Bruce nagrywa covery?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce nagrywa covery?
ciekaw jestem co on tam tym razem splodzi... 
znowu coś jak "Elected" Coopera nagrane z Mr. Beanem? 
fajnie by było jakby blek metal jakiś scoverował 
no oby wybral jakies ciekawe kawalki np. Sabbatow, Judas, Deep purple czy Guns N'Roses
-
paulek
- -#Lord of the flies

Mnie się zdaje że będa to raczej kawałki klasyków a GnR sorki ale klasyką nie są... przynajmniej dla mnie; raczej będzie to cos podobnego do coverów które IM nagrywali/ją
Ja bym z checia uslyszal Child In Time. Bardzo jestem ciekaw jakby Dickinson poradzil sobie z tym gillanowskim krzykiem...
Mówiąc szczerze.... miłoby było usłyszeć coś naprawdę mocnego w jego wykonaniu, albo "Master of Puppets" - ciekawe jak by to brzmiało 
to jest dopiero dobra wiadomosc!!!!Wiadomo natomiast już teraz, że Iron Maiden zarejestruje część koncertów obecnego tournee z myślą o DVD.
jak dla mnie to Paranoid, SMoke on the water i Black dog lub stairwa to heaven...mniam spoko by mogl wykonac
o nieCrazy_Sam pisze:Mówiąc szczerze.... miłoby było usłyszeć coś naprawdę mocnego w jego wykonaniu, albo "Master of Puppets" - ciekawe jak by to brzmiało
ja nadal chcę żeby skowerował cały album MayheM De Mysteriis Dom Sathanas
Master of Puppets śpiewane przez Bruce`a ? Ja bym podciął sobie żyły z żaluMiKi pisze:o nieCrazy_Sam pisze:Mówiąc szczerze.... miłoby było usłyszeć coś naprawdę mocnego w jego wykonaniu, albo "Master of Puppets" - ciekawe jak by to brzmiało![]()
ja nadal chcę żeby skowerował cały album MayheM De Mysteriis Dom Sathanas
"Maaaaaster of Puppeeeeeeets, I`m pulling a stringgggggggs
Twisting yooooooour mind, smashing your dreeeeeeeeams"
Nie to nie pasuje do Bruce`a
Co do coverów Bruce`a jeszcze mam ciekwy cover...z jakąś operetką śpiewa Bohemian Rhapsody
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

A ja mam kawałek, na którym Bruce śpiewa Sabbath Bloody Sabbath... Niezłe to w jego wykonaniu jest. 
akurat jeżeli chodzi o Navity In Black (tribute to Black Sabbath) to tam wszystkie wałki są super i 10 razy lepsze od oryginałów :]
- The LasT Child
- -#Charlotte

bluznisz! zabrac go przed sad inkwizycyjny, jako kare proponuje lamanie kolem od dolu!MiKi pisze: 10 razy lepsze od oryginałów :]
former Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 048 
Sepultura wykonując Symptom of the Universe niszczy obiekty a Black Sabbath jakoś tak tym mnie nudzi
ale ja jestem madafaker i się nie znam na tym co dobre pewnie :]
ale ja jestem madafaker i się nie znam na tym co dobre pewnie :]
-
Deleted User 804
Smoke on the water już Bruce nagrał. Nie wiem gdzie to można dostać, ale kiedyś ściągnełem sobie z P2P. Mam też jeszcze perfect stranger, boehmian rhapsody i jeszcze pare innych.Sokowaty pisze:jak dla mnie to Paranoid, SMoke on the water i Black dog lub stairwa to heaven...mniam spoko by mogl wykonac
Najlepiej to nie covery a nowa płytke spłodzi I.M.
Nowa płyta będzie, ale to chyba nie przeszkadza mu w coverach.
Musi tylko zinterpretować tekst, całą resztę ma daną.
Ja jednak jestem bardzo sceptycznie do tego nastawiona, bo nie lubię płyt z samymi ceovrami. Nie podchodzą mi. Moze z Bruce'em będzie inaczej, ale wątpię..... :/
Musi tylko zinterpretować tekst, całą resztę ma daną.
Ja jednak jestem bardzo sceptycznie do tego nastawiona, bo nie lubię płyt z samymi ceovrami. Nie podchodzą mi. Moze z Bruce'em będzie inaczej, ale wątpię..... :/