Na którejś edycji Rock am Ring już tak było. Na Roskilde chyba też. A pewnie jakby głębiej zacząć grzebać to coś więcej też by się znalazło.matik pisze:To by było COŚ czego jeszcze nie było . Jeden festiwal i 2 wielkie zespoły headlinerami dzień po dniu
The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
Powtórka z rozrywki mile widzianaPiwowarus pisze:Na którejś edycji Rock am Ring już tak było. Na Roskilde chyba też. A pewnie jakby głębiej zacząć grzebać to coś więcej też by się znalazło.
Who motivates the motivator
Aaa tam, niech grają nawet na Wyspie Wolin - byleby było co oglądać i słuchać
Pisze tak masa ludzi, że im wszystko jedno a pewna ich część później pieprzy "eee organizacja do dupy i w ogóle"Dla mnie moga nawet zagrać na Krupówkach byle tylko przyjechali
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak jak pisałem wcześniej - we Francji Sonisphere odbędzie się raczej na jakimś 'polu' (mówi się nawet o dwóch eventach - w Amneville i gdzieś pod Paryżem) i headlinerami mogą być Maiden i Red Hot Chili Peppers. Metallica na pewno nie będzie ponownie gwiazdą Sonisphere w naszej części Europy - bardziej mówi się o datach 'The Big 4' na Wyspach i w USA.RALF pisze:Koncertów Soni 2011 z Maiden w głównej roli będzie jakieś 10, wszystko jest możliwe - we Francji mogą zrobić fest z Metą i Maidenami na wielkim stadionie i mają komplet na dwa dni.
Niech w końcu podadzą kolejne daty 2011, podobno Indonezja jest już zabookowana i to na 2 koncerciki z cyklu "Full Production Line". Przynajmniej Tommy Partama tak twierdzi. W necie jest sporo na ten temat. Polskiej daty pewnie wcześniej jak w listopadzie nie poznamy 
tymczasem kolejna odsłona IMTV tym razem już 6ta, może teraz będą Węgry skoro w 5tce była Ameryka 
jakby ktoś miał, byłbym wdzięczny
jakby ktoś miał, byłbym wdzięczny
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Już od tygodnia jest 6-ta... Niestety z odcinka na odcinek spada jakość klipu.
Może ktoś zgra go jako .flv i wrzuci jako download na jakiś serwer...
A z innej beczki - Judas Priest z trasą z okazji 30-lecia British Steel zawitają do Europy na letnie festiwale. A więc występy z Maiden na Sonisphere są coraz bardziej prawdopodobne...
A z innej beczki - Judas Priest z trasą z okazji 30-lecia British Steel zawitają do Europy na letnie festiwale. A więc występy z Maiden na Sonisphere są coraz bardziej prawdopodobne...
no może i od tygodnia, ale póki co nie widziałem nigdzie wiec tym bardziej ponawiam prośbęWICKER MAN pisze:Już od tygodnia jest 6-ta... Niestety z odcinka na odcinek spada jakość klipu.Może ktoś zgra go jako .flv i wrzuci jako download na jakiś serwer...
A Wicker głownie co tym razem jest?
Jesli to by sie udało, to normalnie zwariowałbym chybaWICKER MAN pisze:A z innej beczki - Judas Priest z trasą z okazji 30-lecia British Steel zawitają do Europy na letnie festiwale. A więc występy z Maiden na Sonisphere są coraz bardziej prawdopodobne...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Na pewno lepsi od tych linkin parków itd 
ja oglądałem tylko 2 bo tyle jest tylko na yt
gdzie można oglądnac inne czesci wiem ze nieda sie teraz tego sciagac ale może są na jakieś stronce
IRON MAIDEN
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Możliwe, że Linkin Park, dodatkowo m.in. z Limp Bizkit, byłoby gwiazdą drugiego dnia.ttomasz pisze:Na pewno lepsi od tych linkin parków itd
Ep. 1 - TeksasBudziol pisze:no może i od tygodnia, ale póki co nie widziałem nigdzie wiec tym bardziej ponawiam prośbę
A Wicker głownie co tym razem jest?
Ep. 2 - Nowy Meksyk, Arizona, Los Angeles/San Bernardino, San Francisco
Ep. 3 - Zachodnia Kanada i Toronto
Ep. 4 - Festiwale w Ottawie i Quebec City
Ep. 5 - Nowy Jork i wschodnie wybrzeże USA
Ep. 6 - Sonisphere UK, Wacken
w Ep. 7 będą Sonisphere w Szwecji i Finlandii.
Postaram się to jakoś ściągnąć i gdzieś wrzucić.
Mogliby ogłosić już kolejne koncerty, ewentualnie dodać coś promującego nowy album, singiel czy drugi videoclip. 
czyli Węgier nie przewidująWICKER MAN pisze:Ep. 6 - Sonisphere UK, Wacken
w Ep. 7 będą Sonisphere w Szwecji i Finlandii.
w strefie dowiadywałem sie czy COMA akustycznie jest z orkiestra i oczywiście nie, ale z orkiestra w Lodzi bedzie na poczatku 2011!
przy okazji zapytałem o SONI i w XII powinny być już bilety,a w XI ogłoszenie daty, miejsca i zespołów.
Raczej będzie dwudniowy z dwiema gwiazdami, na szczęście bilety dostępne będą jednodniowe
To super, mam nadzieję, że nie będzie to jednak polegać na zasadzie bilet jednodniowy na LP, dwudniowy na LP i IMRaczej będzie dwudniowy z dwiema gwiazdami, na szczęście bilety dostępne będą jednodniowe
Lepiej by było gdyby Maiden/LP/Judas i inni grali tego samego dnia - więcej ludzi się zbierze. Jeśli rozdzielą na dwa dni - po 35,000 będzie max - pewnie ceny wejściówek też nie za niskie... Ewentualnie mogliby ten festiwal na stadionie zrobić, Narodowym w Warszawie - chyba jednak nie będzie gotowy na czas. 
Skoro miałoby być 35, 40 tys, to proponuje stadion miejski w PoznaniuRALF pisze:po 35,000 będzie max - pewnie ceny wejściówek też nie za niskie... Ewentualnie mogliby ten festiwal na stadionie zrobić, Narodowym w Warszawie - chyba jednak nie będzie gotowy na czas
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
mysle ze decyzja juz dawno jest podjeta
wacken na pewno nie, sziget juz chyba tez nie, wszedzie raczej SONI