Kto gdzie będzie na Metal Marathon 2?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kto gdzie będzie na Metal Marathon 2?
Clans to cżłowiek widmo, na spotkanie przyjdzie w masce, i nikt go nie pozna do konca zycia tj. do 2067 roku 
Ze zdjęciem ciężko będzie... ale coś pomyślę
A widział mnie chyba tylko Ximinez

To kto w końcu będzie we Wrocławiu? Nie mam jeszcze biletu, nie mam z kim iść więc zaczynam poważnie myśleć o Katosach.
ja raczej nie będę, bo wolę na Come iść. no ale siostra coś bąkała że mi postawi bilet, jeżeli tak będzie to się pojawię ale raczej to wątpliwe 
Coma dała chu.... koncert w Toruniu. Przyjdź na Di Anno i Chainsaw to będziesz mógł przynajmiej opierd.... osobiście jak Ci sie nie spodoba hehe.
tzn ja wiem że na maratonie by mi się podobało tylko nie mam kasy na dwa koncerty poprostu 
to wybierz Maraton. Coma znów za pare miesięcy zrobi trasę a Paul na pewno nie... 
ALE KTO IDZIE TAM DLA PAULA ?Sir Saw pisze:a Paul na pewno nie... Smile
Chainsaw rulez :rocx
już nie mam tu najwięcej postów

ja jesli cie to pocieszyXiminez pisze:To kto w końcu będzie we Wrocławiu? Nie mam jeszcze biletu, nie mam z kim iść więc zaczynam poważnie myśleć o Katosach.
Chciałem napisać ,że ja będe we Wrocławiu.
Po koncercie są szanse ,że postaramy się wyciągnąc Paula na jakieś piwko, ludzie mają taki plan i wbrew pozorom jest on dość realny(w szczegóły nie wchodzę).
Po koncercie są szanse ,że postaramy się wyciągnąc Paula na jakieś piwko, ludzie mają taki plan i wbrew pozorom jest on dość realny(w szczegóły nie wchodzę).
czemu wbrew pozorom? jak najbardziej to realne myśle. jeżeli nie jest jakimś gnojem to nie widzę przeszkód, żeby z nim se pogadać, browara wypić.
w dodatku madness temu sprzyja
żeby zejśc ze sceny będzie musiał przejśc przez tłum, nie będzie miał wyjścia, bedzie musiał się napić 
Jest w tym madness jakas szatnia??
tzn adabtują na to część lokalu ale ze sceny nie można uciec na zaplecze żadne 
w dupie mam czy ze sceny mozna uciec
Pytam czy jest gdzie zostawic rzeczy?? :]
aha o takkie coś Ci chodzi
no, to ... nie ma:P to jest straszna speluna, nic tam nie ma 
no to grzybnia, troche bez sensu jechac na taki koncert - bede caly czas siedzial i rzeczy pilnowal. 
A daleko do PKP jest?? Bo moze bym w skrytce zostawil.....
A daleko do PKP jest?? Bo moze bym w skrytce zostawil.....
to akurat jest przy samym dworcu więc to nie problem 
no to luz
bo juz sie zastanawialem nad wzieciem szatni na kolkach, ale skoro to jest przy dworcu to sie obejdzie.
bo juz sie zastanawialem nad wzieciem szatni na kolkach, ale skoro to jest przy dworcu to sie obejdzie.