zlot w Madnessie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: zlot w Madnessie
Stwierdzilłem z dwoma kumplami ,że fajnie by było 5 czerwca uczcić 58 urodziny Nicko, to akurat wypada sobota.
Ale tym razem ,nie klubowa impreza z koncertem tylko bardziej kameralne spotkanie ,raczej w plenerze, coś takiego o czym tak naprawdę myślałem ,mniej hałasu, szaleństwa ,a więcej ciekawych rozmów ,tego co stanowi taki klimat Maidenowy jaki przynajmiej ja czuję.
Można potem się przenieść do jakiegoś klubu ,a wcześniej trochę popić i powspominać stare dobre czasy i pogadać o Ironowcach.
Nawet nie będe dawał info na LANS fm i ogólnie w necie, kto będzie chciał ten wpadnie.
Urodziny Steve'a Harrisa które świętowałem z czterema kumplami wspominam fantastycznie ,teraz pewnie będzie podobnie.
Ale tym razem ,nie klubowa impreza z koncertem tylko bardziej kameralne spotkanie ,raczej w plenerze, coś takiego o czym tak naprawdę myślałem ,mniej hałasu, szaleństwa ,a więcej ciekawych rozmów ,tego co stanowi taki klimat Maidenowy jaki przynajmiej ja czuję.
Można potem się przenieść do jakiegoś klubu ,a wcześniej trochę popić i powspominać stare dobre czasy i pogadać o Ironowcach.
Nawet nie będe dawał info na LANS fm i ogólnie w necie, kto będzie chciał ten wpadnie.
Urodziny Steve'a Harrisa które świętowałem z czterema kumplami wspominam fantastycznie ,teraz pewnie będzie podobnie.
-
Dziadek Jacek
- -#Charlotte

Witam!
Jako osoba, która przyczyniła sie w pewnym stopniu do powstania tego zlotu, chciałbym serdecznie podziękować za miłe słowa, oraz za obecność. Z tego co pamiętam, to z ludźmi z tego forum sympatycznie się gadało
W kwestii fotek – o ile wiem, to nikt z nas nie jest w ich posiadaniu, więc, cholera, raczej się nie pojawią
Pomysł na kameralną imprezkę mającą na celu uczczenie urodzin Nicko uważam za dobry, jednak z plenerem trzeba uważać, bo wiadomo - „kochani” panowie w niebieskich mundurach lubią na takie zabawy włazić nieproszeni...

Jako osoba, która przyczyniła sie w pewnym stopniu do powstania tego zlotu, chciałbym serdecznie podziękować za miłe słowa, oraz za obecność. Z tego co pamiętam, to z ludźmi z tego forum sympatycznie się gadało
W kwestii fotek – o ile wiem, to nikt z nas nie jest w ich posiadaniu, więc, cholera, raczej się nie pojawią
Pomysł na kameralną imprezkę mającą na celu uczczenie urodzin Nicko uważam za dobry, jednak z plenerem trzeba uważać, bo wiadomo - „kochani” panowie w niebieskich mundurach lubią na takie zabawy włazić nieproszeni...
racjaIM_Power pisze:Urodziny Steve'a Harrisa które świętowałem z czterema kumplami wspominam fantastycznie ,teraz pewnie będzie podobnie.
O Janek !, fajnie ,że się zarejestrowałeś, jeszcze tylko Ewru i Darek i opanowujemy sytuację na pokładzie...
z urodzinami Nicko to widzę to tak, będzie czerwiec to będzie cieplutko, można spotkać się na rynku o 16 i iść na Grunwald tam jest fajna i bezpieczna miejscówa za akademikiem i wypić trochę piwek,a jak dusza zapragnie Iron Maiden to proszę bardzo, akademik Zodiak, możemy iść do pokoju mojego (o ile tam jeszcze będe mieszkał ) albo Twojego, Janek i zrobić imprezę ,15 osób spokojnie się zmieści
a potem...do jakiegoś klubu, można nawet poprosić wcześniej by tam mieli przygotowane powiedzmy na godzinę ,jakąś muzykę
a jeszcze nawet można wspólnymi siłami zrobić nagrodę, jakąś skromną, bez szału, płytę za 40 zł i zrobić mały konkurs jakiś ,nawet dla znajomych ,oczywiście ja tradycyjnie nie biorę udziału
z urodzinami Nicko to widzę to tak, będzie czerwiec to będzie cieplutko, można spotkać się na rynku o 16 i iść na Grunwald tam jest fajna i bezpieczna miejscówa za akademikiem i wypić trochę piwek,a jak dusza zapragnie Iron Maiden to proszę bardzo, akademik Zodiak, możemy iść do pokoju mojego (o ile tam jeszcze będe mieszkał ) albo Twojego, Janek i zrobić imprezę ,15 osób spokojnie się zmieści
a potem...do jakiegoś klubu, można nawet poprosić wcześniej by tam mieli przygotowane powiedzmy na godzinę ,jakąś muzykę
a jeszcze nawet można wspólnymi siłami zrobić nagrodę, jakąś skromną, bez szału, płytę za 40 zł i zrobić mały konkurs jakiś ,nawet dla znajomych ,oczywiście ja tradycyjnie nie biorę udziału
Ja i Ironspartan odpadamy. W tym czasie będziemy w Malborku. Bo jedziemy na Malbork fest a potem na military fest.
