To jest całkowity re-record czy dograli orkiestracje do starej ścieżki wokalu?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
No to Bruce wraca do Europy w lecie 2027 (może nawet późną wiosną?). Zostanie niedługo ogłoszony na Rockharz festival, zdjęcia plakatów z terenu festiwalu latają po sieci.
Ale letnia scena chyba jest dość duża, nie? Tam nawet jakieś japońskie popu/rocki grały z rok temu, a jest na to wzięcie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
johnny_o pisze: ↑pt lip 03, 2026 1:33 pm
W sensie że Letnia, wiadomo że klub za mały. Serio Spodek za duży? Ja tu już o Torwarze marzyłem
Spodek czy Torwar by siadły gdyby orgowi udało się ściągnąć obok Bruce'a na przykład Helloween w ramach jakiegoś jednodniowego festu wymyślonego na poczekaniu.
Przecież zimą przyjedzie na wielki koncert w Spodku i zagra wielkie przeboje
Matko zapomniałem o tym żenującym widowisku. O tyle jak kumam cover bandy i że ktoś chce sobie dorobić, tak nie rozumiem jak ktoś może płacić grubą kasę by usłyszeć trzy utwory Maiden z Brucem z Markiem Pająkiem na gitarze i Kupą w chórkach. Do tego kilka największych kotletów Mety czy Priest i do domu. Dramat. Nie wiem po co to Bruce sobie robi.
Dawać Becura na Mystic '27!
No i British Lion, bo też latem pojeżdżą po Europie. I w tych dniach do jakiegoś gdańskiego klubu S&K. Czyli 2/3 Iron Maiden będzie zaliczone