07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Musisz dostać od kogoś zaproszenie na maila.
W ticketpro wysylkowym tez tyle trzeba czekac?
Nie. Maksymalnie tydzień się czeka.
tylko w ticketpro musi byc natychmiastowa wplata - np karta kredytowa czy jakimś "szybkim przelewem", a do LN posłać możesz pieniądze normalnym przelewem i na to czekaja
dla kolejnego przykladu, kumpel zamowil i wyslal kase 17 grudnia na mete, dostal wczoraj, czyli po ponad miesiacu...
ale smiesza mnie ludzie, ktorzy mieszkajac w duzych miastach zamawiaja, placa dodatkowo za wysylke i jeszcze narzekaja, ze biletow nie ma po 2 dniach...
co innego jesli ktos nie ma bileterii w miescie, to zrozumiale.
ale smiesza mnie ludzie, ktorzy mieszkajac w duzych miastach zamawiaja, placa dodatkowo za wysylke i jeszcze narzekaja, ze biletow nie ma po 2 dniach...
co innego jesli ktos nie ma bileterii w miescie, to zrozumiale.
-
Deleted User 804
Proponuje byście założyli temat pt "czemu live nation nie przysłało mi jeszcze biletów" lub coś w tym stylu. Rozumiem że to wkurzające dla tych co zamówili, niektórzy mogą sie bać że nie dojdą przed koncertem
albo ze ich oszukano ale ludzie... litości. Ten temat o koncercie zawalony postami o wysyłce biletów z live nation, temat o koncercie mety tak samo. No ile można 
-
Severius777
- -#Wrathchild

ludzie mają problem 
Hahaha... tyle komentarza...
a to ze wiara ma u siebie siec ticketow, i zamawia, to jest po prostu kupa smiechu
pzdr.
a to ze wiara ma u siebie siec ticketow, i zamawia, to jest po prostu kupa smiechu
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Dizś w Centrum Handlowym Reduta w Warszawie widziałem plakat informujący o koncercie Maiden w Warszawie. Byłem wielce zaskoczony.
Musze się tam wybrać i pożyczyć ten plakat 
-
Severius777
- -#Wrathchild

jest opcja, że będzie plakatowanie (tak jak było przed Ostravą '07)? chętnie bym się pisał na coś takiego ;d
Jak wyglądał?Mr.Hankey pisze:widziałem plakat informujący o koncercie Maiden w Warszawie.
Modlcie sie zeby nie bylo zadnej zaloby narodowej 
widman z tego co mi donieśli to będzie za sprawą, tych pilotów. Ale nie potrwa to zbyt długo chyba? 
Tak bo nasze wladze lubia sypac zalobami bez powodu podobnie jak wsparciami dla rodzin zmarlych w jakis katastrofach. A co z tymi co ich ojcowie gina w wypadkach?.
A no wlasnie nic

- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jak plakat promujący trasę. Przeróbka okładki Powerslave.aces high pisze:Jak wyglądał?
Zapewne tak:aces high pisze:Jak wyglądał?Mr.Hankey pisze:widziałem plakat informujący o koncercie Maiden w Warszawie.

wiem ze zaloba jest, ale chodzi mi o to, zeby w sierpniu nic nie bylo
bo chyba sie zalamie...
APELUJĘ do wszystkich: pilotow, kierowcow, pielgrzymow, dziwek, policjantow, strazakow, pirotechnikow, gornikow, stoczniowcow, pielegniarek, lekarzy, aptekarzy, itp itd, i oraz do wszystkich fanow iron maiden, o rozwagę w okresie od 1 lipca do 10 sierpnia.
DZIĘKUJĘ
a plakacik ladny, musze se taki sprawic
APELUJĘ do wszystkich: pilotow, kierowcow, pielgrzymow, dziwek, policjantow, strazakow, pirotechnikow, gornikow, stoczniowcow, pielegniarek, lekarzy, aptekarzy, itp itd, i oraz do wszystkich fanow iron maiden, o rozwagę w okresie od 1 lipca do 10 sierpnia.
DZIĘKUJĘ
a plakacik ladny, musze se taki sprawic