no taka reklame to rozumiem
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
czyli genralnie przystanki w calej Polsce oplakatowane
W Gdańsku jeszcze żem nic nie widział, ale stay tuned, będę się rozglądał 
moze LN jakie takie rozrzutne sie zrobilo to i cos na ur Bruca ufunduje 
Taaa, wodę mineralną dostanie w firmowym kubeczku za free, żarty na bok :buahaha:Budziol pisze:moze LN jakie takie rozrzutne sie zrobilo to i cos na ur Bruca ufunduje
Melduję, że widzieliśmy dzisiaj z kumplem plakaty na trzech gdańskich przystankach 
no właśnie kwestia priorytetów, dla mnie koncert iron maiden nie jest w tym roku wydarzeniem numer jeden (i nie mam na myśli innych koncertów). zresztą nie będę się tu tłumaczył dlaczego nie kupiłem jeszcze biletu i nie jest mi z tego powodu przykro. nie jęczę tu o tym od 4 miesięcy, po prostu raz włączyłem się do tej dyskusji. a Ty faust byś przestał pieprzyć, zaskakujące jest ile razy potrafisz przytakiwać najróżniejszym postom, często kompletnie sobie zaprzeczając.Mr.Hankey pisze:Kurde z całym szacunkiem, ale jak słucham niektórych, to mnie krew zalewa i tak się zastanawiam, czy wygospodarować 130zł przez 4 miesiące to taki problem?
Maiden jest jak najbardziej priorytetem, ale zawsze kupuje się na początku bilety na koncerty, które najszybciej sie wyprzedadzą... Jak np. IM w Pradze.wojteq pisze:Levy napisał/a:
700zł już chyba trochę tak... Weźcie pod uwagę, że ludzie jeżdżą też na inne koncerty...
A nie wszystkim portfel rodziców zaspokaja takie potrzeby...
no racja oczywiście, tylko to już kwestia, czy dla kogoś Maiden jest priorytetem, czy jednym z wielu zespołów (=wielu koncertów, na które się chciałoby pojechać)
Niekoniecznie o to mi chodziło. Można mieć bogatych starych a na własne zachcianki zarabiać samemu.nie wszyscy mają bogatych starych? O_o
Wyluzuj, stary! Ja często bawię się dyskusją przywdziewając różne maski, to prosta metoda na poznanie opinii innych osob, luz! :rocxjuras pisze:no właśnie kwestia priorytetów, dla mnie koncert iron maiden nie jest w tym roku wydarzeniem numer jeden (i nie mam na myśli innych koncertów). zresztą nie będę się tu tłumaczył dlaczego nie kupiłem jeszcze biletu i nie jest mi z tego powodu przykro. nie jęczę tu o tym od 4 miesięcy, po prostu raz włączyłem się do tej dyskusji. a Ty faust byś przestał pieprzyć, zaskakujące jest ile razy potrafisz przytakiwać najróżniejszym postom, często kompletnie sobie zaprzeczając.Mr.Hankey pisze:Kurde z całym szacunkiem, ale jak słucham niektórych, to mnie krew zalewa i tak się zastanawiam, czy wygospodarować 130zł przez 4 miesiące to taki problem?
- Iron Marcin
- -#Invader

Faust Ty zawsze wiesz ile biletów jeszcze zostało, może byś znów rzucił jakąś liczbę, bo dawno nic nie słyszałem, a chciałem wiedzieć jak się sprzedają?
A co do plakatów, to ja codziennie do centrum do Wawy do szkoły zasuwam i nic nie widziałem, na mokotowie też nic..
A co do plakatów, to ja codziennie do centrum do Wawy do szkoły zasuwam i nic nie widziałem, na mokotowie też nic..
To jakoś cienko zasuwasz, bo ja widziałem i tu i tuIron Marcin pisze: A co do plakatów, to ja codziennie do centrum do Wawy do szkoły zasuwam i nic nie widziałem, na mokotowie też nic..
jak w puli zostanie mniej niz tysiac dajcie znac! 
Bo kumpel musi zdazyc kupic a czeka na pensje
Z najnowszych wieści wynika, iż bileciki schodzą szybko i to bardzo, na ten moment zostało trochę mniej niż 6000! Prawdopodobnie za mieasiąc będzie "po ptokach"! :laughBudziol pisze:jak w puli zostanie mniej niz tysiac dajcie znac!
Mnie interesuje coś innego, jestem ciekaw czy Maiden coś dołożą do trasy po EU, ponoć mają zagrać 12 lipca w Hiszpanii, w ramach Metalway Festival... Mało tych koncertów jak na ten rynek! O_o
W Gdynia na najważniejszej ulicy w mieście na ulicy Świętojańskiej wiśi naprawde duży plakat promujacy koncert.
:) nawet jak stałem na przystanku na przeciwko widziałem jka młodzi ludzie zatrzymywali sei przed nim. To był miły widok. ozdrawaim
czyli mozna juz zdecydowanie powiedziec ze promocja NARESZCIE ruszyla pelna geba 
w empiku mówili, że 8000. Nie wiem, czy oni tyle mają, czy ogólnie, nie orientuje się jak to z tymi biletami jest. W każdym razie babka takiej informacji udzieliła, gdy się kumpel pytał. Ja kupię niebawem chybaIron Marcin pisze:Faust Ty zawsze wiesz ile biletów jeszcze zostało
dzis kupiony bilet w ticketpro. Na godzine 15 pozostalo 8024 bilety. Nie wiem faust skad zes to 6000 wytrzasnął.
-
El Dorado
Dziś mi facet w 'strefie biletów' powiedział, że jest koło 6000. Pewno stąd wziął to FAUST 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Coś chyba słabo patrzyszIron Marcin pisze:A co do plakatów, to ja codziennie do centrum do Wawy do szkoły zasuwam i nic nie widziałem
Na których bo ja nic nie widziałem ? a rozglądam sie od kilku dni.Melduję, że widzieliśmy dzisiaj z kumplem plakaty na trzech gdańskich przystankach
o czym musiałeś mnie bezzwłocznie powiadomić ?Fałszywe dolary pisze:Dziś mi facet w 'strefie biletów' powiedział, że jest koło 6000
już nie mam tu najwięcej postów