Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Oczywiście, że nie bo się im należy - w końcu są najlepsi, ale po prostu nie mogę się powstrzymać od ponabijania się z ich konserwatyzmu i przewidywalności.
Cały ich urok w tym, że nas niczym nie zaskoczą i już teraz z 90% prawdopodobieństwem można przewidywać co będzie za parę lat, jeśli nie dojdzie do jakiejś tragedii lub poważniejszej choroby w zespole.
Cały ich urok w tym, że nas niczym nie zaskoczą i już teraz z 90% prawdopodobieństwem można przewidywać co będzie za parę lat, jeśli nie dojdzie do jakiejś tragedii lub poważniejszej choroby w zespole.
Dokładnie - żena! A inni tak nie robią?! Scorpions, Kiss, Judas Priest, czy granie albumów przez Metę w 20ta rocznicę - to nie jest skok na kasę? Jest - no i co? Dziś jest ważne aby ludzi przyciągnąć, ja nawet twierdzę, że IM mało się starają o publikę, ale nigdy specjalnie nie wazelinowali widowni...
Nie interesujesz się - nie kupuj. It's So Easy...
Nie interesujesz się - nie kupuj. It's So Easy...
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Ja tam autentycznie nie wiem ile oni zarabiają z muzyki , nie chodzi o to , że wolę żyć ideałami czy coś -poprostu mnie to w ogóle nie obchodzi.
A ta przewidywalność o której piszesz to "zasługa" internetu byśmy nie mieli dostępu do netu to każdy news by docierał o wiele wolniej i nie było by przecieków,plotek vide reaktywacja Purpli w 1984 r.
Dzisiaj na nikim by nie zrobiła wrażenia. Wtedy sensacja itd.
Nie mówię-net też ma swoje zalety oczywiście
A ta przewidywalność o której piszesz to "zasługa" internetu byśmy nie mieli dostępu do netu to każdy news by docierał o wiele wolniej i nie było by przecieków,plotek vide reaktywacja Purpli w 1984 r.
Dzisiaj na nikim by nie zrobiła wrażenia. Wtedy sensacja itd.
Nie mówię-net też ma swoje zalety oczywiście
-
Deleted User 1499
I Mimo tego mają powodzenie i we frekwencji na koncertach jak i ze sprzedaży.PanPrezes pisze:Oczywiście, że nie bo się im należy - w końcu są najlepsi, ale po prostu nie mogę się powstrzymać od ponabijania się z ich konserwatyzmu i przewidywalności.
Za każdym razem DVD wychodzi z zupełnie innym materiałem , i mi to odpowiada , bo z większości tras mam zapis dobrej jakości.
A pozatym co za logika w przewidywaniu , każda kapela robi tak samo , nagra płyte , pojedzie w trasę i jeżeli budżet pozwoli to nagra dvd.
Czego tu więcej chcieć?
o chyba jednak ciężko zachorowali bo ogłosili nową trasę bez żadnego odliczacza
http://www.ironmaiden.com/maiden-on-the-charge.html
http://www.ironmaiden.com/maiden-on-the-charge.html
Ale w USA mają aż takie branie
no ale USA jest duże.
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

Maiden England World Tour!
Yes, na taką trasę czekam! Szkoda, że dopiero w 2013 u nas, pewnie Sonisphere
.
A czy ktoś się orientuje kiedy wyjdzie DVD z Maiden Engalnd?
A czy ktoś się orientuje kiedy wyjdzie DVD z Maiden Engalnd?
W 2013 - najbardziej prawdopodobny termin. W jednym roku raczej nie wydadzą dwóch DVD. Chyba że przed Gwiazdką...
En Vivo też miało być przed GwiazdkąRALF pisze:W 2013 - najbardziej prawdopodobny termin. W jednym roku raczej nie wydadzą dwóch DVD. Chyba że przed Gwiazdką...
Także też strzelam 2013. Być może luty, jak to było z Live After Death.
Taaa, dwa takie kloce DVD w jednym roku... no way! Fani muszą kasę zbierać... na tych burżujów od Harris'a! 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

marzy mi się Maiden England albo chociaż En Vivo w multikinie we Wrocku i oczywiście w innych miastach , tak jak było z Live after Death DVD pod koniec lutegoMr. M pisze:En Vivo też miało być przed GwiazdkąRALF pisze:W 2013 - najbardziej prawdopodobny termin. W jednym roku raczej nie wydadzą dwóch DVD. Chyba że przed Gwiazdką...![]()
Także też strzelam 2013. Być może luty, jak to było z Live After Death.
To nie jest niemożliwe - all about this: EMI Polska 
-
szatanista
- -#Long distance runner

Nie umiesz czytac, Ralf.
The band made two strong albums with new singer Blaze Bayley and continued to honour their commitment to intensive touring, delivering the goods at every show.
O cholera, przeoczyłem... 
Ale o DiAnno nic tam nie ma... Słabe, słabe.RALF pisze:O cholera, przeoczyłem...
Rąbnęli się z datą "Behind The Iron Curtain Tour" 1984 a nie 1985, reszta - oczywistości! 
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Tak samo pominięto Burra...
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
http://issuu.com/rockaxxess/docs/rockax ... iecien2012
drugi numer magazynu ROCK AXXESS, a w nim między innymi szybki przegląd maidenowej dyskografii (dla wielu zapewne mocno kontrowersyjny, no ale cóż, zawsze bylem w mniejszosci z moim gustem wsrod fanów zespolu
) oraz calkiem sporo innych ciekawych rzeczy 
czytajcie, dzielcie sie z innymi itd.
www.facebook.com/rockaxxess tu nas mozna znalezc.
a tu numer pierwszy, marcowy: http://issuu.com/rockaxxess/docs/rockaxxess_marzec2012
jak mnie tu dawno nie było...

drugi numer magazynu ROCK AXXESS, a w nim między innymi szybki przegląd maidenowej dyskografii (dla wielu zapewne mocno kontrowersyjny, no ale cóż, zawsze bylem w mniejszosci z moim gustem wsrod fanów zespolu
czytajcie, dzielcie sie z innymi itd.
www.facebook.com/rockaxxess tu nas mozna znalezc.
a tu numer pierwszy, marcowy: http://issuu.com/rockaxxess/docs/rockaxxess_marzec2012
jak mnie tu dawno nie było...
"everybody lies"