jak byłem na ostatnim koncercie to miałem trochę inne wrażenieyankes pisze: że może robić co chcę póki Behemoth na tym nie cierpi, a o tym przekonamy się dopiero jak wyjdzie nowy album.
Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: Behemoth
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiem czym się jaracie...Laska myli tekst totalnie. Gdyby była profesjonalistką to nauczyłaby się tych kilku linijek na pamięć.
Wykonanie technicznie ok, ale pamiętajmy o tym, że kobiety mają inne możliwości niż mężczyźni. I tak górki na końcu nie było. 
Wicker nie było tak źle, nie czepiaj się, Bruce po 25 latach myli text, więc wiesz 
Mnie wykonanie podoba się tak sobie. Szczególnie zwrotkę położyła.
A to co wypisuje pewna osoba w sprawie frekwencji to jest taka żenada, że szkoda to komentować. Generalnie uśmiałem się po pachy.
A to co wypisuje pewna osoba w sprawie frekwencji to jest taka żenada, że szkoda to komentować. Generalnie uśmiałem się po pachy.
+1WICKER MAN pisze:Nie wiem czym się jaracie...Laska myli tekst totalnie. Gdyby była profesjonalistką to nauczyłaby się tych kilku linijek na pamięć.Wykonanie technicznie ok, ale pamiętajmy o tym, że kobiety mają inne możliwości niż mężczyźni. I tak górki na końcu nie było.
/0mila pisze: +1
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Wicker, Ty się jarasz zespołem Trivium, więc skąd to zdziwienie, że inni się jarają laską z telewizji? 
+1IgorW pisze:Wicker, Ty się jarasz zespołem Trivium, więc skąd to zdziwienie, że inni się jarają laską z telewizji?
Nie rozumiem podniety. Kobieta zaśpiewała Maiden, no wow. Faktem jest, że twórczość IM nie jest jakoś popularyzowana przez nasze programy telewizyjne i miło robi się słysząc, że ktoś, gdzieś podczas najlepszego czasu antenowego wykonał taki a nie inny utwór.
Ale to chyba na tyle. Widziałam ten fragment na YT ( gdyby ten występ był mniej komentowany to pewnie nawet bym nie zwróciła na niego uwagi...), specjalnie mi wykonanie do gustu nie przypadło. Techniczne pewnie i ok, ale ta laska akurat jest po akademii muzycznej, więc jest wykształcona w tym kierunku.
Ale to chyba na tyle. Widziałam ten fragment na YT ( gdyby ten występ był mniej komentowany to pewnie nawet bym nie zwróciła na niego uwagi...), specjalnie mi wykonanie do gustu nie przypadło. Techniczne pewnie i ok, ale ta laska akurat jest po akademii muzycznej, więc jest wykształcona w tym kierunku.
wiadomo, że cały pic rozgrywa się o to że RTTH poleciał w publicznej TV w takim programie jak VoP, jakieś tam jednak małe "wow" w związku z tym 
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

No faktycznie wykonanie jakoś specjalnie nie powala ale nie jest źle. Miło, że pojawił się akcent związany z Iron Maiden w TVP. Odnośnie mylenia tekstu to nie jest to niewybaczalny błąd. Musiał być skrócony także kupy się nie trzymał a ona zapewne też nie wiedziała o czym śpiewa.
Odnośnie "małego" Bruce'a to nie jest to nic nowego w ustach nergala. Od dłuższego czasu narzeka, że mu się nie podoba to co IM teraz robi ale to jego sprawa (podobnie jak z jego opinią na temat innych zespołów). Natomiast po jego wypowiedzi widać, że nie do końca zapoznał się z wiadomością Bruce'a odnośnie tego, czemu odmówił wzięcia udziału w programie, bo z całą pewnością głównym powodem nie było to, że ten program to będzie kolejny chłam.
Odnośnie "małego" Bruce'a to nie jest to nic nowego w ustach nergala. Od dłuższego czasu narzeka, że mu się nie podoba to co IM teraz robi ale to jego sprawa (podobnie jak z jego opinią na temat innych zespołów). Natomiast po jego wypowiedzi widać, że nie do końca zapoznał się z wiadomością Bruce'a odnośnie tego, czemu odmówił wzięcia udziału w programie, bo z całą pewnością głównym powodem nie było to, że ten program to będzie kolejny chłam.
RALF pisze:Nergal od nastu - lat znany jest ze swojej megalomanii, o perkusiście Metallicy powiedział swego czasu: "ten kaleki knyp"
Faktycznie szok, przecież mówimy o najrówniejszym perkisiście w historii metalu
A co do malutkiego Dickinsona, fakt, 168cm, mniej niz moja dziewczyna, to jest to wzrost godny giganta
Dickinson twierdzi, że mierzy 171 cm. W ustach Nergala słowo "malutki" zabrzmiało niezwykle pejoratywnie.... Wielu fanów odebrało te słowa jako zniewagę artystyczną. Ale wiesz co, nie ma o co kopii kruszyć, na dodatek - podobno Nergal jest znowu chory. Zamknijmy temat!
ma nawrót białaczki 
Na ten moment wiadomo, że musi kroplówki i zastrzyki przyjmować, nie podano do publicznej wiadomości o co konkretnie chodzi....
Miernoty zawsze lansują się na grzbietach ludzi wielkich.RALF pisze:Dickinson twierdzi, że mierzy 171 cm. W ustach Nergala słowo "malutki" zabrzmiało niezwykle pejoratywnie.... Wielu fanów odebrało te słowa jako zniewagę artystyczną.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
A słowa Nergala z wywiadu dla Mystic Art, że Dickinson jest najlepszy jeśli chodzi o metal jak odbieracie?krusejder pisze:Miernoty zawsze lansują się na grzbietach ludzi wielkich.RALF pisze:Dickinson twierdzi, że mierzy 171 cm. W ustach Nergala słowo "malutki" zabrzmiało niezwykle pejoratywnie.... Wielu fanów odebrało te słowa jako zniewagę artystyczną.
I co z tego ?Kuki91 pisze:
A co do malutkiego Dickinsona, fakt, 168cm, mniej niz moja dziewczyna, to jest to wzrost godny giganta.
Bruce podczas Life After Death wyglądał na wyższego niż teraz, gdy ma krótkie włosy swoja drogą...
Jaka Was banda zakompleksionych fanów. Wypowiedź Dickinsona jest żenująca, Nergala także. Strzelcie sobie 50 na wstrzymanie. Mega wywody o tym jaki Dickinson jest wspaniały a Nergal beznadziejny.
Poza tym weźcie sobie załóżcie osobny temat i nie spamujcie na temat jednego z moich ulubionych zespołów.
Poza tym weźcie sobie załóżcie osobny temat i nie spamujcie na temat jednego z moich ulubionych zespołów.