Spotkania forumowe w Katowicach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Katowicach
ale ja nie ide :>
Tobie się nie musi chcieć, i tak idziesz.Eve pisze:a mi sie coraz bardziej nie chce Shocked
a może by tak do Riffa... byłoby lepiej
gdzie to?
nieSlav pisze:a może by tak do Riffa... byłoby lepiej Dorky
a na jakimś tam burowcuKea pisze:gdzie to?
już nie mam tu najwięcej postów

pamiętasz nasze zielone planyKea pisze:ale ja nie ide :>
no ja musze iść bo to sobota a w niedziele jak co niedziela musze bardzo wcześnie wstać 

Szajba
ty jestes głupi i się nie znasz. Nigdy tam nie byłeś to nie gadaj.
Kea
To jest rockowo metalowy bar na Dąbrówce. 15minut busem z centrum. 7zł litrowa Warka. rezerwacje można zrobić na taką drugą salke, gdzie bylibysmy tylko my.
ty jestes głupi i się nie znasz. Nigdy tam nie byłeś to nie gadaj.
Kea
To jest rockowo metalowy bar na Dąbrówce. 15minut busem z centrum. 7zł litrowa Warka. rezerwacje można zrobić na taką drugą salke, gdzie bylibysmy tylko my.
nie obrażaj mojego kolegiSlav pisze:ty jestes głupi i się nie znasz.
bo warn
:]
w Rifie nie można potańczyć.
szajba się załamie :laughEvE pisze:w Rifie nie można potańczyć.
EvE podrywac na parkiecie się zachciało?:>
bo ja już jestem taki parkietowy wyrywacz facetów [;
ale wiem gdzie to jest, to mi starczySlav pisze:ty jestes głupi i się nie znasz. Nigdy tam nie byłeś to nie gadaj.
no własnieEvE pisze:w Rifie nie można potańczyć.
przytul mnieMatek pisze:szajba się załamie
EDIT:
a swoją drogą Eve, Slav... wy powinniście mieć bardz dobre wspomnienia z Guga [:
Ostatnio zmieniony pn sty 29, 2007 6:12 pm przez Szajba, łącznie zmieniany 1 raz.

to tak jak ja :laugh w sumie szkoda że nie pobaluje trochę (odnowiona kontuzja...) no ale trudno.. zatańcze z szajbą innym razem :laughEvE pisze:bo ja już jestem taki parkietowy wyrywacz facetów [;
dupa tamSzajba pisze:wy powinniście mieć bardz dobre wspomnienia z Guga [:
no GuGa też dobre. Chociaż ostatnio jak tam byłem to wyrwałem taką jędze, co mi ciągle marudzi. Może tym razem coś lepszego się trafi 
a tak w ogóle to w GuGa się nie nawale bo strasznie drogo. a w riffie tanio i moge na kredyt brać:)
a tak w ogóle to w GuGa się nie nawale bo strasznie drogo. a w riffie tanio i moge na kredyt brać:)
wiem, zdychał koło mnieEvE pisze:Slav i tak nic nie pamięta. zresztą nie ważne [;
:laugh dobrze ze ona tego nie widziSlav pisze:Chociaż ostatnio jak tam byłem to wyrwałem taką jędze, co mi ciągle marudzi. Może tym razem coś lepszego się trafi Dorky

która toSlav pisze:Chociaż ostatnio jak tam byłem to wyrwałem taką jędze, co mi ciągle marudzi
to mnie możesz nawalić [;Slav pisze:a tak w ogóle to w GuGa się nie nawale bo strasznie drogo.
jak Tob przyjedzie to nie będzie problemu z nawaleniem, on ma ponoć niezawodny sposób jak to zrobić w 15 minut :laugh
a taka jedna..jak Slav powiedział.. JędzaEvE pisze:która to Shocked
:laughEvE pisze:to mnie możesz nawalić [;

sie odbije potem ze zdwojona silaMatek pisze: w sumie szkoda że nie pobaluje trochę (odnowiona kontuzja...) no ale trudno..