Ja proponuje wjechac eddczolgiem do siedziby LNvyrus pisze:Może jakoś ich przydusimy co
Czy to prawda, że IM nie przyjedzie do Polski przez LN ???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy to prawda, że IM nie przyjedzie do Polski przez LN ???
How long on this longest day...
Świetny pomysł 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
możespioch pisze:chyba troche przesadziles z tymi 30%, to wlasnie na IM zapelnila sie plyta, wierze iz inne zespoly po czesci sciagnely ludzi ale np czy zauwazyles ze wiekszosc byla w koszulkach maiden.
wlasnie mi sie wydaje, ze to fanow tamtych innych kapel bylo na kolo 30% a reszta przyszla na maidenow. ja sam na plyte zszedlem dopiero jak najtłisz wszedl
-
Deleted User 804
a nie wiecie czy ktoś chce ich do Czech ściągnąc. Kto tam ostatnio robił ich koncert? Może tamtych też pomęczyc
Właśnie...do Pragi miałbym bliżej niż do Naszej stolicy 
-
TheXFactor
ja pierdole, ale macie problem, czy to wazne przez kogo nie przyjada? nie przyjada i tyle, trzeba miec nadzieje i czekac, to rozstrzyganie przez kogo i przez co nic nie zmieni
Będzie warnik;]
Oj będziestrangeworld pisze:ja pierdole
Taki:strangeworld pisze:jaki warnik?
Ostrzeżeń: 1
-
TheXFactor
średnio sie tym przejmuje, mam prawo wyrazic swoja opinie
tak ale rób to szeptem, Wielki Brat czuwastrangeworld pisze:średnio sie tym przejmuje, mam prawo wyrazic swoja opinie
-
Deleted User 804
szeptem jak szeptem, bardziej odpowiednim słownictwemadam IM pisze:tak ale rób to szeptem, Wielki Brat czuwa Smile
Z takim podejściem długo może tu nie posiedziec
eeee no co ty. ty jeszcze jesteś a już możesz mała pijalnie herbaty otworzyćDeleted User 804 pisze:szeptem jak szeptem, bardziej odpowiednim słownictwemadam IM pisze:tak ale rób to szeptem, Wielki Brat czuwa Smile
Z takim podejściem długo może tu nie posiedziec
poprostu organizator koncertu w Polsce dał za mało forsy i tyle. Nie rozumiem-miec tyle forsy i leciec jeszcze na wiecej. by the way, to mało który zespól robi tak mało dla fanów i tak dużo, zeby wyciagnać od nich forse. Jakies bzdurne single "limited edyszyn" na którym z wieelka łaską daja 2 covery z nagranych 4. Co roku wydaja nowa wersje biografii, która kazdy prawdziwy fan zna juz na pamięc.Brakuje tylko, zeby zaczeli nagrywac stare albumy na nowo.
-
Deleted User 2259
swoją drogą,bylo by to ciekawe posunięcie,TXF z Brucem,nonokpt_nemo pisze:.Brakuje tylko, zeby zaczeli nagrywac stare albumy na nowo.
No nie nie tylko nie to...chyba że dadzą to jako dodatek do nowego albumu za jakies 3 lata

to samo pomyslałem o IM I KillersInvader pisze:swoją drogą,bylo by to ciekawe posunięcie,TXF z Brucem,nonokpt_nemo pisze:.Brakuje tylko, zeby zaczeli nagrywac stare albumy na nowo.
ale Invader ma rację zaczynaja zjadac własny ogon. wydawanie jakichś Early daysów, trasy do tego dorobione to takie sztuczki na wyciagnięcie kasy. zamiast tracić czas i energię na głupie retrospekcje mogliby go poswięcić na nowe projekty ale chyba im juz pomysłów nie staje. no bo ile sie da wyciągnąć z trzech akordów
to JA napisałemadam IM pisze:ale Invader ma rację zaczynaja zjadac własny ogon. wydawanie jakichś Early daysów