Przyszłoroczny Mystic Festival!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Przyszłoroczny Mystic Festival!
Jak myślicie jak będzie wyglądał przyszłoroczny festival? (zakładając ,że main star będzie IM - albo i nie)
Gdzie się odbędzie - jakie jest wg was najlepsze miejsce :solo
...i jakie chętnie widzielibyście supporty?
Zapraszam do discuss! :rocx
Gdzie się odbędzie - jakie jest wg was najlepsze miejsce :solo
...i jakie chętnie widzielibyście supporty?
Zapraszam do discuss! :rocx
Re: Przyszłoroczny Mystic Festival!
Dla mnie najlepszym miejscem bylaby Hala Ludowa we Wroclawiu. Raz ze mam blisko (bo o Arenie nawet nie marze), a dwa ze Mystic Festival, ktory odbyl sie tam w 2003 roku, a w szczegolnosci koncert Maiden byl wspanialy. Oprocz Maiden licze na Kreatora 
Zakładając, że po raz kolejny przybędzie Maiden, co jest prawdopodobne, myślę, że mimo wszystko rzecz się odbędzie w jakimś "dużym" obiekcie. Mystic 05 to był mimo wszystko komercyjny sukces i tyle. Będą chcieli powtórzyć...gdzie to nie mam pojęcia.
Mystic zmienia trochę politykę odnośnientego co wydaje, ale na pewno pojawi się coś bardziej ekstremalnego, kapele które stanowiły parę lat temu ich trzon. Jakiś black? Chętnie- Mayhem? Carpathian? Może...?
Dalej: pewnie pokibicujemy sympatycznej zapchajdziurze
Frontside. Ja tam byłbym wniebowzięty kolejnym występem Nera z ekipą, ale może by tak jakiś Nile czy cóś- dużo się o panach mówi ostatnio i zresztą dobrze.
Thrash? Sprowadzić wujka Toma z jego SoDom :rocx
Przynajmniej raz do roku pojawiają się u nas w różnych okolicznościach (choć ostatnio u MMP)- Tiamat i Samael. Ten pierwszy to byłaby rewelacja.
To tyle tych marzeń...aha, a tak całkiem poważnie to sądze, że pojawi się Luczykowy Kat, bo pewnie będą ich ostro promować...
Mystic zmienia trochę politykę odnośnientego co wydaje, ale na pewno pojawi się coś bardziej ekstremalnego, kapele które stanowiły parę lat temu ich trzon. Jakiś black? Chętnie- Mayhem? Carpathian? Może...?
Dalej: pewnie pokibicujemy sympatycznej zapchajdziurze
Thrash? Sprowadzić wujka Toma z jego SoDom :rocx
Przynajmniej raz do roku pojawiają się u nas w różnych okolicznościach (choć ostatnio u MMP)- Tiamat i Samael. Ten pierwszy to byłaby rewelacja.
To tyle tych marzeń...aha, a tak całkiem poważnie to sądze, że pojawi się Luczykowy Kat, bo pewnie będą ich ostro promować...
reaktywacja
Proszę wo więcej komentarzy! :beer
po tegorocznym sukcesie moga jeszcze raz sprobowac sciagnoc Manowar a ci razem z Ironami zgromadza jeszcze wieksza widownie :rocx
tylko niech juz kase oszczedzaja
tylko niech juz kase oszczedzaja
A co powiecie na takie zestawienie
JUDAS PRIEST
IRON MAIDEN
i reszt jest milczeniem
Cały stadion pełny. No cóż ale trzeba mieć marzenia "....the dream is true..."
JUDAS PRIEST
IRON MAIDEN
i reszt jest milczeniem
-
El Dorado
na nastepny Mystic nie sprowadzą Maiden.. bo zrobimy to MY!! Wicker!! trzeba juz wczesniej sie zakręcic wokół managmentu
miejsce juz mam.. u mnie na działce... wiec nie trzeba bedzie płacic.. bedzie to specjalny koncert kameralny dla max 200 osób daltego bilety kosztować będą duzo ponad 2000 zł 
Najlepiej to ja wole żeby Ironi zagrali pojedynczy koncert ,już mam dosc festivali po tym upale neidzielnym ,Ironi i dwa albo jeden zespół i będzie spoko.
