KOSZULKI FANKLUBOWE - ZAPISY
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI FANKLUBOWE - ZAPISY
No to trzeba poobserwować i zareklamować
Bo jak faktycznie ma się sypać to sorry ale za 100 zł jednorazówka mi nie odpowiada
Mnie trochę martwi jak to będzie po praniu ... Ale nie uprzedzajmy faktów! Jak komuś coś się będzie działo z koszulką to trzeba od razu pisać i odsyłać do Wydry niech reklamuje!!!
zdziwiłem sie bo po paru dniach od dostania jej wyjąłem ją z szafy zeby popatrzec.... no i moim oczom ukazała sie w 3-4 miejscach odklejajaca sie farba mniej wiecej w formie kółek o średnicy 2-3mm. Z tyłu z napisu też cos juz zaczyna byc nie halo... U Depeshki zaobserwowałem to samo tylko nie aż tak jak u mnie. Mam nadzieje ze reklamacja w razie czego bedzie mozliwa.... Moje koszulki za ktore dałem 20zł sa lepszej jakosci (nadruk)... Sama koszulka moze i zarąbista ale jak ma sie na niej nadruk sypać to dzieki...
EDIT: póżniej zrobie kilka fotek jeśli sie uda zeby to zobrazowac i zeby nie było ze ściemniam
EDIT: póżniej zrobie kilka fotek jeśli sie uda zeby to zobrazowac i zeby nie było ze ściemniam
Ja sprawdzę swoją jak wyjmę z pralki.
wydra77, wysyłam majla z dwoma załącznikami. Niechcący zrobiłem fotki w formacie ARW i wyszło niecałe 100MB ale jakość sporo lepsza i myśle, że wszystkie wady na fotkach widać
będzie dobrze Panowie miejmy nadzieje że to taki jednorazowy wypadek 
IRON MAIDEN
Jestem mega zdziwiony codziennie paqje te koszulki nadal i nic takiego nie zauwazylem.
Po za tym to chyba sprawdzona drukarnia, Wydra juz robil koszulki wczesniej i nic sie nie sypalo.
ktos jeszcze ma jakies objawy, bo strach pomyslec co bedzie po praniu lub zalozeniu jej na koncert gdzie scisk, pot itd
Po za tym to chyba sprawdzona drukarnia, Wydra juz robil koszulki wczesniej i nic sie nie sypalo.
ktos jeszcze ma jakies objawy, bo strach pomyslec co bedzie po praniu lub zalozeniu jej na koncert gdzie scisk, pot itd
No ja swoją dziś prześwietlałem dokładnie i jestem odrobinę zaniepokojony bo faktycznie są miejsca gdzie wygląda jak by tło nie dolegało całkowicie do materiału
Są to takie obszary 1-2 mm tworzące taki jak by bąbelek lub wulkanik
Obawiam się że po praniu może być nieciekawie ... 
Jak mówił VeeKing, mam podobnie jak opisujesz, ale moja jednak wygląda lepiej
Nie mozna pobrac, nie mozesz normalnej fotki na forum wkleic?
-
El Dorado
No zobaczymy jak to się rozwinie ale w obecnej sytuacji moja jest jeszcze nie ubierana i leży w worku złożona... ja jestem w obecnej chwili zdecydowany na odesłanie i wnioskuje o zwrot kasy bo jak mi się to ma rozsypać to pier.... takie klocki za 100 zł
Wygląda na to że to nie jest kwestia jednej czy dwóch sztuk tylko będzie się tak działo ze wszystkimi a wizja prania mnie przeraża!!! Co na to Wydra i Budziol ???
Wydra do mnie już pisał
prosił o zdjęcia i w razie co będzie działał z reklamacją. Ja kurde rozumiem jakby to sie działo po 2tygodniach noszenia intensywnego i paru praniach ale zeby w szafie sie psuło?? teraz sie boje zeby mi sie w szafie nie rozsypało i wole nosić... trudno najwyżej do koncertu całkowicie zejdzie.... 
Najdroższa czarna koszulka na świecie
Najdroższa czarna koszulka na świecie
Mój syn kupił tę koszulkę i jestem OBURZONA! Moi drodzy, obserwuję tę sytuację, rozumiem, że wszyscy się starali, ale musimy teraz coś postanowić. Nie była to tania impreza i jak najbardziej należą się jakieś wyjaśnienia.
Jeżeli faktycznie zrobiono nadruk za 5zł, tak jak tutaj ktoś podawał, to chciałabym otrzymać wyjaśnienie, dlaczego cene finalna była taka a nie inna, bo coś nie gra. Nikogo nie oskarżam, bo wiem, że tutaj wszyscy są fanami Irons i na pewno nikt nie chciał źle, ale najwyraźniej sprawa organizatorów przerosła.
Czekam na wyjaśnienia i dalszy ciąg.
Aneta Sz.
Jeżeli faktycznie zrobiono nadruk za 5zł, tak jak tutaj ktoś podawał, to chciałabym otrzymać wyjaśnienie, dlaczego cene finalna była taka a nie inna, bo coś nie gra. Nikogo nie oskarżam, bo wiem, że tutaj wszyscy są fanami Irons i na pewno nikt nie chciał źle, ale najwyraźniej sprawa organizatorów przerosła.
Czekam na wyjaśnienia i dalszy ciąg.
Aneta Sz.
-
El Dorado
JEstem ciekawy jak to będzie wyglądało. Cóż, tak własnie kończy się cwaniakowanie i nabijanie ludzi w butelkę! Ciekawe swoją drogą ile na tym zostało zarobione do KIESZENI
Spokojnie Kolego, nie wolno na tym etapie w ten sposób oceniać całej sytuacji. Jak wspominałam, wątpię, żeby ktoś to zrobił naumyślnie. Jednak jeżeli faktycznie koszta nadruku były rzędu 5zł/sztuka, to powinniśmy jako kupcy (kupował mój syn, ale za moje...) dostać informacje czemu wyszła taka a nie inna cena koszulki.
Jeżeli natomiast, użytkowniku El Dorado wiesz coś więcej, to chętnie chyba posłuchamy.
Pozdrawiam
Aneta Sz.
Jeżeli natomiast, użytkowniku El Dorado wiesz coś więcej, to chętnie chyba posłuchamy.
Pozdrawiam
Aneta Sz.
Nikt by nie zrobił sitodruku za 5zł (g..wniany flex w manufakturze w łodzi kosztuje około 50zł....
za taka impreze widze, że płaci sie w niektórych miejscach ZA KOLOR 33zł przy zamówieniu 100sztuk.
http://www.ekosigma.pl/doc/cennik_na_sitodruk.pdf
http://www.rasterdruk.pl/druk-i-inne-uslugi/sitodruk/
Jak widać cena sitodruku (ponad 90zł koszulka) bardzo prawdopodobna
Niestety ta drukarnia chyba nawaliła 
http://www.ekosigma.pl/doc/cennik_na_sitodruk.pdf
http://www.rasterdruk.pl/druk-i-inne-uslugi/sitodruk/
Jak widać cena sitodruku (ponad 90zł koszulka) bardzo prawdopodobna
Niemal w tym samym czasie kupiłam sobie i VeeKingowi po koszulce FC Faithu (DM) i zapłaciłam 45 zł sztuka, swoją dość intensywnie noszę, zaraz wrzucę ją do pralki i nic złego jak do tej pory się z nią nie działo. Sama koszulka jest także ze stajni Fruit of the Loom. Jestem z niej zadowolona a o Sanktuaryjną drżę...