Hej...to możemy nawet zmienić datę , bo w sumie nie termin ,a pamięć się liczy, może w takim razie 29 maj ,też sobota, a jeszcze przy okazji można świętować 5-tą rocznicę koncertu Iron Maiden w Chorzowie
,poza tym to maj, ulubiony mój miesiąc na wszelakie imprezy
Wtedy akurat będę po koncercie ACDC i będę musiał troszkę kasy odrobić...
eee to nie wiem, pogadam z wszystkimi i wybierzemy jakiś najbardziej dogodny dla większości termin
Zdjęcia ze zlotu:
http://www.megaupload.com/?d=EV8Y5GY6
lub:
http://www.sendspace.pl/file/f409ec33bc9eaeaabeb8e69
Będzie pewnie więcej no i film mam nadzieje, że też się pojawi - wszystko w swoim czasie.
Pozdrawiam
lub:
Będzie pewnie więcej no i film mam nadzieje, że też się pojawi - wszystko w swoim czasie.
Pozdrawiam
Lepiej wysyłać zdjęcia z tamtego zlotu na privy zainteresowanym, teraz już jest inne spotkanie i o nim rozmawiajmy, zlot 9 kwietnia to już historia....biorąc pod uwagę wydarzenia z soboty ,to zdanie ma głębszy sens ...
-
Deleted User 357
Co za brednieIM_Power pisze:Lepiej wysyłać zdjęcia z tamtego zlotu na privy zainteresowanym, teraz już jest inne spotkanie i o nim rozmawiajmy, zlot 9 kwietnia to już historia....biorąc pod uwagę wydarzenia z soboty ,to zdanie ma głębszy sens ...
Dla ciebie to brednie dla mnie data 10 kwietnia to jedna z najważniejszych dat ostatnich lat ,a może i dekad ,a biorąc pod uwagę ,że żyłem przez ostatnie 4-5 miesiące 9 kwietnia czyli zlotem sprawia ,że patrzę na niego jako coś odległego ,bardziej odległego niż wskazywałby na to ,że to było 9 dni temu.
Cynizm niektórych użytkowników przechodzi ludzkie pojęcie
Cynizm niektórych użytkowników przechodzi ludzkie pojęcie
Dlaczego po pobraniu zdjęć nie da ich się w żaden sposób otworzyć?Steve pisze:Zdjęcia ze zlotu:
lub:
Pozdrawiam
U mnie wszystko dziala, ale to sa tylko foty z koncertu, zreszta polowa rozmazana
Mam nadzieje ze sie pojawia jakies kolejne
Wg. mnie po prostu lepiej byłoby zrobić temat o kolejnym, innym spotkaniu a nie zmieniać istniejący już temat o zlocie bo robi sie wlasnie zamieszanie...IM_Power pisze:Lepiej wysyłać zdjęcia z tamtego zlotu na privy zainteresowanym, teraz już jest inne spotkanie i o nim rozmawiajmy, zlot 9 kwietnia to już historia....biorąc pod uwagę wydarzenia z soboty ,to zdanie ma głębszy sens ...
----
Sam nie wiem jak jest z większością zdjęć - część już jest, część chyba jeszcze wisi u kogoś a to, że to tylko zdjecia z koncertu to nie moja wina.
Pozdrawiam
no ale wtedy nam nie przykleją, a tak to mamy już jeden przyklejony temat i jest ok....dobra załatwcie sprawę ze zdjęciami, ja napiszę termin za tydzień gdzieś ,do tego czasu już chyba nie będzie rozmów o tamtym zlocie
No ale temat o zlocie to temat o zlocie i wg. mnie nie należy zmieniać nazwy na inną, bo jednak ludzie jeszcze tu prowadzili jakąś rozmowę na jego temat 
-
Deleted User 804
I tak tylko temat o odbytym zlocie był przyklejony. Jak następne imprezy chcecie organizować to ustalajcie to już tu viewtopic.php?t=8891
no dobra zmienię to potem teraz nie mam siły ,za bardzo skacowany jestem