Co do Mystic to mogliby zaprosić jako gwiazde jakiś inny zespół co lubie np. Motorhead albo Judas Priest .Miasto najlepiej Wrocław ,byle nie Katowice bo tam brzydko
Co do Mystic to mogliby zaprosić jako gwiazde jakiś inny zespół co lubie np. Motorhead albo Judas Priest .Miasto najlepiej Wrocław ,byle nie Katowice bo tam brzydko
niestety IMO calkowicie nierealne. ale po takim koncercie spokojnie moglbym umrzecMOKULSKI pisze:A co powiecie na takie zestawienie
JUDAS PRIEST
IRON MAIDEN
i reszt jest milczeniem
-
Lady_Destroyer
- -#Prodigal son

Ja bym wolała AC/DC w koncu nowy album nagrywają. A Ironów w przyszłym roku najchętniej widziałabym w Spodku. Żeby nie było drętwej publiki.
You wanted the beast you got the beast
Ja bym chetnie Ironow zobaczyl w Gdansku w hali oliwia tak jak za starych dobrych czasow kiedy wlasnie tam dali koncert 
How long on this longest day...
takie sranie w banie, ale ja bym chciał anathemę, anthrax i iron maiden no i coś polskiego
-
El Dorado
a ja bym chciał Ivana i Delfina, Edytkę Górniak i Sweet Noisejuras pisze:takie sranie w banie, ale ja bym chciał anathemę, anthrax i iron maiden no i coś polskiego
pamiętam.. przed maidenami, tuz po zejsciu Nightwisha chyba kilka osób (w tym i ja) krzyczelismy "Ivan i Delfin, Ivan i Delfin"
o to to to tojuras pisze:takie sranie w banie, ale ja bym chciał anathemę, anthrax i iron maiden no i coś polskiego
no zamiast anthrax wrzucilbym opeth albo my dying bride
to bylby sklad... calkowicie ironi by nie pasowali, ale nic to, po takim koncercie moze sie dziac co chce.. swoje marzenie bym spelnil
Pijesz? Nie pisz.
ja tez to krzyczalem!tobink pisze:a ja bym chciał Ivana i Delfina, Edytkę Górniak i Sweet Noisejuras pisze:takie sranie w banie, ale ja bym chciał anathemę, anthrax i iron maiden no i coś polskiego
pamiętam.. przed maidenami, tuz po zejsciu Nightwisha chyba kilka osób (w tym i ja) krzyczelismy "Ivan i Delfin, Ivan i Delfin"
-
El Dorado
w prawej części sektora podscenowego... znaczy w miarę tego korytazyka na srodkuYaaqb pisze:ja tez to krzyczalem!tobink pisze:a ja bym chciał Ivana i Delfina, Edytkę Górniak i Sweet Noisejuras pisze:takie sranie w banie, ale ja bym chciał anathemę, anthrax i iron maiden no i coś polskiego
pamiętam.. przed maidenami, tuz po zejsciu Nightwisha chyba kilka osób (w tym i ja) krzyczelismy "Ivan i Delfin, Ivan i Delfin"gdzie stales ziomek?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Sądzę, że Maideni przyjadą do nas w przyszłym roku, ale raczej na jeden-dwa koncerty w Spodku. Myślę i mam nadzieję, że znów zajmie się tym Mystic, gdyż Maideni mają już z nimi dobre doświadczenia. 
hala ludowa odpada na bank za mala chorzow daje rade i za rok tez by bylo dobrze
zestawienie:
edguy
anthrax
machine head
accept
blind guardian
no i IRON MAIDEN!
zestawienie:
edguy
anthrax
machine head
accept
blind guardian
no i IRON MAIDEN!
ja nie chce juz na stadionie. zdecydowanie wole koncerty w hali 
No ja karpia strzelilem jak uslyszalem ze Bruce o Mysticu ze sceny nawija..... Albo mu zaplacili, albo sie na prawde pokochaliWICKER MAN pisze:Sądzę, że Maideni przyjadą do nas w przyszłym roku, ale raczej na jeden-dwa koncerty w Spodku. Myślę i mam nadzieję, że znów zajmie się tym Mystic, gdyż Maideni mają już z nimi dobre doświadczenia.
2 koncerty w spodku?? Jestem na TAK