Blind Guardian - 15.10.2006 Hala Miejska Trencin (SK)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Blind Guardian - 15.10.2006 Hala Miejska Trencin (SK)
Niestety wszystko wskazuje na to że wiadomość o koncertach w Polsce była plotką,dlatego już podjąłem odpowiednie kroki(czyt.kupiłem bilet) na Słowację. W sumie widziałem że sporo osób chciało się wybrać,więc zakładam ten temat w celu rozpoznania czy ktoś jeszcze byłby zainteresowany 
Re: Blind Guardian - 15.10.2006 Hala Miejska Trencin (SK)
Nie bilet żeś kupił tylko bilety.
A co do mnie to jeśli nie będzie nic w Polsce to pewniakiem jadę gdziekolwiek indziej... gdzie to się jeszcze zobaczy. Dlaczego wybrałeś Słowację, nie ma nic na Czechach?
A co do mnie to jeśli nie będzie nic w Polsce to pewniakiem jadę gdziekolwiek indziej... gdzie to się jeszcze zobaczy. Dlaczego wybrałeś Słowację, nie ma nic na Czechach?
KMFDM
-
Deleted User 357
Czepiasz się ZgridoGreddo pisze:Nie bilet żeś kupił tylko bilety.
Na oficjalnej jest tylko Słowacja.A dzień przed rzekomą Pragą dali koncert w Serbii,którego w nieoficjalnych zapowiedziach nie było.Jakby co to będę i na Słowacji i u nasGreddo pisze:Dlaczego wybrałeś Słowację, nie ma nic na Czechach?
Mam nadzieję, że jak oficjalnie ogłoszą zamknięcie listy gigów to bilety na Słowację jeszcze będą.
Swoją droga co to za obiekt wogóle? Ile ludzi wchodzi?
Swoją droga co to za obiekt wogóle? Ile ludzi wchodzi?
KMFDM
-
Deleted User 357
Powinny być,wydaje mi się że w marcu już będzie wszystko jasneMam nadzieję, że jak oficjalnie ogłoszą zamknięcie listy gigów to bilety na Słowację jeszcze będą.
Nie wiem,ale stawiam że koło 3-4 tysięcyGreddo pisze:Swoją droga co to za obiekt wogóle? Ile ludzi wchodzi?
Jak nie będzie ich na MoR to prawdpodobnie się z Wami zabiorę. W zależności od funduszy, ale myśle, że po Maturze konto się zasili znacznie. Tak wiec ja czekam na info o MoR.
W końcu 63 zł to nie jest ażtak dużo + dojazd.
A jakieś plany ewentualne co tam po koncercie? Jakiś autokar czy coś?
W końcu 63 zł to nie jest ażtak dużo + dojazd.
A jakieś plany ewentualne co tam po koncercie? Jakiś autokar czy coś?
-
Deleted User 357
Po?Idziemy i czekamy na pociągEvE pisze:A jakieś plany ewentualne co tam po koncercie? Jakiś autokar czy coś?
-
Deleted User 357
UWAGA!!!
Kumpela była dziś w ticketportalu po bilety i powiedziano jej że zostało tylko 27 biletów do kupienia w ticketportalu!!! Więc radzę się mocno pośpieszyć!!!
Kumpela była dziś w ticketportalu po bilety i powiedziano jej że zostało tylko 27 biletów do kupienia w ticketportalu!!! Więc radzę się mocno pośpieszyć!!!
aaaa właśnei ja chcialam jechać ale wypadło z głowy. Czym prędzej dam Ci znać. Ale powiało grozą. Przedstaw koszty 
-
Deleted User 357
No bilet jeszcze 63zł kosztuje. Info jest niepewne,ale lepiej dmuchać na zimne
przejazdy Mój Drogi, przejazdy
. Jaki jest plan podróży i w ogole, bo będe musiała mamie przedstawić, choć i tak mnie puści z Tobą 
-
Deleted User 357
Z Czeskiego Cieszyna jest chyba nawet jakiś bezpośredni pociąg,albo z jedną przesiadką tylko,nie pamietam,tak czy inaczej przy wyjeździe koło 9 z Katosów na miejscu jesteśmy koło 13,więc mamy mnóstwo czasu na znalezienie tej hali
to bedzie wspanialy pokaz potegi i chwaly, bez wzgledu na wszystko musze tam byc

-
Deleted User 357
Synek,jak Cię koncert nie interesuje,to po kiego grzyba się durnowato wpisujesz 
Ostatnio zmieniony czw maja 11, 2006 3:10 pm przez Deleted User 357, łącznie zmieniany 1 raz.
nie jestem twoim synkiem
-
Deleted User 357
Jeśli zwracasz się bezpośrednio do jakiejś osoby do piszesz z dużej literyFender pisze:twoim
Niech ktoś te bzdury wywali
... łoo Ci się dowcip udałFender pisze:to bedzie wspanialy pokaz potegi i chwaly, bez wzgledu na wszystko musze tam byc
Co ma Blind Guardian do Twojego niezwykle wysokiej klasy żarcicha nie mam jednak pojęcia. Moze mnie uświadomisz.
A co do gigu to bardzo żałuję tej całej sytuacji... żałuję, że ich nie zobaczę... ale to oni Tworzą, a ja się wysilać nie będę by za wszelkę cenę być na gigu. Wypinam dupę, mieli odwiedzić Polskę.
KMFDM
Ja może i bym chciał pojechać, bo poznanie tego zespolu mam w planach wakacyjnych. Tyle, że nie wiem ;/
to sie decyduj teraz
To ja chyba na dniach zamówie bilety, bo Żelazny dalej mnie nie poinformował ile by kosztował przejazd, ale co za różnica
Żelazny narazie jedziesz Ty i koleżanka?
To ja chyba na dniach zamówie bilety, bo Żelazny dalej mnie nie poinformował ile by kosztował przejazd, ale co za różnica
Żelazny narazie jedziesz Ty i koleżanka?
-
Deleted User 357
Przejazd koło 50zł,sam dobrze nie wiem. A "koleżanka" nie wiem jak jedzie