26/11/2010 - Lady GaGa - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/11/2010 - Lady GaGa - Gdańsk
A Herki co taki zgaszony? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dlaczego tak sądzisz? Nie można lubić jednocześnie Iron Maiden i Lady Gagi?Puszek123 pisze:w tym TVN24 to jaja sobie robiliście tak ??
Raczej wręcz przeciwnie - widownia wiwatowała i biła brawa. Chociaż znając życie to niewielka część publiczności rozumiała dokładnie co Gaga mówi.krusejder pisze:mam nadzieję, że w tych momentach poleciały pod adresem "artystki" faki i rozlegały się gwizdy ...
Dopiero co się zbudził, bo przespał większość koncertu.Wrath pisze:A Herki co taki zgaszony?
http://www.youtube.com/watch?v=jvEFfzLZBWc
filmik rządzi
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
jak chciałes gwizdów, to mogłes być tydzień temu na kontrmanifie w Poznaniu, która organizowali ludzie z Wiary Lecha :-)WICKER MAN pisze:mam nadzieję, że w tych momentach poleciały pod adresem "artystki" faki i rozlegały się gwizdy ...
Raczej wręcz przeciwnie - widownia wiwatowała i biła brawa. Chociaż znając życie to niewielka część publiczności rozumiała dokładnie co Gaga mówi.
nom, fajny.krusejder pisze:filmik rządzi ))
Pewnie, że mozna, ja country lubie i w mrągowie w tym roku rządziłemWICKER MAN pisze:Dlaczego tak sądzisz? Nie można lubić jednocześnie Iron Maiden i Lady Gagi?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Tobiasz jak pląsa, rozumiem ze wstep mielsice za darmo, bo jakos nie ograniam tegoWICKER MAN pisze:Dopiero co się zbudził, bo przespał większość koncertu.
http://www.youtube.com/watch?v=jvEFfzLZBWc
Jakie spanie na FLIGHT 666
Panowie - ale Wy się tam bawiliście. No niesamowicie. A Wicker jak teksty zna

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dla tych, którzy wątpili w to, że Lady Gaga jest fanką heavy metalu - artystka spotkała się ostatnio z Biffem Byfordem z Saxon:

Biff met Lady Gaga
(...) Got passes to see Lady Gaga for my daughter but she couldn't go so I went with our agent, Steve.. As we walked back stage we met the manager of heavy metal DJ Lady Starlight and a couple of members of the support act Semi-precious weapons and they invited us back to the dressing room for a drink. As we drained our glasses we said thanks and say hello to lady Gaga from us The show was great, we went off to the back stage bar for another drink. Suddenly Lady Starlight came in and said that lady Gaga would like to meet us, then we had a fantastic 50 mins with Miss Gaga who is a massive heavy rock fan and Saxon fan talking everything rock. She's a great lady and it was a great privilege to meet her. I think she's put a picture on her twitter. Just Google Biff and Gaga and it'll come up.

Stay Heavy Gaga! \m/
Ciekawe ilu teraz opluje Biffa, ze sie zeszmacil, bo spotkal sie z Gaga
Ciekawe ilu teraz opluje Biffa, ze sie zeszmacil, bo spotkal sie z Gaga
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Zazdroszczę jej 
LOL Biff i GaGa, świat się kończy pomału 
to samo co niedaleko szukać w piosenkach pokroju EMINEMA dajmy na to który śpiewa z jakas Pania obecnie przeboj i owszem wchodzi to w glowe, ale mimo woli słuchającego czyli mnieWICKER MAN pisze:Jestem ciekaw co tak naprawdę nie podoba Wam się w twórczości GaGi...
nie trawie takiej nuty i koniec.
To tak jakby zapytac mojej mamy za co nie lubi SLAYERA? Przecież to miód na uszy