No ale jak sparwdzą, to choćbym pieszo miał z tamtąd wracać w tym samym dniu to Cie dorweWICKER MAN pisze:Nikt tego nie sprawdza
20/12/2006 - Dublin, IRE @ The Point
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 20/12/2006 - Dublin, IRE @ The Point
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Możesz sobie potem zamalować.

Też na to wpadlemWICKER MAN pisze:Możesz sobie potem zamalować.![]()
spoko luz i spontanWICKER MAN pisze:To jest nazwisko zamawiającego i to normalne w USA, UK czy Irlandii. Nikt tego nie sprawdza.
Wczoraj kupilem bilety na koncert, jezeli ktos jest zainteresowanyt to jeszcze sa dostepne a przynajmiej wczoraj byly, w samym Point of Theater nie mozna kupic biletow, najszybciej i najlatwiej kupic bilety prze neta na stronce ticketmaster.ie, koszt to niecale 66 Euro (bilet 60 Euro i koszt wysylki troche ponad 5 Euro)
Hehehe do Dublina mam nieclala godzinke drogi hehehe.
Jakos ucichło w temacie a już tylko 3 tygodnie zostały... 
KMFDM
3 tyg i 2 dni :]
kurde do sztudgartu troche ponad tydzien, a ja jakos przestalem czuc klimat. Za duzo spraw na glowie innych mam :/
kurde do sztudgartu troche ponad tydzien, a ja jakos przestalem czuc klimat. Za duzo spraw na glowie innych mam :/
a ja wogóle klimatu nie czuje bo mi sie nowa płyta znudziła i odstawiłem na półkę XD
no ale zobaczymy jak to bedzie, klimat się zrobi pewnie tak na dzień przed
edit... i jeszcze tylko dwa tygodnie
no ale zobaczymy jak to bedzie, klimat się zrobi pewnie tak na dzień przed
edit... i jeszcze tylko dwa tygodnie
KMFDM
chce ktos jechac za mnie bo mi sie nie chce:] mam ochote sie wyspac, a za 4 godz musze wyjsc z domu
Pakowac mi sie nie chce, nic mi sie nie chce 
Nieładnie się śmiać z kolegów, którzy nie jadą...Szymon pisze:chce ktos jechac za mnie bo mi sie nie chce:] mam ochote sie wyspac, a za 4 godz musze wyjsc z domuPakowac mi sie nie chce, nic mi sie nie chce
ale powaznie mnie sie nie chce, tzn pewnie bede mowil co innego jak juz bede w samolocie siedzial, ale teraz mam totalnego lenia - nic jeszcze nie zrobnilem w kierunku wyjazdu - no ojro zakupilem to tyle :]
Posluchaj jednego utworu live z ulubionego koncertu Maiden i wtedy zapytaj sie sam siebie cz chcesz w tym uczestniczyc 
Mistrzu, gdybym miała taką okazję tjak Ty to nawet bym się nie zastanawiał! Może nie będzie Ci już dane usłyszeć AMOLAD na zywo ? 
jeszcze powiedz, ze Cie tylek swedzi i to wszystko przez nas :]Szymon pisze:ale powaznie mnie sie nie chce, tzn pewnie bede mowil co innego jak juz bede w samolocie siedzial, ale teraz mam totalnego lenia - nic jeszcze nie zrobnilem w kierunku wyjazdu - no ojro zakupilem to tyle :]
Mi też sie za cholere nie chce, za nieco większa kaskę bym sobie grzał niedźwiedzią dupę w Egipcie, a tak musze sie ryć gdzieś po wilgotnej krainie... poza tym do dupy ogólnie humor, jeszcze chory troche jestem. Ech, chcektoś jeszcze kupić bilet? 
KMFDM
Jak mi sie tam nie chce jechać, to tylko ja wiem, ale pewnie jak juz moje szanowne 4 litery spoczną na hostelowym łóżku, a w ustach poczuję smak polskiej żubrówki, to chęci przyjdą niczym tsunami.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Maruda.Szymon pisze:chce ktos jechac za mnie bo mi sie nie chce:] mam ochote sie wyspac, a za 4 godz musze wyjsc z domuPakowac mi sie nie chce, nic mi sie nie chce
Jak chcesz to Ci sprzedam, powiedzmy za drobne e100 żeby na piwko na tym zarobićWICKER MAN pisze:To sprezentuj mi bilety, a pojadę.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bujaj się - bilet jest na moje nazwisko więc oddawaj!
Dobrej zabawy wszystkim życzę! :beer
Dobrej zabawy wszystkim życzę! :beer
Ups zapomniałem, kurde wszystko przez te browary, a jesli tak to pojade, hahahaha a Ty nieWICKER MAN pisze:Bujaj się - bilet jest na moje nazwisko więc oddawaj