystkich kradną
- Caracalized
- -#Moonchild

Ja widziałem Anthrax na żywo dwa razy, po raz pierwszy w nieistniejącej od jakiegoś czasu krakowskiej Fabryce (nagłośnienienie tam było fatalne, więc dobrze, że nie ma tam koncertów już xD) i to był absolutnie zajebisty gig, a potem dwa lata później widziałem ich przed Maiden we Wrocławiu i było już ultrachujowo xD Nie wiem czy świeźe powietrze temu zespołowi nie służy czy po prostu się im pogorszyło
I to chyba jedyny taki zespół, od którego do tej pory widziałem zarówno świetny, jak i fatalny koncert, w niedużym odstępie czasowym, a to w sumie już swego rodzaju osiągnięcie.
A muzycznie, od jakiegoś czasu Anthrax mnie kompletnie nie rusza, wokal mi się nie podoba, zarówno sama jego barwa jak i to, że jest po prostu taki słaby i bez pierdolnięcia. I to chyba głównie wokal, bo nawet ta muzyka mi całościowo nie ratuje tych albumów czy utworów.
A muzycznie, od jakiegoś czasu Anthrax mnie kompletnie nie rusza, wokal mi się nie podoba, zarówno sama jego barwa jak i to, że jest po prostu taki słaby i bez pierdolnięcia. I to chyba głównie wokal, bo nawet ta muzyka mi całościowo nie ratuje tych albumów czy utworów.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Moim zdaniem Anthrax przed Maiden wypadl dobrze tylko w dzień nie ma klimatu, a publika to było bydlo ktore tylko pchalo
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Przed Maiden bardzo mi się podobali, w dużej mierze ten wieczór miło wspominam ze względu właśnie na Anthrax. Nie pamiętam nawet, czy słuchałem ich przed tym gigiem, po koncercie już na pewno
Potem widziałem ich jeszcze w 2018 przed Slayerem, ale to był króciutki set... No i wychodzi na to, że po latach znowu zobaczę ich przed IM, tym razem w Bratysławie. Pewnie będzie to tylko 45 minut, ale zawsze coś.
Sama piosenka okej, ale na kolana nie padłem.
Aaaaa, publika we Wrocławiu to inny temat
Ależ tam jebało.
Sama piosenka okej, ale na kolana nie padłem.
Aaaaa, publika we Wrocławiu to inny temat
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Spóźniłem się na Wąglik przed Maiden we Wrocku, dwa numery tylko odhaczyłem. 4, 5 razy ich widziałem. Ostatnio chyba w Łodzi, przed Zabójcą, albo źle kojarzę.
Kojarzę, że grali w tamtym czasie w jednolitych strojach, jakby byli z jednej drużyny piłkarskiej, wiocha 
Nowy numer coraz lepiej wchodzi.
Nowy numer coraz lepiej wchodzi.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

2017 i Anthrax w Stodole z całym Among to był przepotezny koncert. Szkoda, że zazwyczaj odwalaja chałture, krotkie sety kotleciarskie, bo mają ogromny potencjał w tym skladzie
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
No, to był mocarny koncert. Kostka Scotta odbiła mi się od ryja 
Na Mystick jadę dla nich i Megadejwa. Nowy numer ciężki, podoba mi się. Jest wajb dawnych lat.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Saimon1995
- -#Moderator

Fajny singiel. Z każdym odsłuchem, tylko "in plus" 
Prawda, jest to generyczne, wiadomo, ale chwytliwe, szczególnie refren.
No i ponownie zwracam uwagę na miks - nawet na głośniczku telefonu bas Bello fajnie chrupie
No i ponownie zwracam uwagę na miks - nawet na głośniczku telefonu bas Bello fajnie chrupie
Matko, co za imbecyle xD
Źródło: https://www.eskarock.pl/radar/anthrax-g ... -cvNT.htmlLudzie cały czas rzucają w nas gównem w stylu: "Ooo, grają w kółko tę samą setlistę". Ale bardzo często, kiedy pytamy fanów, co chcą usłyszeć, wskazują te same utwory. I to jest tak: obrzucacie nas za to błotem, ale przy następnej trasie, którą zamierzamy zagrać, nie wykonamy żadnego ze starszych numerów. Zagramy wyłącznie nowe kawałki, a Wy wtedy i tak będziecie narzekać – powiedział Benante.
Jeśli chodzi o własne, biletowane koncerty, wtedy możemy poświęcić trochę czasu na eksperymenty i wrzucić to czy tamto. Wierz mi, stary, są numery na albumie "Persistence of Time", które z chęcią byśmy wpletli. Są utwory na "Worship Music", które bardzo chcielibyśmy zagrać. Ale kiedy to robimy, publika po prostu tego nie łapie i docenia to tylko garstka osób. Dokładnie te same, które potem wchodzą do sieci i o tym dyskutują – podsumował perkusista amerykańskiej grupy.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Caracalized
- -#Moonchild

Kto imbecyle? Anthrax czy ich fani?
Anthrax ofc
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Lenie zawsze znajdą wymówkę, żenada.
Cóż, przynajmniej powiedział to, o czym nikt z Nas nie ma pojęcia ze sceny, a wiadomo, że jest prawdą
Po prostu mają za mało hitów 
Powinni czasami DLA SIEBIE i dla tej garstki jednak złamać schemat, nie tylko z okazji nowego singla.
Powinni czasami DLA SIEBIE i dla tej garstki jednak złamać schemat, nie tylko z okazji nowego singla.
- Caracalized
- -#Moonchild

Najlepiej to mogliby robić to na co mają ochotę, jak chcą wykopać jakieś stare utwory to niech wykopią, a fani z czasem je docenią, a jak nie no to to już ich problem. I jak ponoć fani ciągle proszą o te same kawałki to widocznie mają jakichś słabych tych fanów