Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden On The Road - 2006/2007 World Tour
no to jechać trzeba
obowiązkowo
i jeszcze koszulki kupić
ja to sobie wlosy farbuje.
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
k_r_z_y_s_i_e_k
- -#Wrathchild

ja sobie walne na plecach tatuaz z ich imionami...
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 290
-
El Dorado
a jak ktos sie zmieni w składzie?
to będzie apokalipsa.tobink pisze:a jak ktos sie zmieni w składzie?
-
Deleted User 1499
Ojej a jak bedzie tak ze sklad sie zmieni i Tokio straci swoje mocne brzmienie i wogule nie beda juz taka satanska kapela?przeciez ja sie zalamie
Fajne są te spekulacje przed ogłoszeniem trasy. Zanim dołączyłem do forum był podobny wątek http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=2803 I teraz przeczytajcie sobie co uznawano za pewnik, i porównajcie z tym co naprawde miało miejsce.
Nic się nie sprawdziło
Nic się nie sprawdziło
Nie wszystko sie nie sprawdzilo 
Czy informacja z newsa na stronie glownej o rozpoczetych pracach nad nowym albumem jest poparta jakimis pewnymi informacjami czy to zwykle domysly?
Czy informacja z newsa na stronie glownej o rozpoczetych pracach nad nowym albumem jest poparta jakimis pewnymi informacjami czy to zwykle domysly?
Czesto bywa tak, iz posiadamy informacje bezposrednio od czlonkow zespolu, ludzi wspolpracujacych z grupa itp. o pewnych dalekosieznych planach. My takie informacje podajemy ale zdarza sie, ze zespol sam te plany zmienia, w koncu sa ludzmi, zmieniaja decyzje a wiec i plany sie zmieniaja. Sanktuarium wplywu na to nie ma...
-
El Dorado
to postarajcie sie to zmienicMaYeR pisze:Sanktuarium wplywu na to nie ma...
Joke
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Rod w najnowszym wywiadzie dla greckiego Metal Hammera:Ironkos pisze:Nie wszystko sie nie sprawdzilo
Co prawda ktoś źle przetłumaczył Roda, bo Maideni wchodzą do studia na pod koniec miesiąca/na początku marca, ale prace nad materiałem już się rozpoczęły.Rod: A this time [the interview was held in mid January], Iron Maiden are in the procedure of recording their new studio album, which will come out in mid 2006 and, ofcourse, a tour will follow, as usual.
A co do daty w Bercy to wydaje się ona pewna. Hard Rock nie zamieszczałby plotek. Do tej pory podawali już z wyprzedzeniem wcześniejsze daty w Paryżu w tym Parc Des Princes.
cholernie ekscytujacy news:P to dopiero moj drugi album studyjny na ktory czekam (wiecie w jakim sensie
) pamietam kiedy pojawiły sie newsy o wejscu do studia przy pracach nad DoD- to chyba był 1 listopada 2002 ... przeczytalem newsa na Sankcie i skakałem do gory jako młody jeszcze wtedy adept tej sztuki walki:), dzis do gory nie skacze ale bardzo bardzo sie ciesze! :beer
Ostatnio zmieniony wt lut 07, 2006 8:25 pm przez Bonzo, łącznie zmieniany 1 raz.
Baaa, ja dopiero w takim "stanie oczekiwania" jestem po raz pierwszy 
-
Deleted User 1309
.
Wiemy , wiemy . Tez moj drugi raz hehe .cholernie ekscytujacy news:P to dopiero moj drugi album studyjny na ktory czekam (wiecie w jakim sensie )
:rocx :rocx :rocx
Gdyby to nie byl wtorek tylko piatek/sobota to juz bym mial odlozona kase na bilet:] A tak to sie musze hamowac
Mayer dobrze mysli z ta hiszpania - nie bedzie przynajmniej pizgac mrozami
Jednak z dojazdem/dolotem nie jest za fajnie. Poki co sie trzymam mojego planu na poludniowa polkule
Na bilet w jedna strone juz mam
Najtrudniej bedzie z wolnym :/
A co do plyty to trzeba czekac na relacje cavemana - jaki byl adres jego strony??
Gdyby to nie byl wtorek tylko piatek/sobota to juz bym mial odlozona kase na bilet:] A tak to sie musze hamowac
A co do plyty to trzeba czekac na relacje cavemana - jaki byl adres jego strony??
ja natrafilem na taka http://www.cavemanproductions.com/index.htmSzymon pisze:A co do plyty to trzeba czekac na relacje cavemana - jaki byl adres jego strony??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli pierwszy gig w Bercy będzie się dobrze sprzedawał to całkiem możliwe, że dojdzie drugi (dzień wcześniej lub dzień później). W przeciwnym wypadku możliwe są koncerty w innych miastach we Francji.
Pojawiła się też plotka, że przynajmniej na części europejskich koncertów zespołem supportującym będzie TRIVIUM.
Pojawiła się też plotka, że przynajmniej na części europejskich koncertów zespołem supportującym będzie TRIVIUM.
"metal thrash hardcore" to moze i Frontside'a gdzies rowniez wepchna 
Jazz is not dead, it just smells funny.
O nie...to nie jest dobry news...jakby nie bylo Trivium to troche kupiata muzyczka z cieniutkim jak barszcz wokalista, ale faktycznie pasuje do ostatniej konwencji wybierania supportow dla Maiden. Chociaz potafie odszukac plusy !!! W porownaniu do Frontside sa bogami metalu !!!!
Jesli koncert Maiden odbedzie sie w ramach Mystic Fest. to moim zdaniem mamy gwarantowane Frontside, Riverside i z duzym prawdopodobienstwem Behemoth + Vader....wiec jesli juz to ma byc festyn to ja bym prosil o jakies fajniejsze dodatki
Jesli koncert Maiden odbedzie sie w ramach Mystic Fest. to moim zdaniem mamy gwarantowane Frontside, Riverside i z duzym prawdopodobienstwem Behemoth + Vader....wiec jesli juz to ma byc festyn to ja bym prosil o jakies fajniejsze dodatki