2 koncert Maiden w Polsce???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 2 koncert Maiden w Polsce???
to na razie nic pewnego bo nawet o ogloszeniu ewentualnego terminu nie chcial nic mowic.
Ale wedlug mnie skoro jest cos na rzeczy to lepiej ze MYSTIC sie za to wzial niz LN
Ale wedlug mnie skoro jest cos na rzeczy to lepiej ze MYSTIC sie za to wzial niz LN
przed chwilą też dzwoniłem i powiedział mi gośc że nic nie może mówić, ale że jest to możliwe, to ja mu mówie "powodzenia życzę w takim razie", hehe ,niech ktoś to zorganizuje,nie ważne kto, niech tylko wybiorą jakieś lepsze miejsce niż Stadion Śląski, najlepiej hala ,albo mały stadion
to wiele wiecej sie nie dowiedziaes 
ale z gadki z nim muisz przyznac ze chyba cos jest na rzeczy ?
ale z gadki z nim muisz przyznac ze chyba cos jest na rzeczy ?
tak myślę ,myślę też że głupotą byłoby nie sprowadzić takiego zespołu, przecież to ogromny zysk, Mystic mógłby się chwalić że 3 razy sprowadzili taki zespół do Polski,to napewno duży prestiż
dokladnie do tej pory jednym z ich najwiekszych osiagniec jakimi sie chwala to zlota plyta za RIR 
A tu 3 raz sprowadzenie MAIDEN tym bardziej ze poprzednie GY tez organziowali oni
A powiem szczerze wole ich niz LN tylko zalowac ze znow bedzie to pewnie festiwal z mnostwem roznych nie zawsze trafionych kapel
A tu 3 raz sprowadzenie MAIDEN tym bardziej ze poprzednie GY tez organziowali oni
A powiem szczerze wole ich niz LN tylko zalowac ze znow bedzie to pewnie festiwal z mnostwem roznych nie zawsze trafionych kapel
Mogą zrobić tak jak w 2003 ,dadzą Ironów i ze 3 kapele ,które by zagrały po 40 minut i nie będzie czuć tego festivalu za bardzo ,to by było dobre rozwiązanie, koncert mógłby się odbyć na Stadionie Wisły lub Lecha ,weszłoby te 20 tys. i nie byłoby żadnych puch...zresztą nawet jakby zrobili "piknik" to i tak fanów IM będzie tam najwięcej, to specjalna trasa,ona przyciągnie fanów IM ,myślę że bardziej niż trasa gdzie dużą częśc odgrywały utwory z Di Anno które w Polsce są róznie oceniane, natomiast ta trasa to sentymentalna uczta dla ludzi w Polsce którzy byli na trasie Powerslave czy trasie SiT
wlasnie przez wyjatkowy sentyment do trasy LAD w Polsce zdziwiłoby mnie brak koncertu w naszym kraju 
Moze znow rozpoczna trase ( nie liczac Ameryki) od nas ?
Poki co jednak musimy sie jeszcze uzbroic w ciepliwosc
Moze znow rozpoczna trase ( nie liczac Ameryki) od nas ?
Poki co jednak musimy sie jeszcze uzbroic w ciepliwosc
Mam nadzieję, że będziemy jednak gdzieś w środku żeby wszystko było już przygotowane a zespół był w formie. To, że koncert będzie jest pewne
. Teraz pozostaje liczyć na porządny support.
EDIT: http://bestofironmaiden.prv.pl/
Tutaj jest ciekawy news. Nicko mówi, że zespół wybiera się w lutym do Ameryki Południowej ale trasa rozpocznie się już w styczniu. Może zaczną od Australii ?
