Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Re: Teraz słucham...

Jakby taki sam set zagrali u nas na Soni to bym się nie pogniewał
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Oczywiście mają prawo się nie zgadzać, ale przedstawiony tutaj zasób ich argumentów jest mimo wszystko zdecydowanie za słaby żeby mnie przekonaćmetal pisze:Dario Mollo i Aldo Giuntini nie zgadzają się.panzerschreck pisze:W metalu słowa "fajne" i "włoski" niestety wykluczają się wzajemnie![]()
http://www.youtube.com/watch?v=gOpkxu6M3cw
http://www.youtube.com/watch?v=CLEhLsaJ3GM
http://www.youtube.com/watch?v=aVoqQx0Xkws
http://www.youtube.com/watch?v=loZqqfXhm3w
NP:
Nowa PJ Harvey bardzo dobra, dużo przyjemnych sesji z tym albumem chyba mnie czeka.
Póki co jednak leci Fever Ray- wsiąkłem zupełnie w te z lekka nawiedzone, leśne dźwięki. Bardzo dobrze mi robi ta płyta, a do tego mam z nią związany taki prywatny sentyment- tym gorzej!
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
-
Deleted User 622
A i owszem. Ale mimo "włoskości" fajne. U nas takiego grania jak na lekarstwo. Pytanie... kto według panzera winien nieść palmę? Poza Entombed oczywiściepanzerschreck pisze:Oczywiście mają prawo się nie zgadzać, ale przedstawiony tutaj zasób ich argumentów jest mimo wszystko zdecydowanie za słaby żeby mnie przekonaćWciąż niestety "to takie włoskie"
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Ale palmę wśród zespołów czy palmę wśród krajów?metal pisze:A i owszem. Ale mimo "włoskości" fajne. U nas takiego grania jak na lekarstwo. Pytanie... kto według panzera winien nieść palmę? Poza Entombed oczywiściepanzerschreck pisze:Oczywiście mają prawo się nie zgadzać, ale przedstawiony tutaj zasób ich argumentów jest mimo wszystko zdecydowanie za słaby żeby mnie przekonaćWciąż niestety "to takie włoskie"
-
Deleted User 2868
A tu się zgadzam, jestem po kilku przesłuchaniach i bardzo mi się podobapanzerschreck pisze:Nowa PJ Harvey bardzo dobra, dużo przyjemnych sesji z tym albumem chyba mnie czeka.
-
Deleted User 622
nomad heavy thunder power of time onpanzerschreck pisze:Ale palmę wśród zespołów czy palmę wśród krajów?metal pisze:A i owszem. Ale mimo "włoskości" fajne. U nas takiego grania jak na lekarstwo. Pytanie... kto według panzera winien nieść palmę? Poza Entombed oczywiściepanzerschreck pisze:Oczywiście mają prawo się nie zgadzać, ale przedstawiony tutaj zasób ich argumentów jest mimo wszystko zdecydowanie za słaby żeby mnie przekonaćWciąż niestety "to takie włoskie"
Wśród narodów rzecz jasna.
nomad heavy thunder power of time off
Marilyn Manosn- Antichrist Superstar
Geniusz. Podczas gdy coraz trudniej znaleźć mi coś, co by mnie naprawdę ruszyło, znane mi zespoły nudzą się, lubię część już tylko ze względu na sentyment (Iced Earth), to Manson idzie w zupełnie odwrotnym kierunku. Nawroty na MM są coraz częstrze i coraz mocniejsze, to co ostatnio ze mną wyprawia ta płyta, nie nadaje się do opisania, bo uderzę w śmieszny, podniosły ton
I jakoś się nie nudzi. Szczególnie ta płyta. Tutaj ciągle jest coś do odkrycia. HW niby mi się trochę przejadł, ale i tak słuchało mi się go ostatnimi czasy wyśmienicie. Odkyrwam, że takie Smells Like Children jest całkiem spoko, debiut także zapomniany przeze mnie wróicł do łask. Zresztą trójka Antichrist, Mechanical i Holy Wood wystarczą.
Także już nie mam żadnych wątpliwości, kto jest moim ulubionym wykonawcą. Marillion po paru latach remisu jednak ustąpił antychrystowi
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

nomad heavy thunder power of time onmetal pisze:
Ale palmę wśród zespołów czy palmę wśród krajów?
nomad heavy thunder power of time on
Wśród narodów rzecz jasna.
Wśród Narodów to kraje Ameryki Południowej- to inna kultura fanowska i muzyczna, inne podejście do pewnych spraw, tam twórcy autentycznie przeżywa muzykę, to nie bogate dzieciaki z bogatych domów dla których muzyka to tylko moda, oni naprawdę kochają muzykę, tam jeszcze Facebook nie jest tak popularny, autentycznie ciesza się z grania, to wychodzi z ich tradycji, oni są jej wierni, poza tym żywiołowość, szacunek zupełnie inaczej niż w znudzonej, skomercjalizowanej Europie.
A tak na poważnie, to myślę, że jeśli chodzi o Europę (bo USA to oczywizm) to dominuje zdecydowanie Szwecja i Wielka Brytania. Gdzieś dalej pewnie Norwegia i Holandia
-
Deleted User 622
Oczywiście, ale gadanie, że "Włochy złe", to tylko w kontekście bobra na psiosze, bo w tym kawałku świata też znajdzie się zakochanych w hameryce/wielkiej fasoli wypierdalaczypanzerschreck pisze: A tak na poważnie, to myślę, że jeśli chodzi o Europę (bo USA to oczywizm) to dominuje zdecydowanie Szwecja i Wielka Brytania. Gdzieś dalej pewnie Norwegia i Holandia
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Być zakochanym a robić dobrą muzę to różnicametal pisze:Oczywiście, ale gadanie, że "Włochy złe", to tylko w kontekście bobra na psiosze, bo w tym kawałku świata też znajdzie się zakochanych w hameryce/wielkiej fasoli wypierdalaczypanzerschreck pisze: A tak na poważnie, to myślę, że jeśli chodzi o Europę (bo USA to oczywizm) to dominuje zdecydowanie Szwecja i Wielka Brytania. Gdzieś dalej pewnie Norwegia i Holandia
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Oj, cezarek a gdzie burzum? Varg nie byłyby zadowolony! :/

Świetny dwupłytowy album, zwieczony pieknym "Neverland"
A to, że kolega pozbył sie z avatara tego buraka Varga to akurat +
Ostatnio zmieniony sob lut 26, 2011 11:59 am przez Emilio, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

z rock and rolla sie nie wyrasta wyrasta się z lady gag i shakir a nie z dobrej muz my teraz z kumplem słuchamy teraz pięknej piosenki prosze was my słuachamy
JETHRO TULL SALAMANDER
JETHRO TULL SALAMANDER
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Polski metal, zarąbisty

Dzisiejszy poranek, z polskim metalem

Po drugim przesłuchaniu wrażenia o wiele lepsze, ale i tak wiele psuje "chrypowaty" wokal...strasznie się gościu męczył ;/