Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Mam takie same odczucia do tego utworu.The Angel of The Gambler - Utwor jest fajny ale na sile przedluzony
Dokładnie... utwór jest świetny, tylko ten w kółko powtarzający się refren psuje wszystko, podobnie jest z "Don't Look To The Eyes Of The StrangerMam takie same odczucia do tego utworu.The Angel of The Gambler - Utwor jest fajny ale na sile przedluzony
Swego czasu jeszcze mi się podobał bardzo...
Później już zaczął mi się wydawać tak na siłę i niepotrzebnie męczony.
wyciąłbym tą wstawkę z zaciętą płytą wśrodku utworu i byłby super.... Fajny jest ten końcowy zryw do solówekpodobnie jest z "Don't Look To The Eyes Of The Stranger
Kurczę, ja mam totalnie odwrotnie. Klimatyczny wolny środek - i to cała zaleta tego wałka. Refrenik w stylu jęczącego dziadka o wodę od pielęgniarki, solo przypominające wyścig starców na wózkach inwalidzkich (co potęguje beznadziejna perkusja) i koniec (konkretnie te szybkie dwie ostatnie sekundy) zupełnie nie psaujący do numeru - przypomina dyszącego ledwo co dziadka, który co rusz umrze i ostatnimi siałmi próbuje sięgnąć naleweczkę (w tym moencie umiera - analogicznie koniec utworu).wyciąłbym tą wstawkę z zaciętą płytą wśrodku utworu i byłby super.... Fajny jest ten końcowy zryw do solówekpodobnie jest z "Don't Look To The Eyes Of The Stranger
Czlowieku to twoja co druga wypowiedz powinna tam sie znalezc!raczej twoja wypowiedz nadawała by sie do rotfl and lol
Masz argumenty na poziomie 2-latka.może sam napisz jak utwór i prześlij go Ironom, a potem sie wymądrzaj
porownywa PF i IM to tak jakby porownywac Deicide i EminemaTeraz odkrywam muzykę innego giganta, który Ironów przewyższa o jakies 3 albo i 5 klas - Pink Floyd!
ja tez nie moge. i to sie raczej nie zmieni. co za duzo to nie zdrowo. mam tej piosenki powyzej uszu...A ja nie mogę już Run To The Hills słuchać.
Nie porównuję muzyki tylko poziom.porownywa PF i IM to tak jakby porownywac Deicide i Eminema
poziom czego?Nie porównuję muzyki tylko poziom.porownywa PF i IM to tak jakby porownywac Deicide i Eminema
no wlasnie.....to tak jak porowca Deicide i Eminema....jak chcesz porownywac 2 zupelnie rozne zespoly pod wzglemdem poziomu? lepiej po prostu napisz ktory Ci sie bardziej podoba.Nie porównuję muzyki tylko poziom.porownywa PF i IM to tak jakby porownywac Deicide i Eminema
Niejasno się wcześniej wyraziłem. Nie chce mi się już tłumaczyćlepiej po prostu napisz ktory Ci sie bardziej podoba.
Użytkownicy przeglądający to forum: blackcocker i 0 gości