slayer pisze:Pozatym Rootwater-Under w oficjalnej dystybucji przez allegro za 16 zl i inne produkcje wydawnictwa Contras, po podobnych cenach.
Oczywiscie nowiutkie.
Warto po stokroc
A jak sie komuś nie chce czekać na przesyłkę to może kupić w Media Markt za ok.20 zł
Iron Marcin pisze:poza tym mystic ma promocje na destrution the antichrist za 20 zl, a kaseta All Hell Breaks Loose za 3 zlote. Tak wogole jak kogos interesuja kasety to mystic ma calkiem sporo po 3 zlote, np scream for ma brazil dickinsona, kasety halforda ten koncert 2 kasetowy 3 zl i jeszcze crucilble tez 3 zl
Tak, nawet zamówiłem sobie 4 kasetki(Armored Saint "Revelation", Destruction "The Best Of" - to oficjalne chociaż jest??; Soilwork "Figure Number Five" i Judas Priest "Live Meltdown, ale z tym jest problem, bo zamiast tego przysłali mi "Hell On Stage" Manowara

). Do Twojej listy dodałbym jeszcze świetną koncertówkę Rudego i spółki "Rude Awakening", "Demolition" Judasów...
No tak w ogóle to jakby kogoś interesowało to w bardzo fajnej cenie jest koncertowe wykonanie całego albumu "Operation: Mindcrime" Queensryche na koncertówce "Operation" Livecrime" za ok. 22-23zł(w Media Marktach powinno być i w Satrunie jak ktoś ma dostęp).
JMM pisze:W media markt w ogóle można nabyć świetne rzeczy czasem nawet właśnie za 20 złotych, tak jak ja dostałem "Script For A Jester's Tear" Marillion.
Tam niektóre płyty Marillion są cały czas w tej cenie, zdaje się, że ta którą nabyłeś, "Fugazi", "Misplaced Childhood", "Clutching At Straws"(te 2 ostatnie i debiu mam w tych właśnie "tanich" wydaniach), ale to są wydania jednopłytowe, bo wyszły też 2-płytowe reedycje, które jak się domyślacie oscylują wokół 50 zł albo i więcej. Szkoda, że "Season's End" tyle i ile tamte albumy nie kosztuje...
Oczywiście stale tanie są 2 płyty naszego rodzimego Huntera - "Requiem" i "Medeis" za ok.20 zł i "T.E.L.I..." za ok. 30zł. Ostatnio również wszystkie albumy KATa, z wyjątkiem "Somehere In Poland 2003"(chyba), kosztują 20zł - rozsądna cena za polską płytę....gdyby wszystkie tyle kosztowały....(aczkolwiek pomijam sprawę ile z tego idzie do ZAiKSu a ile do zespołu

)
Widziałem też Horrorscope za 23 zł w Saturnie i "Art Of Lying" Virgin Snatch za chyba 26zł.
Jakbyście zauważyli jakąś fajną promocję w jakimś MM/EMPiK/Saturn czy gdzieś na necie to piszcie od razu, bo widzę, że nie zostałem zmiażdżony za mój temat, za co serdecznie dziękuję :rocx :rocx
Aha i jeszcze jedna sprawa - nie wiecie czy w normalnej dystrybucji dostanę "Kalę" Al Siratu albo jedną z 2-óch płyt Chainsaw???? Bo album Al Siratu widziałem chyba tylko raz w życiu w EMPiKu, nigdzie indziej, (sami sprzedają to na swojej stronce), a z Chainsaw to wiem, że "Journey Into The Heart Of Darkness" była razem z płytą Lost Soul zdaje się dodawana do jednego z numerów Thrash 'Em Alla...Idzie to jakoś inaczej dostać czy muszę sobie zamówić gazetkę na stronce Empire Records?? MaYeR chyba będzie coś o tym wiedział co??