19/03/2014 - Apocalyptica - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

19/03/2014 - Apocalyptica - Warszawa
Apocalyptica wystąpi 19 marca w warszawskiej Sali Kongresowej. Koncert będzie częścią europejskiej trasy podczas której zespołowi towarzyszyć będzie 25-osobowa, fińska orkiestra symfoniczna Avanti Orchestra. Więcej szczegółów już wkrótce.
Ostatni, jak dotąd, album Apocalyptiki zatytułowany "The Symphony" ukazał się w 2010 roku.
http://www.cantaramusic.pl/news.php?pag ... ls&id=2431
Ostatni, jak dotąd, album Apocalyptiki zatytułowany "The Symphony" ukazał się w 2010 roku.
http://www.cantaramusic.pl/news.php?pag ... ls&id=2431
Ostatnio zmieniony wt maja 14, 2013 1:37 am przez GrzegorzCantara, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: 19/03/2014 - Apocalyptica - Warszawa
Kurde w Kongresówce? No kogoś powaliło. Ciekawe jakie ceny dowalą.
Żeby wyżywić tyle osób, to pewnie niemałą. 
To już nawet nie chodzi ile tam gra ludzi, ale Kongresówka z założenia ma +100zł do biletu z uwagi zapewne na cenę wynajmu. Nie mogli tego w Stodole zrobić?
Wow. Zawsze chcialem wybrac sie na jakis koncert do kongresowki, kawalki mety +symfonia napawaja mnie olbrzymia radoscia. Jak bilety beda oscylowaly w okolicach 200 - 250 zl zjawie sie na pewno.
W Stodole z Orkiestrą? Na ile by to było wtedy osób? 200?tomtomala pisze:To już nawet nie chodzi ile tam gra ludzi, ale Kongresówka z założenia ma +100zł do biletu z uwagi zapewne na cenę wynajmu. Nie mogli tego w Stodole zrobić?
Night Mistress Fan Club Łódź
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Ciekawe, gdzie na scenie w Stodole miałaby się zmieścić 25-osobowa orkiestra plus 4 muzyków Apo.
PS. w końcu będzie tylko koncert w Warszawie 19 marca.
PS. w końcu będzie tylko koncert w Warszawie 19 marca.
No to fakt - mogliby się nie zmieścić. Nie doczytałem, że przywożą ze sobą pół swojego kraju.
No to raczej oczywiste jest, więc nawet nie wspominałem.tomtomala pisze:To już nawet nie chodzi ile tam gra ludzi, ale Kongresówka z założenia ma +100zł do biletu z uwagi zapewne na cenę wynajmu.
Ruszyła sprzedaż biletów na specjalny koncert zespołu Apocalyptica z orkiestrą! Można nabywać je za pośrednictwem stron go-ahead.pl, ebilet.pl, eventim.pl oraz ticketpro.pl w cenach 100 zł, 120 zł, 150 zł oraz 180 zł.
Night Mistress Fan Club Łódź
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Sądząc po ogłoszonych cenach biletów, było to błędne założenie.Madril pisze:No to raczej oczywiste jest, więc nawet nie wspominałem.tomtomala pisze:To już nawet nie chodzi ile tam gra ludzi, ale Kongresówka z założenia ma +100zł do biletu z uwagi zapewne na cenę wynajmu.
Z drugiej strony, jak widzę, Apocalyptica idzie w ślady Mety i innych z tym dodawaniem orkiestry do metalu. Nie bardzo rozumiem i czuję, co w tym fajnego. Tylko za darmo i z dużych nudów (ale nie ma takiej możliwości, bo inteligentny człowiek się nie nudzi, ha) lub nagłej ciekawości MOŻE bym się wybrał...
-
Deleted User 6295
Mi się tam podoba metal symfoniczny. Coś nowego i ciekawego 
Kurde.. Chętnie bym się do tej Kongresówki wybrał...
Kurde.. Chętnie bym się do tej Kongresówki wybrał...
Dzisiaj nabyłem bilet. Pytanie mam, trochę może wcześnie zadawane, ale zawsze lubię mieć wszystko zaplanowane. Zna ktoś jakieś tanie (myślę, że tak do 40-50 zł), w miarę dobre miejsca noclegowe w Warszawie? W internecie sam sobie mogę poszukać, ale chodzi mi o sprawdzone przez Was lub znajomych 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dzięki wielkie 
Apocalyptica - Bilety
W razie potrzeby bilety na Apocalyptica możecie sprzedać łatwo w serwisie AleBilet tutaj.
AleBilet - Serwis wymiany biletów online