Coma
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Coma
Owszemslayer pisze:wokale jakie nagral na pierwszej i drugiej Mizerii to jedne z najlepszych w ogole na plytach z tego gatunku
Wracając do Comy to nieźle się trzymają na rynku. ZSWAŚZ ciagle na pierwszym miejscu na liscie sprzedaży
oj. dwa z najlepszych ekstremalnych bandow w naszym kraju...to musialo byc COŚ!eulogy pisze:jako support Lux Occulta
Pagan mial niesamowitego nosa, aby ich wypromowac.
szkoda,ze teraz o nich ani widu,ani slychu
CO do Comy, to caly czas "zamowienie w realizacji", czekam na paczke ;/
Jazz is not dead, it just smells funny.
Nie lubie czekać,czekanie zabijaslayer pisze:CO do Comy, to caly czas "zamowienie w realizacji", czekam na paczke ;/
Koncercik był rewelacyjny. Lux Occulta promował wtedy moja ukochaną My Guardian Anger. Wydaje mi się, że LO padła troche przez Decapitatedslayer pisze:oj. dwa z najlepszych ekstremalnych bandow w naszym kraju...to musialo byc COŚ!
Pagan mial niesamowitego nosa, aby ich wypromowac.
szkoda,ze teraz o nich ani widu,ani slychu l
Nie chcialo mi sie wydawac 6 czy tam 7 zł dodatkowo na dojazd do Lublina, a tam kolejnych 6 na piwo z Metalophilemeulogy pisze:Wole kupić osobiście
A ze paru znajomkow cos tam jeszcze zamawialo, wiec koszt przesylki minimalny jakis wyszedl.
Deca nawet im piet lizac nie moze.eulogy pisze:że LO padła troche przez Decapitated
Jazz is not dead, it just smells funny.
ten kto będzie na comie we wrocku to jeszcze huntera zobaczy przy okazji 
ot skład pełny
Zion Train
Vavamuffin
Coma
Farben Lehre
Bakshish
Akurat
Hunter
Blade Loki
Duberman
Radical News
ja będę na pewno ale raczej nie długo bo 26 mam ważny egzamin o 7 rano
ot skład pełny
Zion Train
Vavamuffin
Coma
Farben Lehre
Bakshish
Akurat
Hunter
Blade Loki
Duberman
Radical News
Hmm.. Tu jest napisane, że od 14:00 http://www.wroclawnonstop.pl/pl/show/pr ... 1/event/30
Ale ładna impra się szykuje
Ale ładna impra się szykuje
Byłem wczoraj na koncercie Comy. Nie zachwycili mnie. Bardzo przekombinowane było jak na mój gust, podczas 1,5 godzinnego koncertu chyba z pół godziny to były jakieś 'solówki' gitarzystów i zabawy kaczkami. Spodziewałem się więcej ogólnie. A no i Rogucki mnie wkurzył, bo zaraz po pierwszym kawałku powiedział 'Jak nie chcecie tu być to sobie idźcie', kurde, nie potrzebuję jego pozwolenia, żeby sobie iść.
BTW - czy wokalista i jeden z gitarzystów to na serio geje?
BTW - czy wokalista i jeden z gitarzystów to na serio geje?
-
El Dorado
Matek pisze:ten kto będzie na comie we wrocku to jeszcze huntera zobaczy przy okazji
ot skład pełny
Zion Train
Vavamuffin
Coma
Farben Lehre
Bakshish
Akurat
Hunter
Blade Loki
Duberman
Radical News
EDIT
juz wiem. Kurde nooo... juz wakacje bede miał.. gdyby mnie rodzice puscili to bym pojechał... nosz fak.
Tak się zachowywali. Co chwilę udawali, że sobie robią pały, albo że się dymają, klepali się po dupach. Do pewnego momentu byłem pewien, że to jaja, ale potem zwątpiłem. Hehe.Matek pisze:a skąd takie rewelacje?Yaaqb pisze:BTW - czy wokalista i jeden z gitarzystów to na serio geje?