Spotkania forumowe w Katowicach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Katowicach
tylko, ze na dworze mozna np dostac mandat i wtedy tez drogo
Ale popieram podejscie - trzeba ciac koszty 
no mandat to już kiepska sprawa, ale ja mam miejsca, w których nigdy nie dostałem. pomnik powstańców zawsze był ok. teraz nie wiem, bo od dawna już tylko w domu siedzie.
koszty ciężka sprawa, wiadomo. trzeba ciąć.
koszty ciężka sprawa, wiadomo. trzeba ciąć.
-
Deleted User 357
Yup,mogę być o której chcecieThunderBird pisze:Blaszka Tobie pasi w ogóle obojętnie?
znalazlem jakas knajpe na Kamiennej w katach...duze tyskie po 3,5 a lech po 4 zl...nie wyczulem za duzo wody w piwie, wiec chyba nie kreca
to ok. 5-10 min od dworca...jak wszedlem to grali JP a potem Mordulca wiec moze... :>
ta. wiem co to jest. taka 'metalowa' knajpa niedawno otwarta przez fanów harleyów i rocka. jea..
na ścianach plakaty z koncertów są. nie jest źle no.. ja knajp nie lubie jakoś wogóle..
na ścianach plakaty z koncertów są. nie jest źle no.. ja knajp nie lubie jakoś wogóle..
Ja bym byl zaS1MON pisze:znalazlem jakas knajpe na Kamiennej w katach...duze tyskie po 3,5 a lech po 4 zl...nie wyczulem za duzo wody w piwie, wiec chyba nie krecato ok. 5-10 min od dworca...jak wszedlem to grali JP a potem Mordulca wiec moze... :>
Ta je pisałam a nie PtakŻelazny pisze:Yup,mogę być o której chcecie
Najpierw to trzeba ustalić gdzie sie spotkamy wszyscy juzi o której. Znaczy napewno na dworcu, albo pod EMPIkiem ale o której ...
-
Deleted User 357
Cuś się psuje quickreply;]Ta je pisałam a nie Ptak
Może o tej 15.30?EvE pisze:ale o której ...
Ja bede gdzies na 17, jakos Was znajde
No ok. Jakby coś sie miało zmienić to damy znać.
To PTak, Ty, Fear i ja 15.30 pod zegarem
Jak reszta?
To PTak, Ty, Fear i ja 15.30 pod zegarem
Jak reszta?
-
Deleted User 622
Ja to nie wiem bo w piątek odbieram kumpla w Sosnowcu, pozniej jakis browar umówiony mam, wiec jak coś to bede sie kontaktował telefonicznie z Gridem czy Zdzichem. YO!
- real_alien
- -#Long distance runner

Ja przeciw.Kroczniok pisze:Ja bym byl zaS1MON pisze:znalazlem jakas knajpe na Kamiennej w katach...duze tyskie po 3,5 a lech po 4 zl...nie wyczulem za duzo wody w piwie, wiec chyba nie krecato ok. 5-10 min od dworca...jak wszedlem to grali JP a potem Mordulca wiec moze... :>
My i tak tam z Greddem nie trafimy, to nie lepiej w guga? Albo narysujce mapkę, bo my katowicach mamy duże problemy z orientacją w terenie, nawet na trzeźwo.
Ja powiem tak - im bliżej dworca tym lepiej, przynajmniej jak dla mnie. Można zrobić też tak -> najpierw jakaś knajpa "x", posiedzimy do momentu aż pierwsza partia zlotu zacznie wyjeżdżać do domów (ok. 21.oo), a potem na disco'70 do Guga. Myśle, że wszyscy byliby zadowoleni.real_alien pisze:Ja przeciw.Kroczniok pisze:Ja bym byl zaS1MON pisze:znalazlem jakas knajpe na Kamiennej w katach...duze tyskie po 3,5 a lech po 4 zl...nie wyczulem za duzo wody w piwie, wiec chyba nie krecato ok. 5-10 min od dworca...jak wszedlem to grali JP a potem Mordulca wiec moze... :>
Nie podoba mi się ta knajpa.
KMFDM
- real_alien
- -#Long distance runner

Nie do końca - o 2100 to w Gugu będzie opór, przecież pamiętasz jak wtedy było...Greddo pisze:Ja powiem tak - im bliżej dworca tym lepiej, przynajmniej jak dla mnie. Można zrobić też tak -> najpierw jakaś knajpa "x", posiedzimy do momentu aż pierwsza partia zlotu zacznie wyjeżdżać do domów (ok. 21.oo), a potem na disco'70 do Guga. Myśle, że wszyscy byliby zadowoleni.real_alien pisze:Ja przeciw.Kroczniok pisze: Ja bym byl zaNie podoba mi się ta knajpa.
- real_alien
- -#Long distance runner

No położyć się to tym bardziej miejsca nie będzie.Greddo pisze:No to co z tego?I tak nie będziemy siadać przeciez!
a tam, może jakaś panna znowu będzie 18-tke robić to coś znajdziemy do leżenia. 
KMFDM
- real_alien
- -#Long distance runner

Byle nie ze szklanym okiem. :/
no ja tez tak myśle, po co pić piwo w klubie...5 zł na wejście, no wiecie ,troche mi sie to nie podoba, to znaczy wiadomo dostosuje sie, ale zastanówcie sie , czy to nie śmierdzi najstarszym zawodem świataMiKi pisze:do guga to potem. wcześniej na dworze lepiej. guga drogo.
Ostatnio zmieniony czw mar 30, 2006 12:18 pm przez Nomad, łącznie zmieniany 1 raz.