Dość oryginalny pomysł... O_oNomad pisze:myśle że gdzieś 17-18,ale chce by ostatnią zagrali z Adrianem na wokalu, klimaty zbliżone do Reach Out, czyli melodyjny hard-rock z klasą,
Czy Iron Maiden wyda tylko 15 albumów??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Re: Czy Iron Maiden wyda tylko 15 albumów??
Bruce chwyci za akustyka? Fajny pomysł, ale uważam, że mogli by to zrobić raczej jako poboczny projekt.
Hehe ludzie, co za pomysły!!! Jakaś nowa wizja Maiden
E tam pewnie powiedzą, że juz kończą po nagraniu kolejnej płyty, zagrają trase, która przyciągnei jak zwykle tłumy fanów, no i po krókiej przerwie jednak wezmą sie do pracy, bo co będą innego robic. A zresztą, jeszcze aż tak wiekowi nie są.
Otóż to - co innego będą robić? Przecież ich powołaniem życiowym jest grać, grać i jeszcze raz grać, i wydawać wspaniałe albumy!Zdzicho pisze:E tam pewnie powiedzą, że juz kończą po nagraniu kolejnej płyty, zagrają trase, która przyciągnei jak zwykle tłumy fanów, no i po krókiej przerwie jednak wezmą sie do pracy, bo co będą innego robic. A zresztą, jeszcze aż tak wiekowi nie są.
UP THE IRONS!
W liczajac to te wszystkie zapowiadane koncertowe dvd i cd to nie ma szans na 15 plyt
Steve raczej jest konkretnym i stanowczym kolesiem dlatego zaznaczyłem TAK. Ale oczywiście wszystko się może zdarzyć. Jeśli kolejny album będzie miał być tak dobry jak AMOLAD to Maideni będą musieli się naprawdę porządnie zastanowić nad emeryturką 
Wątpliwa sprawa, że skończą na kolejnym albumie. Fani im na to nie pozwolą (chyba, że odwalą skończoną manianę).
masz namysli cos takiego jak dla metallicy st.shit a dla vadera (wg wiekrzosci - nie wg mnie) the beast ?Ximinez pisze:chyba, że odwalą skończoną manianę
już nie mam tu najwięcej postów

-
Szczurza Pomoc
- -#Wrathchild

St. Anger.Szajba pisze:st.shit
1, 2, 3 albumy. Zbyt konkretne to dla mnie:). Chciałbym żeby grali dopóki będą mieli ciekawe pomysły. Jeśli następny album miałby być jakąś kompletną kiszką stolcową to lepiej byłoby żeby AMOLAD był ostatni. Osobiście nie wierzę jednak w taki obrót sprawy:).
I've lived in filth I've lived in sin
And I still smell cleaner than the shit you're in
Mam na myśli coś takiego jak Dramer dla Ozzyego. Ale aż TAK to raczej nie pojadą. Ten wariant z albumem zbyt badziewnym do zaakceptowania jest ultrapesymistyczny. Maiden to Maiden - jeszcze dla nas ponagrywają kilka fajnych rzeczySzajba pisze:masz namysli cos takiego jak dla metallicy st.shit a dla vadera (wg wiekrzosci - nie wg mnie) the beast ?
jak to ktos kiedys stwierdził:Ximinez pisze:Ten wariant z albumem zbyt badziewnym do zaakceptowania jest ultrapesymistyczny
i nieche mi sie wierzyc, ze na starosc to zmieniąnie pamiętam kto pisze: Maiden mają to do siebie, ze słabych albumów poprostu nie nagrywają
już nie mam tu najwięcej postów

15? ee no co wy dlaczego tylko tyle? wg mnie dojdą do 18stki tzn licze na to
Podejrzewam że jeszcze tak do 18 w porywach do 20 nagrają albumów
gdyż jak każdy wie Harris to wulkan pomysłów i wizji co do muzyki i każdej płyty.Po nagraniu albumu myśli już o kolejnym już tysiące pomysłów chodzi po głowie na kolejny album. :rocx I TAK TRZYMAĆ. :rocx
gdyż jak każdy wie Harris to wulkan pomysłów i wizji co do muzyki i każdej płyty.Po nagraniu albumu myśli już o kolejnym już tysiące pomysłów chodzi po głowie na kolejny album. :rocx I TAK TRZYMAĆ. :rocx
łups de IRON
Zaznaczyłam tak. Jakoś tak od dawna się o tym mówi, raczej nie wydaje mi się, że Steve rzuca słowa na wiatr... Aczkolwiek bardzo bym nie chciała, by ich następny album był tym ostatnim. Jakoś nie potrafię wyobrazić sobie najlepszej kapeli heavymetalowej schodzącej ze sceny muzycznej
Mam nadzieję, że jednak nie zawiodą swoich rzeszy fanów i będą nagrywać kolejne płyty, póki starczy sił i pomysłów

- Szymon.Echaust
- -#Charlotte

Jestem zdania, ze będą nagrywac do wyczerpania pomysłów albo (ODPUKAC!) do smierci któregoś z członków. Po porstu dopóki Harris ma tak zajebiste jak kawałki an A Matter.. to niech je wykorzystuje!
Steve kiedyś powiedział, że jego marzeniem jest nagrać 15 albumów studyjnych, anie że TYLKO 15 więc, nigdy nie było powiedziane, że po 15 poprzestaną.
No dokładnie!
Na pewno bedzie ich jeszcze sporo, chociaż teraz tempo wydawania albumów przez Ironów jest duzo wolniejsze niż w latach 80-tych... Cóż... jak bedzie, ile albumów IM przed nami, czas pokaże, ale nie wierzę, zeby następny album miał być ostatnim. Nie wierzę i koniec.
Troo metal will never die!
Troo metal will never die!
Jesli nastepny album jaki wydadza bedzie sporym sukcesem, to wydadza jeszcze nastepny, moze dwa. Jesli bedzie gowniany mysle ze swoja tworczosc skoncza na 15
Początkowo myślałem że tak zrobią ale teraz coraz bardziej się wykręcają w związku z czym myślę, że 16 będzie przynajmniej