Osobiscie chcialbym zyczyc zeby Maideni grali nastepne 30 lat, a ich tworczosc byla co najmniej tak dobra jak dotychczasz!!
XXX-lecie Iron Maiden!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
XXX-lecie Iron Maiden!!!
30 lat temu w Boże Narodzenie znany nam bardzo dobrze pan Steve Harris założył zespół zwany Iron Maiden
Dzisiaj wiec obchodzimy 30 lecie zespołu (data zgodna z oficjalna biografia).
Osobiscie chcialbym zyczyc zeby Maideni grali nastepne 30 lat, a ich tworczosc byla co najmniej tak dobra jak dotychczasz!!
Re: XXX-lecie Iron Maiden!!!
100 Lat!!! :rocx :solo 
-
ropuch
oj mysle ze moga nie miec juz sily coby robic szołSent_from_the_Beast pisze:Osobiscie chcialbym zyczyc zeby Maideni grali nastepne 30 lat,
to tylko zyczeniaropuch pisze:oj mysle ze moga nie miec juz sily coby robic szołSent_from_the_Beast pisze:Osobiscie chcialbym zyczyc zeby Maideni grali nastepne 30 lat,im latek przybywa, a nie ubywa
To ładnie, że już tyle grają. Chociaż z drugiej strony zbliża się nieuchronnie ich koniec
, ale do tego czasu wydadzą jeszcze z 5 dvd i 8 płyt studyjnych 
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

no czyli biorac uwage to, ze ostatnio wydaja plyty studyjne co 3 lata to jeszcze pograja dosyc dlugothe_trooper pisze:tego czasu wydadzą jeszcze z 5 dvd i 8 płyt
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
Ja życzę chłopakom, żeby nie brakowało im pomysłów na własną twórczość, czyli żeby trzymali się tak jak dotychczas, żeby robili tylko to co sami uważają za słuszne a nie kierowali się czyimiś wymaganiami czy życzeniami. Jeżeli będą chciali wydać 10 DVD to niech to robią jeśli tylko tego chcą, bo najgorszym byłoby gdyby słuchali widzimisię wszystkich krytyków. To tyle w tym temacie.

- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

albo co bardziej prawdopodobne- odwrotnie 5 płyt i 8 dvd...the_trooper pisze:ale do tego czasu wydadzą jeszcze z 5 dvd i 8 płyt studyjnych
hmm co by tu powiedzieć....wapniaki z nich jak cholera;p kurde mol ...
o .. . maiden
niech grają .. koncerty . będę jeździć .
niech grają .. koncerty . będę jeździć .
Sent_from_the_Beast pisze:30 lat temu w Boże Narodzenie znany nam bardzo dobrze pan Steve Harris założył zespół zwany Iron MaidenDzisiaj wiec obchodzimy 30 lecie zespołu (data zgodna z oficjalna biografia).
Nie ładnie papugować!!Strona główna pisze:Iron Maiden obchodzi właśnie 30 rocznicę powstania!! Z tej okazji życzymy Steve'owi i spółce kolejnych 30 lat na rynku muzycznym w równie dobrej formie co do tej pory!
-
ropuch
moze na odwrotthe_trooper pisze:To ładnie, że już tyle grają. Chociaż z drugiej strony zbliża się nieuchronnie ich koniec, ale do tego czasu wydadzą jeszcze z 5 dvd i 8 płyt studyjnych
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Żeby wysdzły DVD, to musza grać koncerty. A to wolę najbardziej
Coś mi się wydaje, że koncerty w POlsce to dla mnie za mało, trzeba oszczędzać na dużo więcej

Co by nie było, szczególna data
Coś mi się wydaje, że koncerty w POlsce to dla mnie za mało, trzeba oszczędzać na dużo więcej
Też tak myślęJMM pisze:albo co bardziej prawdopodobne- odwrotnie 5 płyt i 8 dvd...
Co by nie było, szczególna data
Może powstać cała seria różnego rodzaju the best of ... i tak np. the best of iron maiden '80 albo the best of iron maiden without bruce itd.
chłopaki coś wymyślą, aby dorobić sobie na emeryturkę
-
mac
Vlad Tepes pisze:Życzę spokojnej emerytury
sądze że o to nie muszą się matwić chyba że wyjdą jakieś problemy zdrowotne (czego im serdecznie im NIE życze) na emeryture juz se dawno zarobili =]
a tak pozatym to żeby grali dopuki mogą i żeby odeszli w wielkim stylu...
pozdro mac
- APPARITION
- -#Prisoner

a ja zycze dvd nagranego w Polsce 
jak dla mnie dvd moga wydawac co rok jest przeciez tyle rzeczy ktore trzeba jeszcze wsadzic na ten wspanialy krazek
jezeli chodzi o koncerty ktore sa dla mnie najwazniejsze moga je tez robic co rok i zwisa mi setlista wazne zeby oni byli
jezeli chodzi o plyty studyjne to niech wydaja w takiej czestotliwosci jak sami chca i mam nadzieje ze przynajmniej jedna bedzie na miare klasykow reszta moze byc na poziomie np. DoD
jezeli chodzi o koncerty ktore sa dla mnie najwazniejsze moga je tez robic co rok i zwisa mi setlista wazne zeby oni byli
jezeli chodzi o plyty studyjne to niech wydaja w takiej czestotliwosci jak sami chca i mam nadzieje ze przynajmniej jedna bedzie na miare klasykow reszta moze byc na poziomie np. DoD
A Pink Floyd praktycznie gra prawie 50 lat i nikt z tego afery nie robi
Fajnie, że to aż 30 lat już, no i jak rzekł Vlad miłej emeryturki
Fajnie, że to aż 30 lat już, no i jak rzekł Vlad miłej emeryturki
- Iron Marcin
- -#Invader

Zycze 100 lat i wileu udanych plyt, i dvd i the best of i wogole