Miłej zabawy w Sheffield! Dajcie znać co i jak, także z biletami, bo w sumie mój wyjazd to totalna partyzantka
20/07 - 06/08/2011 - IM - Wielka Brytania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 20/07 - 06/08/2011 - IM - Wielka Brytania
Michcio dzięki za informacje
natomiast w Londynie gdzie warto się wybrać jeśli chodzi o Maiden ? Ruskin Arms, stadion WHU hmm 7.08 grają mecz
co byście zobaczyli ponadto ?
Miłej zabawy w Sheffield! Dajcie znać co i jak, także z biletami, bo w sumie mój wyjazd to totalna partyzantka
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bruce mieszka w Chiswick pod Londynem, ale radzę Ci go nie odwiedzać.Cybul pisze:W związku z tym że wybieram się po raz pierwszy na Maiden do GB (Belfast - Londyn) Mam do Was pytanie, jakie miejsca związane z Maiden polecacie odwiedzić ???![]()
A może wiecie gdzie mieszka Bruce ? wpadłbym na urodzinowy toast "przypadkiem będąc w okolicy"![]()
Wszelkie sugestie mile widziane! Tu bądz na PW
W Londynie warte uwagi są takie miejsca jak Ruskin Arms, KoKo (dawne Music Machine), Rainbow Theatre, Hammersmith Apollo... Ale jeśli to Twoja pierwsza wizyta w Londynie to chyba ciekawsze będą bardziej mainstreamowe atrakcje typu London Eye, British Museum etc.
dlaczego?WICKER MAN pisze: ale radzę Ci go nie odwiedzać.
Bo logiczne że nie lubi kiedy narusza się jego prywatność ?
www.last.fm/user/darkfuneral18
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dla fanów piłki nożnej super wydarzeniem na pewno jest mecz - Superpuchar Anglii na stadionie Wembley
, Man City vs Man Uni, 7 sierpnia o 15.00. Super zespoły na legendarnym stadionie 
Byłem na koncercie w Scheffield chłopcy dali świetny koncert Bruce w bardzo dobrej formie wokalnej ale widać było na twarzy że jest już zmęczony trasą . Ścisk potworny po trzech kawałka musiałem się wycofać dalej bo gasło mi światło ale poźniej wróciły siły i przedostałem się jak najbliżej sceny co do biletu to kupiłem za 50F. Up The Irons 
IRON MAIDEN
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

http://www.youtube.com/watch?v=W1VSRmbYfm0Puszek123 pisze:Byłem na koncercie w Scheffield chłopcy dali świetny koncert Bruce w bardzo dobrej formie wokalnej ale widać było na twarzy że jest już zmęczony trasą . Ścisk potworny po trzech kawałka musiałem się wycofać dalej bo gasło mi światło ale poźniej wróciły siły i przedostałem się jak najbliżej sceny co do biletu to kupiłem za 50F. Up The Irons
No nie powiedziałbym, żeby to była jakaś świetna forma wokalna... O ile po jednym czy dwóch dniach przerwy Bruce jest w całkiem dobrej formie wokalnej (np. Madryt, Glasgow, Newcastle) to grając koncert drugiej nocy wyraźnie się męczy... Wątpię czy to kwestia jakiejś choroby gardła - raczej zmęczenia trasą. W przyszłości myślę, że nie powinni grać więcej niż 3 koncerty w ciągu jednego tygodnia - tak, aby bardziej wypoczęli. Bruce pewnie też nie oszczędzał się mając kilka dni wolnych tylko latał lub siedział w biurze Astraeusa.
nie no powiem szczerze ze zle nie bylo, b ylo bardzo dobrze. Do nowych kawalkow sie przykladal i to bylo widac. Starsze walki odpuszcza - ewidentnie.
kurde mialem frothe harrisa w rece ale sie odbial i spadla
drugi raz w tym roku juz prawier ja mialem 
aaa udalo sie wczoraj FTTb
w srode ciag dalszy, coz taka robota ;/
kurde mialem frothe harrisa w rece ale sie odbial i spadla
aaa udalo sie wczoraj FTTb
w srode ciag dalszy, coz taka robota ;/
karty pokładowe druknięte, odliczamy dni do wylotu 
jest szansa ze na sam Londyn zrobią inny event shirt
jest szansa ze na sam Londyn zrobią inny event shirt
Wielkie dziękiWICKER MAN pisze:Bruce mieszka w Chiswick pod Londynem, ale radzę Ci go nie odwiedzać.Cybul pisze:W związku z tym że wybieram się po raz pierwszy na Maiden do GB (Belfast - Londyn) Mam do Was pytanie, jakie miejsca związane z Maiden polecacie odwiedzić ???![]()
A może wiecie gdzie mieszka Bruce ? wpadłbym na urodzinowy toast "przypadkiem będąc w okolicy"![]()
Wszelkie sugestie mile widziane! Tu bądz na PW
W Londynie warte uwagi są takie miejsca jak Ruskin Arms, KoKo (dawne Music Machine), Rainbow Theatre, Hammersmith Apollo... Ale jeśli to Twoja pierwsza wizyta w Londynie to chyba ciekawsze będą bardziej mainstreamowe atrakcje typu London Eye, British Museum etc.
ide do roboty 
Podobnie jak koledzy powyżej - ja zaliczyłem koncert w Sheffield.
Zmęczenie trasą? Być może, ale chciałbym żeby wszędzie grali na TAKIM luzie i TAK dobrze się bawiąc. No ale w końcu grają u 'siebie'.
Wejście pod scenę zajęło jakieś 5min, żadnego ścisku nie odczułem
Janicka miałem dosłownie na wyciągnięcie ręki. Gardło zdarłem całkowicie - no i frota Dickinsona wpadła mi tak jakoś w łapy
Po chwili jakiś młodziak któremu zwinałem ją sprzed nosa oddawal hold mojemu nadgarstkowi 
Zmęczenie trasą? Być może, ale chciałbym żeby wszędzie grali na TAKIM luzie i TAK dobrze się bawiąc. No ale w końcu grają u 'siebie'.
Wejście pod scenę zajęło jakieś 5min, żadnego ścisku nie odczułem
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
frotka Bruca to prawdziwy rarytas ;P
Czapa lepsza <dumny>
no i po robocie - 3 kostki Davea 
po ile myslicie da sie zgarnac ticket na sobotni gig w Londynie, tak w dzien koncertu mam na mysli?
hmmm?
:j
hmmm?
Też jestem ciekawy, zobaczymy na miejscupaniron pisze:po ile myslicie da sie zgarnac ticket na sobotni gig w Londynie, tak w dzien koncertu mam na mysli?
hmmm?:j
Pozdrawiam!
na londyn zjedza sie pol europy, ponizej 70 funtow moze byc ciezko ;/