Kto to Benjamin Breeg???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Kto to Benjamin Breeg???
Czy może ktoś wie jaka jest historia-tzn skąd wziął się pomysł Benjamina i co do ch....y znaczy napis na jego grobie?
Re: Kto to Benjamin Breeg???
Już był taki temat 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

-
The Burczax
- -#Moonchild

No rodzice jego wpadli na pomysł żeby go zrobić, a może ''wpadli''heniu pisze:skąd wziął się pomysł Benjamina
Według mnie to całkiem dobre pytanie i też mnie nurtuje. Dlaczego nie np Franklinheniu pisze:Czy może ktoś wie jaka jest historia-tzn skąd wziął się pomysł Benjamina i co do ch....y znaczy napis na jego grobie?
Tak, to prawda. Jest to stary Tobinka.
nie. to moj stara jest. i pierze w rzece.
sztajmes z dworza zoo w berlinie
juz o tym było, sam to tłumaczyłem i nie chce mi sie tego szukać i tłumaczyć na nowo 
już nie mam tu najwięcej postów

Szajba prosze przetlumacz jeszcze raz <udaje psa proszacego o jedzenie, tudziez wyjscie na spacer> 
kurde. nie moge psota edytować
i znaleźć tego po angielsku tez nie umiem. ale z pamięci powiem, że BB to był czlowiek mieszkający na East Endzie, który jako mały chłopiec cudem ocalał z pożaru gdzie zginęła cała jego rodzina. wychowywał się w domu dziecka, potem był ekscentrykiem strasznym, malował psychodeliczne obrazy, tutaj ten o który mi przed e wszystkim chodzi:

w polowie lat 70 nagle zniknął z Londynu. nie wiadomo czy umarł czy wyjechał, ale słuch po nim zaginął.
tak to mniej więcej było. chodź mogłem coś pomieszać.

w polowie lat 70 nagle zniknął z Londynu. nie wiadomo czy umarł czy wyjechał, ale słuch po nim zaginął.
już nie mam tu najwięcej postów

Nie wiem czy ktoś w to wierzy, ale może na wszelki wypadek napiszę, że ta historyjka to została wymyślona.Szajba pisze:kurde. nie moge psota edytowaći znaleźć tego po angielsku tez nie umiem. ale z pamięci powiem, że BB to był czlowiek mieszkający na East Endzie, który jako mały chłopiec cudem ocalał z pożaru gdzie zginęła cała jego rodzina. wychowywał się w domu dziecka, potem był ekscentrykiem strasznym, malował psychodeliczne obrazy, tutaj ten o który mi przed e wszystkim chodzi:
Obrazek
Ten Film Video jest niedostępny