Z tego, co widzę bilety są dostępne tylko w wersji loganowej. Szkoda, że nie ma opcji wyboru papierowych, ale może ograniczy to straty z tytułów kosztów wysyłki, gdy już odwołają te koncerty;-)
Kevin18 pisze: ↑śr lip 08, 2026 8:54 pm
Wszedłem zobaczyć jak sprzedają się trybuny na Łódz w Atlasie i powiem cytując Stonogę - To jest kurwa jakiś dramat.
Wcale tak mało tixów nie poszło ... Np miejscówki, które zwykle kupuję w Atlasie już się sprzedały. Przy okazji liczenia kropek sprzedażowych uświadomiłem sobie, że lepsze miejsca siedzące w Czechach są ZNACZNIE tańsze - na oko o 150 zł na bilecie.
Najbliższe koncerty w 2026: Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Podzielili płytę na GA i Golden Circle, czy ja zgłupiałem i to było od początku? Zerkam co jakiś czas jak się sprzedaje (chujowo) i teraz już wątpię we własny stan psychiczny.
Przy okazji przyjmuję zakłady: odwołają przed, czy po świętach? xD
Shin pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:19 am
Podzielili płytę na GA i Golden Circle, czy ja zgłupiałem i to było od początku? Zerkam co jakiś czas jak się sprzedaje (chujowo) i teraz już wątpię we własny stan psychiczny.
Przy okazji przyjmuję zakłady: odwołają przed, czy po świętach? xD
Podział był od początku a odwołanie z przyczyn logistycznych pewnie po świętach.
Nie musi się sprzedać przecież wszystko, jest jakiś próg opłacalności. Dla pustej sali grać nie będą. Trzeba też brać pod uwagę utrzymanie ekipy, logistykę. Odwołana data to dzień zmarnowany w kalendarzu.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Ja też jestem raczej spokojny, musiałby naprawdę być wielki dramat ze sprzedażą, aby odwołali. Po drugie, jak sobie zerknąłem na trasę, to czasami grają w dość kameralnych miejscówkach, więc pewnie stawka jest odpowiednio dostosowana. Najciekawiej wygląda chyba Islandia, grają tam w sali w stylu ICE w Krakowie:
Przyjadą ludzie z Niemiec, bo im mało ich własnych koncertów. Teraz jest wędrówka ludów, to nie to co kiedyś. I ludzie mają więcej kasy. Koncerty na bank dojdą do skutku, zaprawdę powiadam wam.
Nie chce mi się w to wierzyć. Czemu jako niemiec miałbym wybrać Łódź/Kraków zamiast dowolnego miasta w Czechach? Szybszy dojazd, w Pradze przy okazji coś zobaczysz, a w Łodzi najwyżej obsra cię ptak, a kibole skroją z portfela za nieodpowiednie ułożenie bieli i czerwieni na kurtce. Spodziewam się że przynajmniej jeden gig w Polsce odwołają i będzie trzeba zajrzeć do południowych sąsiadów.