Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: Wywiady i newsy
Pewnie m.in. dlatego ta impreza, jak Hunterfest i wiele innych, jak to mówią, "ginie w pomroce dziejów". 
I dobrze.. cwaniakom mówimy NIE!!!! 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Na żadnym koncercie Iron Maiden w Polsce na jakim byłem nie było dobrej organizacji- we Wrocławiu masakra przy wejściu do hali, w Chorzowie tragiczne ceny jedzenia i kwiatek w postaci zalania nagłośnienia, w Warszawie też dziwaczne rozmieszczenie punktów z jedzeniem, piciem i sam stan Stadionu Gwardii
Może do czterech razy sztuka
Może do czterech razy sztuka
Mam nadzieję, że tym razem zagrają w wielkiej arenie - Atlas, Ergo... Żeby autentycznie najwięksi fani przyjechali. Choć coś mi mówi, że ... będzie Bemowo i SONI, tyle że taniej i może z lepszymi supportami. Trasa historyczna, więc te 30,000 przyjedzie (...)
FACEBOOK SHIRLEYA:
Kevin Shirley just posted the following on Facebook:
"Good game yesterday. Back to work today - last couple of mixes for the new Europe album, editing Bonamassa's Beacon Theater show into an abbreviated format for a Palladia broadcast and preparing some Iron Maiden mixes in surround sound, for a later project. Gotta get these all done by tomorrow night, as we start a new project on Wednesday..."
There is definitely something else due for release aside from the new live album. "Surround sound" huh? Possibly Maiden England, a few additional songs from the first leg of The Final Frontier Tour or an AMOLAD show? Any of these would be ace.
Czyli coś się robi
Kevin Shirley just posted the following on Facebook:
"Good game yesterday. Back to work today - last couple of mixes for the new Europe album, editing Bonamassa's Beacon Theater show into an abbreviated format for a Palladia broadcast and preparing some Iron Maiden mixes in surround sound, for a later project. Gotta get these all done by tomorrow night, as we start a new project on Wednesday..."
There is definitely something else due for release aside from the new live album. "Surround sound" huh? Possibly Maiden England, a few additional songs from the first leg of The Final Frontier Tour or an AMOLAD show? Any of these would be ace.
Czyli coś się robi
No, no 
Kolejne DVD? Jeżeli byłoby to Maiden England, to zwiększa tylko prawdopodobieństwo 25-lecia Siódmego Syna w 2013...
...ale o trasie w tym roku - nic...
...ale o trasie w tym roku - nic...
Mają z końcem roku zacząć, według Nicko.
Znalazłem taka zajawkę: http://www.punkt44.pl/index.php?artysta=23952
Ceny - nieciekawe
Cieszy mnie 16:9 może być dobrze....
Ceny - nieciekawe
czy drogo?
takie teraz sa ceny, winyle pewnie ze 120zl
takie teraz sa ceny, winyle pewnie ze 120zl
Chyba by się już nie wydurnili z 4:3. Umarłbym ze śmiechu gdyby taką akcję odstawili. Ceny jak ceny. Pamiętam, że za F666 na Blu-Rayu w dniu premiery też jakieś 130 zł płaciłem.RALF pisze:Znalazłem taka zajawkę: http://www.punkt44.pl/index.php?artysta=23952
Ceny - nieciekawe![]()
Ceny słabe, za 2DVD Flight 666 płaciłem jakieś 70 zł, za LAD chyba nawet mniej. A tutaj niby wersja DVD kosztuje 100 zł. Ale spoko, ceny mogą się różnić w sklepach.
To są dwie płyty dvd.
Tak jak Flight 666 i LAD :0RALF pisze:To są dwie płyty dvd.
http://www.maidenfrance.fr/news/breve_5 ... east+.html
Trailer „Behind The Beast” !
Francuskojęzyczna wersja AMAZON opublikowała trzyminutowy trailer filmu dokumentalnego „Behind The Beast”
Według mnie - jest dobrze!
Trailer „Behind The Beast” !
Francuskojęzyczna wersja AMAZON opublikowała trzyminutowy trailer filmu dokumentalnego „Behind The Beast”
Według mnie - jest dobrze!
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

A tak w ogóle to ta trasa Maiden England 2013 jest potwierdzona że piszemy o niej z taką pewnością? Czy to też tylko jeden z domysłów 
Jeśli dla niektórych nie ma to znaczenia to na amazon.com 'En Vivo' kosztuje 13 dolarów zwykła edycja dvd, a 16 w tym boxie
Jeśli dla niektórych nie ma to znaczenia to na amazon.com 'En Vivo' kosztuje 13 dolarów zwykła edycja dvd, a 16 w tym boxie
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
O tej trasie już 2 - 3 lata temu mówili Bruce oraz Rod, przy różnych okazjach. Bruce na łamach "RH" (2010) wspominał, iż może to być ich ostatnia trasa... Mówił o 25 leciu "SSOASS". Ja wątpię aby to był koniec, są w rewelacyjnej kondycji, zdrowi, kilka lat jeszcze dadzą radę (...)
Potem jeszcze pewnie The Final As Fuck Frontier i dwuletnia trasa pożegnalna, oczywiście największa w całej historii rock'n rolla upamiętniona kolejnym zestawem dokumentalnych wydawnictw i koncertówek, by nikt nie zapomniał jacy ładni i mili dla fanów byli 
-
Deleted User 1499
Boli cię kasa jaką za to wezmą?PanPrezes pisze:Potem jeszcze pewnie The Final As Fuck Frontier i dwuletnia trasa pożegnalna, oczywiście największa w całej historii rock'n rolla upamiętniona kolejnym zestawem dokumentalnych wydawnictw i koncertówek, by nikt nie zapomniał jacy ładni i mili dla fanów byli