After party Iron Maiden w Proximie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
After party Iron Maiden w Proximie!
[center]Klub Proxima zaprasza wszystkich fanów na imprezę AFTER PARTY IRON MAIDEN.
7 sierpnia, brytyjska gwiazda ciężkiego rocka Iron Maiden, przypomni swym polskim fanom, na stadionie Gwardii, takie hity, jak: "The Number Of The Beast", "Powerslave", "Run To The Hills" czy "Aces High".
Koncert w ramach trasy "Somewhere Back in Time".
Na imprezę z muzyką legendarnego zespołu zapraszamy wszystkich, którzy nie załapali się na koncert oraz wszystkich, którzy po koncercie na Gwardii odczują potrzebę podzielenia się wrażeniami z koncertu w podobnej atmosferze i przy muzyce zespołu Iron Maiden. Wstęp od 22:00, wejście : 5 PLN[/center]
7 sierpnia, brytyjska gwiazda ciężkiego rocka Iron Maiden, przypomni swym polskim fanom, na stadionie Gwardii, takie hity, jak: "The Number Of The Beast", "Powerslave", "Run To The Hills" czy "Aces High".
Koncert w ramach trasy "Somewhere Back in Time".
Na imprezę z muzyką legendarnego zespołu zapraszamy wszystkich, którzy nie załapali się na koncert oraz wszystkich, którzy po koncercie na Gwardii odczują potrzebę podzielenia się wrażeniami z koncertu w podobnej atmosferze i przy muzyce zespołu Iron Maiden. Wstęp od 22:00, wejście : 5 PLN[/center]
Ostatnio zmieniony ndz sie 03, 2008 8:49 am przez RALF, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Re: After party Iron Maiden w Proximie!
Ciebie to się nie capsować nie nauczy?
-
Deleted User 2259
a na jakiej to ulicy,i jaka to część warszawy?
- Man on the Edge
- -#Invader

Kurde szkoda że od razu uciekam z kumplem po koncercie 
trzeba na Prage uciekać 
Hm, postaram się wpaść ,ale nie na 100%. Czy przewidziane są jakieś dodatkowe atrakcje oprócz muzyki ?:B
- dostoevsky
- -#Assassin

Możliwe, że wpadnę. 
chętnie bym poznał wreszcie jakichś forumowiczów. ja przyjeżdżam do Warszawy tylko na koncert, więc w grę wchodzi chyba tylko jakieś spotkanie po koncercie. i nie wiem, czy robimy sobie coś w rodzaju forumowego zlotu, czy większość ludzi wbija tutaj i w Proximie sobie pogadamy? 
Próbowałam się dogadać w Clubrocku ( to ci co są najbliżej ) ale kobitka po drugiej stronie słuchawki nie potrafiła na zadne pyt. odpowiedzieć , tylko mnie do menedżera odsyłała , najlepiej kontakt mailowy - do dziś czekam na odzew
Mam wrażenie że Proxima będzie lepsza - no i bliżej do nocnych
Mam wrażenie że Proxima będzie lepsza - no i bliżej do nocnych
- Elevatorman
- -#Clansman

hmm to jak z tym afterparty?
Ja się na pewno wbiję, jeżeli będę miała czas do odjazdu pociągu.
O której może się skończyć koncert...?
O której może się skończyć koncert...?
Ponoć 22.15 ale lepiej policzyć, że trochę dłużej 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
22.15? a nie 23.15?
Ja sie moze wbije na chwile. Na ul. kolejowej jest jeszcze taki brudny klub, co sie pretekst nazywa i tam ponoc tez ma byc jakis after. jedyny plus tej drugiej opcji, to to, ze praktycznie jest pod moim domem. dla reszty, ze troche blizej centralnego. ale i tak proxima lepsza
Ja sie moze wbije na chwile. Na ul. kolejowej jest jeszcze taki brudny klub, co sie pretekst nazywa i tam ponoc tez ma byc jakis after. jedyny plus tej drugiej opcji, to to, ze praktycznie jest pod moim domem. dla reszty, ze troche blizej centralnego. ale i tak proxima lepsza
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.