Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nie lubię się powtarzać..Tobink ma racjęhahhaha zwroccie mi honor ze robia nas w balona z tym motorheadem hahaLOL
Stary mam pytanie z innej beczki - co Ty bierzesz? Wyraźnie Ci nie służy.wylogujta w dupe wojta, tak to tutaj widac mozna mowic co sie podoba, ladne forum, SS nazi stormtroopers i kto mowi inaczej niz mysli starszyzna to do wora... i do rzeki!!! ja mam racje ale widac ze sie zdenerwowaliśta i myslita jak sprzedac bielty na motorhada hahga ja juz sprzedalem bo lipa z tym.. fest jak z koziej dupy rajsen tasze
_______
ostrzegałem. kolejny punkcik dla pana... jeszcze jeden i papawylogujta w dupe wojta, tak to tutaj widac mozna mowic co sie podoba, ladne forum, SS nazi stormtroopers i kto mowi inaczej niz mysli starszyzna to do wora... i do rzeki!!! ja mam racje ale widac ze sie zdenerwowaliśta i myslita jak sprzedac bielty na motorhada hahga ja juz sprzedalem bo lipa z tym.. fest jak z koziej dupy rajsen tasze
No i dobrze, potem jak ogłoszą Motorhead to nikt Ci nie sprzeda biletu za 100 zł i będziesz żałował, że nas nie posluchaleśja mam racje ale widac ze sie zdenerwowaliśta i myslita jak sprzedac bielty na motorhada hahga ja juz sprzedalem bo lipa z tym.
Tak tak patrzę na to co się dzieje z głosowaniem... To żal i wstyd mnie ogarnia... Chcecie się zabawić w botowanie przeciwko botom? Najpierw in flames wyskoczyło na czołowkę, teraz motorhead mknie ku górze... Proszę was, jak prosto zrobić 600 głosów w godzinę.
Potrzebne:
Firefox 3 z dodatkiem CookieCuller, program tasker do pobrania z peb.pl.
Zaczynamy zabawę od otworzenia notatnika i wklejenie do niego:
Kod:
<html>
<body>
<form name="form2" method="post" action="http://www.Hunter.nazwa.pl/hunterfest/i ... l&Itemid=3">
<table width="95%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="1" align="center">
<tr>
<td class='sectiontableentry1' valign="top"><input type="radio" name="voteid" id="voteid9" value="9" alt="9" checked/></td>
<td class='sectiontableentry1' valign="top"><label for="voteid9">Disturbed</label></td>
</tr>
<td colspan="2" align="center">
<input type="submit" name="task_button" class="button" value="Głosuj" />
</td>
</tr>
</table>
<input type="hidden" name="id" value="1" />
<input type="hidden" name="task" value="vote" />
</form>
</body>
</html>
Wciskacie plik->Zapisz jako i nazywacie go dowolnie, byle miał rozszerzenie html
Oczywiście tam jest wpis:
Kod:<td class='sectiontableentry1' valign="top"><input type="radio" name="voteid" id="voteid9" value="9" alt="9" checked/></td>
<td class='sectiontableentry1' valign="top"><label for="voteid9">Disturbed</label></td>
Wszędzie gdzie jest 9 musicie wpisać numer swojego faworyta. (chyba że to disturbed ;p)
Co robicie dalej? Otwieracie tą stronę w firefoxie i ustawiacie ją jako startową. Wchodzicie na firefoxie na strone hunterfestu i głosujecie raz. Teraz odpalacie Narzędzia->CookieCuller i tam zaznaczacie wszystkie ciasteczka z Hunter.nazwa.pl jako protected, poza jednym - o nazwie voted1.
Teraz otwieracie taskera. Wciskacie nagrywanie i jedziecie:
1. klikacie na Narzędzia w firefox->CookieCuller->Remove all cookies
2. zamykacie CookieCuller
3. wchodzicie na strone startową(czyli tą przygotowaną do głosowania)
4. Klikacie głosuj
5. zatrzymujecie nagrywanie w taskerze
Teraz tylko zaznaczacie w taskerze "Continous" i idziecie spać. Średnie tempo 6 głosów na minutę
P.S. Ale in flames może zostać na górze :>
EDIT:
Ktoś pisał o głosowaniu na IP... Panie... To by było to samo, z tą różnicą, że dłużej by nabijanie głosow trwało. Większość polakow ma neostrade, więc u nich wystarczy rozłączyć się z internetem(choćby wyłączając liveboxa, jak sie nie ogarnia). i połaczyć ponownie. Już masz nowiutkie i świeżutkie IP gotowe do głosowania.
Jedyne wyjście to byłaby ankieta po zarejestrowaniu. Ale też ktoś wspominał o tym - możnaby założyć kilkanaście kont mailowych i głosować. Ale komu by się chciało to robić? Poza tym z tego co widziałem to rejestracja jest na imię i nazwisko, adres... Wszystko obowiązkowe. Rzucić jeszcze captcha (teki kod, który trzeba przepisać) i jesteśmy w domu. Wątpię aby ktoś był tak napalony, aby pisać bota, który by przeszedł te wszystkie zabezpieczeniaBo bot musiałby:
1. założyć pocztę (tutaj również wymagany jest kod captcha)
2. Wymyśleć sobie imie, nazwisko, adres (nawet jeśli to bezsensowy ciąg np. "aaaaaaaaa")
3. Skołować kod captcha
I to wszystko żeby zagłosowaćA jeszcze lepiej - po rejestracji aktywacja konta linkiem z maila
To już by był hardkor i nikomu by się nie chciało
Ja bym wnioskowal o BANA dla tego pana. Mowi to samo co ja a jakos chyba nie widac zadnego sprzeciwu. Ale wiadomo, przeciez to ja jestem ten zly a was setka dobrych.Ze śmiechu mnie skręca, trzeba być dzieckiem z wodogłowiem żeby ufać organizatorom HF, tym razem zadziałała metoda ankieterska, MOTORÓW nie ma "bo ludzie nie wybrali" albo "wybraliście swoich ulubieńców", pięknie! To się nazywa manipulacja targetem marketingowym.... MOTORHEAD to był tylko pretekst, wabik, lotne hasło dla naiwnych, nie zdziwię się jeśli na miejscu ogłoszą iż zespól xy nie wystąpi ze względu na trudności "logistyczne". Uczciwością nie grzeszą.
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Beny82 i 3 gości