Nie wybieram się, ale z innego powodu...Mareq555 pisze:
Jak w ciszy to nie krzycz .
Kto w ogole sie wybiera na dzisiejszy koncert oprocz Opry ? Pytam z czystej ciekawosci bo osobiscie sie nie wybieram .
METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Re: METAL MARATHON 2 (PAUL DI'ANNO & CHAINSAW)
Ale długo się z tym kryłemZdzicho pisze:Wkońcu ktoś kto mysli jak ja.zygixxx pisze:Jaka TAKA tragedia. Nieszczęśliwy wypadek po prostu. Tragedia to był atak na WTC.
Już nie przeginajcie, bo naprawdę zacznę żałobę nosić po każdym kto się wykopyrta, i stanę się hieną cmentarną... nie opuszczę żadnego pogrzebu...
Sorry ale nie ma co przesadzać...
-
metalmissiek
- -#Charlotte

No i w porządku, masz do tego prawo. Chcesz obchodzić załobę, zostań w domu. Twój wolny wybór.Cmentarz pisze: JA MAM BILET A NIE IDĘ PIERDOLĘ CHCĘ W CISZY UCZCIĆ PAMIĘĆ LUDZI, KTÓRZY ZGINĘLI W TEJ TRAGEDJI!
Ale nie odmawiaj innym prawa do pójścia na koncert, jeśli akurat oni mają na ten temat odmienne zdanie.
Rzecz w tym, aby szanować indywidualny wobór każdego człowieka i jego wolną wolę.
Wątpliwy sens ma żałoba, gdy się ją komuś narzuca odgórnie i z przymusem.
Ja do Mega pójdę. Mam nadzieję, że nie spotka mnie przy wejściu przykra niespodzianka i jednak koncert się odbędzie.
metalmissiek pisze:Ja do Mega pójdę. Mam nadzieję, że nie spotka mnie przy wejściu przykra niespodzianka i jednak koncert się odbędzie.
Mysle, że Chainsaw jak napisał tak zrobi, a wiec spotkamy sie na piwku :beer
Dokładnie, miejmy nadzieję ,że w Mega nie spotka nas żadna przykra niespodzianka ,że koncert zostanie w ostatniej chwili odwołany. Poza tym, jak ktoś tu mądrze stwierdził, to jest impreza BILETOWANA , zamknięta. Każdy może sam zdecydować czy pójdzie czy nie. Ja osobiście napewno będę 
-
Deleted User 804
Widze ze twoje słownictwo wspaniale podkreśla ogrom twojego smutkuCmentarz pisze:TRZEBA BYĆ NIEŹLE POPIERDOLONYM ŻEBY W OBLICZU TAKIEJ TRAGEDJI NIE ODWOŁAĆ KONCERTÓW. JA MAM BILET A NIE IDĘ PIERDOLĘ CHCĘ W CISZY UCZCIĆ PAMIĘĆ LUDZI, KTÓRZY ZGINĘLI W TEJ TRAGEDJI!
Codziennie ktoś ginie ale taka jet natura człowieka ui nieśmiertelnych nie ma Najlepiej nie pokazuj się z tego powodu na żadnym koncercie do końca życia Śmiem watpić czy wogóle masz bilet a nawet jak masz to nie idź Wątpie by chainsaw czy Paul rozpaczali ze nie przyjdziesz
A jak w poniedziałek się bawiłem na koncercie choć nic nie wiedziałem to też jestem popierdolonym?
Zrób mi tą porzyjemnosć i jeszcze raz napisz takiego posta zeby mieli za co cie zbanować
zamiesci ktos fotki z rzeszowa?
-
Deleted User 804
wicker a kiedy te z wawy Chociaż ta jedna 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Momento.Deleted User 804 pisze:wicker a kiedy te z wawy Chociaż ta jedna
wolno krecic kamerka caly koncert bo jak tak to sproboje zbootlegowac koncert we wrocku
A ja wróce do rzeszowskiego koncertu, gdyż dopiero do domu dotarłem hehe( zachaczyłem tu i ówdzie :beer ) powiem tak: Paul mnie zabił :rocx było po prostu zajebiście, na temat Chainsaw nic nie wypowiem bo chłopaków nie znam i tyle. Ale dało się odróżnić kwestie nagłośnienia, na niekorzyść pierwszego bandu. Szacun dla Paula za to że nie odjebał kiszki w prowincjonalnym podkarpackim mieście. Nagłośnienie było według mnie świetne, generalnie jestem pod wrarzeniem, bo to co Herki puścił to mnie lekko podłamało, a tu prosze.... i wokal i cała reszta była za.....sta i naewt równo grali :solo
Pewnie Zygi gdzieś sie widzieliśmy, szkoda że zanaka nie dałeś wcześniej, ale trudno, innym razem
Pewnie Zygi gdzieś sie widzieliśmy, szkoda że zanaka nie dałeś wcześniej, ale trudno, innym razem
Podpisuje sie pod tym pytaniem. Z kumplami chcielibysmy nagrac Katowicki koncert.kubush pisze:wolno krecic kamerka caly koncert bo jak tak to sproboje zbootlegowac koncert we wrocku
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Już jest kilka fot: LINK
Ha, mam zdjęcie z Paulem:

walsnie tak mi sie wydawalo ze to ty 
już nie mam tu najwięcej postów

Część licznie zapowiadającej się ekipy, mającej mi towarzyszyć na koncercie, ze względu na załobę narodową, odpadła. Ich wybór, który szanuję i nie komentuję. Bo nie mam prawa nikogo oceniać.
Ja idę. Czym narażam się na nieprzychylne komentarze. A przecież powiedziano: Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem. Tyle, że oceniający mają to tam, gdzie mają. Wzory cnót wszelakich, w mordę. Obłuda aż kipi.
Ja idę. Czym narażam się na nieprzychylne komentarze. A przecież powiedziano: Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem. Tyle, że oceniający mają to tam, gdzie mają. Wzory cnót wszelakich, w mordę. Obłuda aż kipi.
Ironkos pisze:Podpisuje sie pod tym pytaniem. Z kumplami chcielibysmy nagrac Katowicki koncert.

jest jakas w 100% pewna informacja od witka albo kogos innego dobrze zorientowanego? bo bardzo bym nie chcial, zeby sie okazalo jutro, ze nie pojechalem do lodzi na zajecia na ktorych powinienem byc, wydalem 40 zeta na bilety do katowic w obie strony, spedzilem w pociagu 2 godziny i przeczytaloem kartke na klubie, ze koncertu nie ma, bo wtedy bym sie mowiac delikatnie wzburzyl... wiec jesli ktos bedzie mial jakas pewna informacje jeszcze dzisiaj to wrzuccie prosze... wiem, ze jest info na stronach, ze koncert bedzie, ale dzisiaj kaczka oglosila zalobe narodowa i nie wiem czy to czasem nie oznacza odgornego odwolania wszelkich imprez... w lodzi odwolali wszystkie dzisiejsze, jutrzejsze i sobotnie koncerty w klubach...
"everybody lies"
witek i wicker mowili ze koncerty bedą. więc bedą !