EDIT: http://bestofironmaiden.prv.pl/
Tutaj jest ciekawy news. Nicko mówi, że zespół wybiera się w lutym do Ameryki Południowej ale trasa rozpocznie się już w styczniu. Może zaczną od Australii ?
moze Polska ? 
trasa będzie na stadionach i festiwalach, więc ewentualny koncert w Polsce odbędzie się na otwartym powietrzu. osobiście preferuję hale, tłok, ścisk, dym i atmosferę ich koncertów w pomieszczeniach zamkniętych, wiec marzy mi się występ w spodku. wydaje mi się tylko, że nie będzie miał kto zorganizować koncertu.
Oj Spodek byłby chyba najlepszym rozwiązaniem i myslę ,że jest naprawdę bardzo prawdopodobny. A jeżeli stadion to mimo wszystko to będzie Śląski :/
a ja wątpie by na całej trasie były same koncerty stadionowe, myślę że będzie napewno trochę halowych i myślę że na taki kraj jak Polska gdzie nie ma aż tak wielkiego zapotrzebowania koncert halowy to najlepsze rozwiązanie ,na stadionach to oni mogą grać we Włoszech,Hiszpanii czy Skandynawiicellman pisze:trasa będzie na stadionach i festiwalach, więc ewentualny koncert w Polsce odbędzie się na otwartym powietrzu. osobiście preferuję hale, tłok, ścisk, dym i atmosferę ich koncertów w pomieszczeniach zamkniętych, wiec marzy mi się występ w spodku. wydaje mi się tylko, że nie będzie miał kto zorganizować koncertu.
to ze bedzie ta trasa TYLKO na stadionach to pewniak jak pierwsza czesc GY
Mysle ze stadion spokojnie u nas wypali jezeli bedzie jedynym koncertem w tej czesci Europy (kosztem Czech moze byc teraz u nas)
Mysle ze stadion spokojnie u nas wypali jezeli bedzie jedynym koncertem w tej czesci Europy (kosztem Czech moze byc teraz u nas)
ale przecież pierwsza część GY(mniemam że chodzi ci o ED) nie była grana tylko na stadionach ,przykład koncerty na OzzFeście czy koncert w Pradze..chyba też w Islandii był w haliBudziol pisze:to ze bedzie ta trasa TYLKO na stadionach to pewniak jak pierwsza czesc GY
Możliwe że będą same koncerty stadionowe(bardzo bym tego nie chciał) ale napewno nie jest to jeszcze pewne, tylko Ironi to wiedzą, a z tego co wiem to nie dawali żadnych informacji.
Pewnie zrobią na stadionie. Jak ma to jakoś wyglądać to niech zrobią na Legii albo stadionie o podobynm rozmiarze. Jak już robić na Śląskim to niech nie jadą do Czech i na Słowację bo znowu bedzię niecałe 50% stadionu. Ja osobiście wolę halę - wiadomo zawsze pełno ludzi. lepszy klimat. Myślę, że spokojnie mogą dać 2 koncert halowe a i 3 koncert halowe mogą u nas spokojnie zrobić.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Również marzyłbym aby to był Spodek... Oby niebiosa mnie wysłuchałycellman pisze:wiec marzy mi się występ w spodku.
Jesli by sie zdarzyło ze rzeczywiscie zagrali by 2 koncerty w Polsce to pieprze jade na obydwa! :rocx
ten temat juz dawno powinien byc zmieniony 
Jak jeden zagraja bedzie dobrze
Jak jeden zagraja bedzie dobrze
Ostatnio zmieniony wt sie 28, 2007 10:24 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 2 razy.
I wtedy pokazemy Czechom co to znaczy koncert heavy metalowy w polsceBudziol pisze:to ze bedzie ta trasa TYLKO na stadionach to pewniak jak pierwsza czesc GY
- KaziorFukacz
- -#Trooper

Nieeeeeeeeeee tylko nie to. Oni stali pod sceną i się gapili, aż wszystkiego się odechciewałoQba666 pisze:I wtedy pokazemy Czechom co to znaczy koncert heavy metalowy w polsce:):) Wtedy my bedziemy tacy jak oni u siebie:)
Co do Spodka to nie ma sie tam w przyszłym roku odbywać remont generalny?